چطور عمل کلیک روی یک کلید در صفحه کلید را میتوان مدیریت کرد....
مثلا میخواهم که چندین بار روی یک کلید(مثلا کلید n) کلیک شود نیازی به کاراکتر اون کلید ندارم فقط عمل کلیک مهم هست
چطور عمل کلیک روی یک کلید در صفحه کلید را میتوان مدیریت کرد....
مثلا میخواهم که چندین بار روی یک کلید(مثلا کلید n) کلیک شود نیازی به کاراکتر اون کلید ندارم فقط عمل کلیک مهم هست
من دقیق متوجه موضوع نشدم. ولی تا جایی که فهمیدم :
توی تقریبا همه کامپوننت ها یک رویداد به نام OnKeyDown و OnKeyPress هست. توی اونا کدی مشابه زیر رو باید بنویسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا به اين کد API نياز داري:
توضيحات بيشتر درکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب شد که این بحث رومطرح کردید، مدتی پیش با مشکلی روبرو شدم که می بینم جای خوبیه برای مطرحش.
مدتی پیش یه برنامهنوشتم که کار مشابهی انجام بده، می خواستم کلید Enter رو چند بار فشار بده، این برنامه تو همه محیط ها دزست کار می کرد.
دلیلی که این برنامه رو نوشتم این بود که توی یه بازی جایی لازم دکمه زیاد زده بشه برای کار خاصی، منم این برنامه رو نوشتم که خودش وقتی پشت دستگاه نیستم این کارو انجام بده. ولی اون لرنامه تو همه محیط ها درست کار می کرد جز همون بازی. حتی OnScreen Keyboard هم کار نمی کرد. کسی می دونه چرا؟
احتمالا اون بازی رو جوری طراحی کردند که نتونی توش اعمال نقوذ کنی. یعنی فقط با متد خاصی دکمه های کیبرد رو چک میکنه.
البته به نظرم با hook هم بشه نفوذ کرد ، ولی من بلد نیستم سرچ کنی شاید چیزی دست گیرت شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)