یکی از برنامه های بدرد بخور جهت بهبود سرعت اینترنت.. متا سفانه کراک براش ساخته نشده و نسخه ازمایشی هم 7 روز بیشتر کار نمیکنه ولی با چند کار کوچک میتونید ازش برای مدتهای طولانی استفاده کنید البته دانلود برنامه فقط یکبار کافیست بعدش برنامه را زمانی که انلاین هستید نصب میکنید و وبعد از نصب وریستارت شدن دوباره به اینترنت وصل شده و ادامه نصب که در اخر شماره سریال بهتون میده و بوسیله این شماره به مدت 7 روز فعال است اگر میخواهید بیش از 7 روز استفاده کنید دو راه دارد 1-راه حل نصب ویندوز مجدد است که بر خلاف گفته بعضی از دوستان که (این برنامه سخت افزار را شناسایی میکند)
راه حل دوم2 -پاک کردن فایلهای مخفی نصب شده توسط برنامه که این راه یه کم پیچیده تر است
من خودم الان برای بار سوم یا هفته سوم است که از برنامه os speed v 5.0.59 استفاده میکنم
برای دوستان بهتر است از راه حل اول البته به شرطی که از ویندوز بک اپ داشته باشند این کار هم توسط برنامه های زیادی از جمله نورتون گاست والبته از system restore ویندوز هم متوانید استفاده کنید
البته این برای کسانی است که اسرار بر استفاده از این برنامه را دارند بعد از نصب ویندوز یا ریستوری کردن برنامه onspeedرا مانند دفعه اول عمل میکنید و برنلمه به شما یک شماره جدید برای فعال کردن میده