تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: فونت برای سایت

پروفشنال esyo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض فونت برای سایت

سلام
    دوستان چه فونتی رو برای سایت انتخاب کنم تا هم خوانا هم شیک باشه و هم اینکه روی همه سیستم ها به طور پیش فرض نصب باشه؟

با تشکر

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

Tahoma فونت معمول کامپیوتر و اینترنت هست. تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.

اما یک فونتی هست به اسم: FreeFarsi که هم فونت قشنگی هست و هم مشکل کپی رایت نداره (البته اون گزینه ی دومی عملا بی فایده هست!) می تونید اول یک پیغام به بیننده بدید که فونت رو نصب کنه.

یک نمونه:
    Last edited by Leyth; 12-09-2009 at 21:12. دليل: اضافه کردن نمونه.

3. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه btheme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بهترینش به نظر من تامز نیو رومن و تاهما و در آخر و از روی مجبوری آریا و آریا بلک هست

5. این کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یکی از فونت ها که معمولا استفاده نمیشه courier هست . که جزو فونت هايي هست که روی تمام سیستم ها کار می کنه .

7. این کاربر از s.m.mirkazemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یکی از فونت ها که معمولا استفاده نمیشه courier هست . که جزو فونت هايي هست که روی تمام سیستم ها کار می کنه .
    این فونت به علت نداشتن پشتیبانی خوب زبان فارسی در وب و به خصوص در ایران کمتر استفاده میشه و اگر بخوای از لحظ آماری استفاده فونت تو ایران رو بخوای اول :Tahoma دوم : Times New Roman سوم: هم Aria ..... هست

9. این کاربر از btheme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

Tahoma فونت معمول کامپیوتر و اینترنت هست. تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.

اما یک فونتی هست به اسم: FreeFarsi که هم فونت قشنگی هست و هم مشکل کپی رایت نداره (البته اون گزینه ی دومی عملا بی فایده هست!) می تونید اول یک پیغام به بیننده بدید که فونت رو نصب کنه.
    بدترین چیز توی طراحی همین هست که سایت شما براساس سیستم اکثر بازدید کننده ها طراحی نشه و نیاز به یه سری چیزای اضافی داشته باشه
    اکثر بیننده ها هم با دیدن اینجور صحنه ها(مثل همین که گفتین پیغامی بیاد که نصب بشه) به سرعت سایت شما رو ترک میکنن
    بهترین فونت از نظر خیلی ها همون tahoma هست که روی همه ی سیستم ها هم وجود داره و به اصطلاح فونت استاندارد محسوب میشه

11. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بدترین چیز توی طراحی همین هست که سایت شما براساس سیستم اکثر بازدید کننده ها طراحی نشه و نیاز به یه سری چیزای اضافی داشته باشه
    اکثر بیننده ها هم با دیدن اینجور صحنه ها(مثل همین که گفتین پیغامی بیاد که نصب بشه) به سرعت سایت شما رو ترک میکنن
    بهترین فونت از نظر خیلی ها همون tahoma هست که روی همه ی سیستم ها هم وجود داره و به اصطلاح فونت استاندارد محسوب میشه
    خوب طبیعتا چیز "اضافی" باعث ترک کاربر میشه.
    ولی اگه بهش اطلاع برسونید و اون رو با این فونت آشنا کنید، مطمئنا خودش تشخیص میده که نصب کنم یا نه!
    طبیعتا هرکه فیل خواهد جور هندستان کشد. و این هم "جور کشیدن" نیست. با سرعت 4 کیلو بایت در ثانیه هم میشه دانلود کرد.

فکر می کنم اون "خیلی ها" تابع بقیه ی "خیلی ها" بودند. همان خیلی هایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند.
    در مورد فایر فاکس، اضافه است؟ اینترنت اکسپلورر مرورگر استاندارده؟

البته من این رو در پست بالا گفتم:

تقریبا تمام سایت ها و وبلاگ های فارسی و انگلیسی از این فونت استفاده می کنن.
    ولی دلیل بر استاندارد بودنش که نیست! همه گیره، (همه گیر شده! یا همه گیرش کردن!)

در ضمن فکر کنم بشه با قابلیت های برنامه نویسی PHP بر مشکلاتی مثل این فائق اومد!

خودتون یک مقایسه ای بین این دو بکنید:
    (لطفا در اندازه‏ی اصلی ببینید)

و:

Last edited by Leyth; 16-09-2009 at 22:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

خوب طبیعتا چیز "اضافی" باعث ترک کاربر میشه.
    ولی اگه بهش اطلاع برسونید و اون رو با این فونت آشنا کنید، مطمئنا خودش تشخیص میده که نصب کنم یا نه!
    طبیعتا هرکه فیل خواهد جور هندستان کشد. و این هم "جور کشیدن" نیست. با سرعت 4 کیلو بایت در ثانیه هم میشه دانلود کرد.

فکر می کنم اون "خیلی ها" تابع بقیه ی "خیلی ها" بودند. همان خیلی هایی که از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنند.
    در مورد فایر فاکس، اضافه است؟ اینترنت اکسپلورر مرورگر استاندارده؟

البته من این رو در پست بالا گفتم:

ولی دلیل بر استاندارد بودنش که نیست! همه گیره، (همه گیر شده! یا همه گیرش کردن!)

در ضمن فکر کنم بشه با قابلیت های برنامه نویسی PHP بر مشکلاتی مثل این فائق اومد!

خودتون یک مقایسه ای بین این دو بکنید:
    (لطفا در اندازه‏ی اصلی ببینید)

و:

دوست عزیز شما درست میگین ولی مردم ما این قدر حوصله ندارند که به خاطر یک فونت بخوان چند دقیقه بیشتر صبر کنند مگر این که عضو اون باشند یا مثلا به صورت روزانه یا هفتگی به اون سر میزنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •