تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: مشورت در خریذ مانیتور lcd

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض مشورت در خریذ مانیتور lcd

سلام
    ذوستان میشه کمک کننید چه lcd بگیرم
    برای گیم ....کارت گرافیک خم 8800gts 512 و 4گیگ رم
    خودم نظرم سامسونگP20500 هست...خوبه یا مدل P22500؟؟؟
    یه سوال مانیتور با کنتراست 1:50000 معمولی بهتره یا مانیتور فول hd با کنتراست 1:30000/؟
    خیلی فرق بین معمولی و fullhd تو بازی و فیلم dvd هست؟؟؟

اگه میشه سریع راهنمایی کنید سریع برم بخرم
    Last edited by MILIN3M; 14-09-2009 at 00:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    ذوستان میشه کمک کننید چه lcd بگیرم
    برای گیم ....کارت گرافیک خم 8800gts 512 و 4گیگ رم
    خودم نظرم سامسونگP20500 هست...خوبه یا مدل P22500؟؟؟
    یه سوال مانیتور با کنتراست 1:50000 معمولی بهتره یا مانیتور فول hd با کنتراست 1:30000/؟
    خیلی فرق بین معمولی و fullhd تو بازی و فیلم dvd هست؟؟؟

اگه میشه سریع راهنمایی کنید سریع برم بخرم
    تو فیلم بله شما متوجه کیفیت خواهید شد اگر فیلم با کیفیت فول اچ دی استفاده کنید اما در بازی نه!چون برای بازی با این رزولوشن شما گرافیک بسیار قوی می خواهید که البته می تونید از رزولوشن های پایین ترش استفاده کنید...در مورد کنتراست خوب کنتراست بالاتر بهتره اما خوب یه فاکتور انتخابه...من خودم به شخصه فول اچ دی بودن به واسطه ی دیدن فیلم برام مهمتره اما شما باید ببینید با کدوم راحتترید و تصویر بهتری می گیرید...
    در مورد سامسونگ ها هم بگم که تفاوت قیمتشون تقریباً کمتر از 30 تومنه و حدود 30 تومن..به نظرم مانیتور بزرگ تر بهتره البته نظر کسایی که بازی می کنند اینه که مایتور 20 بهتره...در ضمن مانیتور 205000 فول اچ دی نیست و مانیتور 22 فول اچ دی والا از نظرای دیگه فرقی با هم ندارند

3. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

تو فیلم بله شما متوجه کیفیت خواهید شد اگر فیلم با کیفیت فول اچ دی استفاده کنید اما در بازی نه!چون برای بازی با این رزولوشن شما گرافیک بسیار قوی می خواهید که البته می تونید از رزولوشن های پایین ترش استفاده کنید...در مورد کنتراست خوب کنتراست بالاتر بهتره اما خوب یه فاکتور انتخابه...من خودم به شخصه فول اچ دی بودن به واسطه ی دیدن فیلم برام مهمتره اما شما باید ببینید با کدوم راحتترید و تصویر بهتری می گیرید...
    در مورد سامسونگ ها هم بگم که تفاوت قیمتشون تقریباً کمتر از 30 تومنه و حدود 30 تومن..به نظرم مانیتور بزرگ تر بهتره البته نظر کسایی که بازی می کنند اینه که مایتور 20 بهتره...در ضمن مانیتور 205000 فول اچ دی نیست و مانیتور 22 فول اچ دی والا از نظرای دیگه فرقی با هم ندارند
    .کارت 8800 gts512 برای.این دوتا مانیتور سامسونگ کافی نیست؟؟؟

خوب نمیشه بازی رو تا ته رو اخرین رزولوشن گذاشت فکر کنم پس میشه یه نظرتون چون میگین برای بازی 20 بهتره برم 22 بگیرم ولی خوب رزولوشن رو بیارم پایین چون فکر کنم 20 هم بگیرم باید برای بازی رزولوشن رو پایی بیارم پس فرقی نداره اگه درست فکر کرده باشم...اره؟؟ مگه اینکه شما نظر دیگه داشته باشین؟؟
    این native یعنی چی؟؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

.کارت 8800 gts512 برای.این دوتا مانیتور سامسونگ کافی نیست؟؟؟
    برا 20 خوبه ولی برای 22 یکم ضعیفه!
    خوب نمیشه بازی رو تا ته رو اخرین رزولوشن گذاشت فکر کنم پس میشه یه نظرتون چون میگین برای بازی 20 بهتره برم 22 بگیرم ولی خوب رزولوشن رو بیارم پایین چون فکر کنم 20 هم بگیرم باید برای بازی رزولوشن رو پایی بیارم پس فرقی نداره اگه درست فکر کرده باشم...اره؟؟ مگه اینکه شما نظر دیگه داشته باشین؟؟
    22 بگیرین و رزولوشن رو بیارین پایین با افت کیفیت مواجه میشین
    بهتره همون 20 رو بگیرین
    این native یعنی چی؟؟
    مانیتورهای LCD فقط تو یک رزولوشن بهترین کیفیت رو ارائه میدن که به اون Native Resolution میگن
    بخاطر همین اگه رزولوشن رو بیارین پایین با افت کیفیت مواجه میشین

6. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه p30worldtizhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ⎝⏠⏝⏠⎠

پيش فرض

من گرافیکم 8400 هستش و T1900p سام رو خریدم

فوق العاده هستش
    حسابی هم با هم ست شدن .

8. این کاربر از p30worldtizhosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بهتره همون 20 رو بگیرین

مانیتورهای LCD فقط تو یک رزولوشن بهترین کیفیت رو ارائه میدن که به اون Native Resolution میگن
    مرسی ....اون رزولوشن چیه؟؟؟ خوب مثلا من بازی() رو رزولوشن1280*1024...با حداکثر جزئیات بازی میکنم و مثلا50 فریم هم میگیرم حالا چی با خرید این مانیتور20 رو اخرین رزولشن باید بذارم؟؟؟؟ چون شما میگی رو اخرین رزولوشن با کیفیت میشه...!! خوب شاید بازی مورد نظر من رو اون رزولوشن نکشه....باید رزولوشونه کم کنم اون وقت طبق گفته شما کیفیتم میاد پایین و بدرد نمیخوره که؟؟ درست متوجه شدم؟؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

مرسی ....اون رزولوشن چیه؟؟؟
    تو 20 اینچ 1600x900 هست
    خوب مثلا من بازی() رو رزولوشن1280*1024...با حداکثر جزئیات بازی میکنم و مثلا50 فریم هم میگیرم حالا چی با خرید این مانیتور20 رو اخرین رزولشن باید بذارم؟؟؟؟
    آخرین رزولوشن 20 اینچ رو بالا براتون گفتم
    چون شما میگی رو اخرین رزولوشن با کیفیت میشه...!! خوب شاید بازی مورد نظر من رو اون رزولوشن نکشه....باید رزولوشونه کم کنم اون وقت طبق گفته شما کیفیتم میاد پایین و بدرد نمیخوره که؟؟ درست متوجه شدم؟؟
    درسته برا همون میگم بهتره 20 اینچ بگیرید

11. این کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

خیلی خوب برم امروز بگیرمش میامو نتیجه رو میگم..مرسی از راهنمایهات

13. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بهتره همون 20 رو بگیرین

من همچین یه ذره دید آینده بینی دارم که می گم 22 بهتره...الآن شاید کمی!دچار افت کیفیت بشید...عئضش در آینده می تونید از اون 22 استفاده ها کنید...کارت گرافیک بهتر در آینده از کیفیت خیلی بهتر نسبت به 20 بهره مندتون خواهد کرد...اگر در حال حاضر رو در نظر بگیرید بله دچار افت کیفیت می شه...مثالش رو بگم خود من(البته نظر شخصیه منه)کارت خودم 6200!!!!!!!می بینی چقدر خسته اما راضی نشدم مانیتور زیر 23 بخرم...البته خوب برای من بازی زیاد مهم نیست(تقریباً بازی نمی کنم)عوضش فیلم رو زیاد می بینم؛می دونم باهاش می تونم فیلم رو به بهترین حالت ببینم در مورد بازی هم پول دستم اومد گرافیکی می گیرم که اگر خواستم بازیم کنم باز هم بهترین حالت رو داشته باشه مخصوصاً این که تا یکی دو ماه آینده افت خوب یتو قیمت گرافیک ها خواهیم داشت با نسل جدیدی که در راهه...حالا خود دانید...

15. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atila720's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اصلا و اصلا احل بازی نیستم
    اما فیلم خیلی میبینم. البته نه فیلمای HD بلکه در حد همون DivX با رزولویشن DVD و تا حالا فیلم HD نه داشتم و نه دیدم!!
    اما درباره 22500 می خوام از اونایی که خودشون دارن و استفاده میکنن یه چیزی بپرسم...
    شما رزولویشن رو روی آخر گذاشتید؟ 1920x1080 ؟ و اینکه آیکنها و متنها (مثلا در اینترنت) به نظرتون خیلی کوچیک نشده؟ و اینکه به نظرتون مونیتورش خیلی کشیده و عریض نیست؟؟ و در آخر، چه نکته های فنی خوب و بدی توش دیدید؟
    اگه لطف کنید و تجربه خودتون رو بگید (نه حدسها و احتمالها) خیلی هیلی ممنون میشم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •