من مکانیک دانشگاه نجف آباد رو قبول شدم. میخوام بدونم این دانشگاه از نظر امکانات چطوره(اینترنت-کتابخانه-
ورزشی- و...)
اصلا هر کی اطلاعات درباره ی این سایت دار یه کمک به ما بکنه...................!
با تشکر از همه
من مکانیک دانشگاه نجف آباد رو قبول شدم. میخوام بدونم این دانشگاه از نظر امکانات چطوره(اینترنت-کتابخانه-
ورزشی- و...)
اصلا هر کی اطلاعات درباره ی این سایت دار یه کمک به ما بکنه...................!
با تشکر از همه
شک نکن اگه سراسری یه رشته ی خوب توی دانشگاههای معتبر نیاوردی بهترین گزینه نجف اباد هست
به جرات میشه گفت که یکی از مجهزترین و مدرن ترین دانشگاههای ایران هست . دانشکده های مختلف و بسیار مجللی ایجاد کرده . فضای کلی دانشگاه هم بسیار وسیع و دلنشینه
توی رشته های عمران , میکانیک و الکترونیک و .. اکثرآ از استادهای دانشگاه صنعتی و اصفهان استفاده میکنه
با اصفهان نیم ساعت فاصله داره .
کتابخونش طبق گفته رئیس این دانشگاه از نظر تعداد جلد کتاب و امکانات توی کل دانشگاههای ایران تکه
این عکسه کتابخونش هست :
اینم یه عکس از فضای کلی :
معمولآ اصفهانیها اگه صنعتی و اصفهان یه رشته ی خوب قبول نشده باشن نجف اباد رو ترجیح میدن .
من خودمم اونجا مهندسی شهرسازی اوردم
در یک کلام باید بگم از معدود دانشگاههای ازاد هست که پولی که میگیره واقعا به حقه ! این پول خرج حقوق استادهای خوبش میشه و بخصوص خرج توسعه و گشترش دانشگاه
البته بیشتر کسایی که اونجا میرن هدف اصلیشون درس خوندن نیست!
Last edited by asroma08; 12-09-2009 at 01:33.
البته بیشتر کسایی که اونجا میرن هدف اصلیشون درس خوندن نیست![/quote]
از این حرفت رو خیلی قبول دارم.............
آقا دستت درد نکنه اطلاعاتت خیلی مفید وعالی بود.........![]()
asroma08 خودت اصفهان زندگی می کنی . کجا درس می خونی.؟
دیگه اکثرا تو همه دانشگاهها هدفشون درس خوندن نیست ....
ولی در کل نجف آباد دانشگاه خیلی خوبیه ، میشه گفت تو آزادا جز چند دانشگاه اوله
Last edited by Hamid-Net; 12-09-2009 at 20:36.
من خودم اونجا مهندسی شهرسازی ثبت نام کردم![]()
دانشگاه njf یکی از شناخته شده ترین دانشگاههای ایران و حتی دنیاست
استاداشم اکثرا استادای دانشگاه صنعتی و اصفهانن
کلآ دانشگاه خوبیه و دانشجوهای زیادی هم بومی اصفهان هم غیر بومی دوران دانشجوییشونو مدیون این دانشگاه بزرگند!!
فکر کنم دوستان ترمهای پایین هستند که اینطوری دارن از دانشگاه تعریف میکنن![]()
خیلی مشتاقم نظر شما را بدونم.ترم چندید؟چی می خونید؟فکر کنم دوستان ترمهای پایین هستند که اینطوری دارن از دانشگاه تعریف میکنن
من هم ثبت نام کردم فقط به خاطر سطحش و اینکه میگند استاداش از صنعتی اند.ولی حالا دارم چیزای دیگه می شنوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)