تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري، استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس قرار مي‌گيرد

  1. #1
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري، استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس قرار مي‌گيرد

    خبر داغ:


    با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري،
    استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس قرار مي‌گيرد

    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات


    با امضاي قرارداد 50 ميليون دلاري كل استان تهران تا پايان سال جاري تحت پوشش وايمكس -اينترنت پرسرعت بي‌سيم - قرار خواهد گرفت.

    درباره محدوديت‌هاي پهناي باندي كه وجود دارد، گفت: محدوديت پهناي باند براي وايمكس يا اينترنت پرسرعت مختص مشتريان خانگي است و مشتريان تجاري محدوديتي در اين زمينه ندارند.
    به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بابك ارشد - مديرعامل گروه شركت‌هاي داتك - (يكي از سه شركتي كه از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مجوز دارد)، در مراسم امضاي قرارداد پروژه وايمكس تهران كه ميان گروه شركت‌هاي داتك و سامسونگ الكترونيك منعقد شد،درباره محدوديت‌هاي پهناي باندي كه وجود دارد، گفت: محدوديت پهناي باند براي وايمكس يا اينترنت پرسرعت مختص مشتريان خانگي است و مشتريان تجاري محدوديتي در اين زمينه ندارند.
    او درباره مزاياي وايمكس نسبت به ADSL گفت: كاربري كه بخواهد از ADSL استفاده كند براي دريافت آن حدود 10 روز زمان نياز است و مشكلات ديگري نيز در اين زمينه وجود دارد، اما وايمكس با نصب يك مودم به رايانه و به سرعت امكان‌پذير است، از طرفي ADSL از چند نقطه مي‌تواند خراب شود اما وايمكس تقريبا تحت كنترل است و تنها چيزي كه مي‌تواند خراب شود CP است كه به راحتي قابل تعويض است.
    وي با تاكيد بر اين كه پروانه ما و تمام اپراتورهاي وايمكس ثابت است و اجازه ارائه خدمات موبايل به كاربرها را طبق پروانه نداريم گفت: پيش‌بيني مي‌كنيم در كشورمان تا حدود هفت سال آينده بيش از شش ميليون كاربر اينترنت باند پهن داشته باشيم و بخش قابل توجهي از آن به وايمكس خواهد رسيد.
    او گفت: دو شركت مبين‌نت كه پروانه وايمكس را براي كل كشور گرفته و ايرانسل كه براي هشت استان دريافت كرده‌اند قطعا با توجه به اندازه‌ سرمايه‌گذاري كه انجام دادند پوشش جغرافيايي و سهم بازار بيشتري نسبت به داتك دارند اما داتك براي شهر تهران سهمي نزديك به 35 درصد براي چند سال آينده در نظر گرفته است.
    ارشد با بيان اين كه گستردگي شبكه ما در حد تهران بزرگ است و برنامه‌اي براي سرويس‌دهي به شهرهاي ديگر نداريم، اظهار كرد: البته مجوز ما براي كل استان تهران است.
    وي ادامه داد: سرويس‌هايمان از 128 كيلوبيت آغاز و تا 4 مگابيت خواهد بود و ارزان‌ترين سرويس ما از زير 20 هزار تومان شروع مي‌شود و تا سرويس‌هاي گران‌قيمت افزايش مي‌يابد البته هنوز قيمت‌گذاري سرويس‌هاي گران انجام نشده است.
    او با بيان اين كه قيمتي كه ارائه مي‌دهيم كاملا با قيمت ADSL قابل رقابت است، گفت: قيمت پايين‌تر ADSL، براي سرويسي محدود و با حجم كم است و حجم دانلود لازم را ندارد كه قيمتش در بازار 25 تا 30 هزار تومان است.
    ارشد گفت: قيمتي كه شركت سامسونگ به ما ارائه داد نسبت به قيمت ارائه شده توسط چيني‌ها 30 درصد پايين‌تر بود و به لحاظ كيفيتي نيز كيفيت بهتري داشت بنابراين قراردادمان را با سامسونگ به امضا رسانديم.
    وي با بيان اينكه حجم قرارداد 50 ميليون دلار بوده و در چند فاز تعريف شده است گفت: فاز اول در حدود چهارماه آينده راه‌اندازي مي‌شود كه در سطح شهر تهران بوده و در حال گسترش است و مي‌توان گفت در اواسط مهرماه سال جاري شبكه وايمكس ما چيزي در حدود نيمي از تهران را پوشش خواهد داد.
    به گزارش ايسنا، وو ساب كيم - معاون اجرايي سامسونگ الكترونيك - نيز در اين مراسم در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت: كيفيت تجهيزاتي كه سامسونگ به ايران ارائه مي‌دهد مثل كيفيتي است كه به بقيه كشورها ارائه مي‌دهد و تفاوتي ندارد.
    شبكه گسترده وايمكس عموما به صورت شبكه‌هاي سلولي (همانند شبكه‌هاي موبايل) طراحي و ساخته مي‌شوند. مشترك اين شبكه مي‌تواند با داشتن يك مودم بي‌سيم مخصوص (CPE) در هر نقطه از محدوده پوشش شبكه از خدمات ارتباطي اينترنتي استفاده كند و اغلب شبكه‌هاي وايمكس اجازه حركت مشترك در داخل سلول‌هاي پوششي و يا حتي انتقال از يك سلول به سلول ديگر را مي‌دهند.
    انتهاي پيام

  2. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  3. #2
    در آغاز فعالیت Miladcemeteryman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Unfortunately Iran
    پست ها
    2

    پيش فرض

    کسی میدونه اگه بیاد پینگش چطوره زیره 100 با بالاتر!؟؟

  4. #3
    آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    پست ها
    3,106

    پيش فرض

    کسی میدونه اگه بیاد پینگش چطوره زیره 100 با بالاتر!؟؟
    سرویس 3-4 مگابیتش شاید زیره 100 باشه

  5. #4
    آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال
    پست ها
    3,185

    پيش فرض

    ارشد با بيان اين كه گستردگي شبكه ما در حد تهران بزرگ است و برنامه‌اي براي سرويس‌دهي به شهرهاي ديگر نداريم، اظهار كرد: البته مجوز ما براي كل استان تهران است.
    به درد عمشون میخوره.پس کرج چی؟!

  6. #5
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    https
    پست ها
    42

    پيش فرض

    چه عجب یک حرکتی هر چند کوچک کردند

  7. #6
    کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming
    پست ها
    2,675

    پيش فرض

    50 میلیون دلار هزینه کردن ! ببینیم چه قدر می دن !

  8. #7
    کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    پست ها
    2,164

    پيش فرض

    بذارین هر وقت انجام شد در موردش حرف بزنیم!!!

  9. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #8
    حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    پست ها
    9,540

    پيش فرض

    الان داتک داره ارائه می کنه می خواین بگیرین برین سایتش سر بزنین.....( این ایسنا خبراش رو فکر کنم از انبارشون در اورده)
    الان دو نوع سرویس داره اختصاصی و اشتراکی
    پینگ در اختصاصی هم قطعا کمتر از اشتراکی خواهد بود

  11. #9
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور
    پست ها
    358

    پيش فرض

    الان داتک داره ارائه می کنه می خواین بگیرین برین سایتش سر بزنین.....( این ایسنا خبراش رو فکر کنم از انبارشون در اورده)
    الان دو نوع سرویس داره اختصاصی و اشتراکی
    پینگ در اختصاصی هم قطعا کمتر از اشتراکی خواهد بود
    لایزر هم قبلا میداد
    این ایسنا هم جدیدا شده کذبنا !
    یه خبرایی میذاره که آدم شاخ در میاره ! نمونش 41.1 میلیون کاربر اینترنت در ایران

  12. این کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #10
    آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    پست ها
    1,293

    پيش فرض

    ارشد در مورد چگونگي پوشش تهران گفت: الان شبکه وايمکس 60 درصد پشت بام هاي تهران را پوشش مي دهد هر طبقه که پايين تر مي آييم، پوشش کمتر مي شود، بنابراين در طبقات پايين تا پايان امسال ضريب پوشش به 80 درصد مي رسد و در طبقات بالا، ميزان پوشش کامل و صد درصد خواهد بود.
    خب پاتوق میشه پشت بوم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •