دوستان راهنمایی کنن:
یه گوشی میخوام که دوربین نداشته باشه امکان ضبط و پخش صدا رو هم نداشته باشه.مارک سونی اریکسون.یه چیزی تو مایه های 1100نوکیا ولی جدید
دوستان راهنمایی کنن:
یه گوشی میخوام که دوربین نداشته باشه امکان ضبط و پخش صدا رو هم نداشته باشه.مارک سونی اریکسون.یه چیزی تو مایه های 1100نوکیا ولی جدید
سری J سونی اریکسون هست
مثل j100 ، J110 ، J120 ، J200 , J300 ولی خوب اینا هم نسبتا قدیمی اند ولی از 1100 جدیدترن
درسته، صفحشون هم رنگیه. ولی از ایراداتی که دارن یکی اینه که SMS زدن باهاشون فوق العاده دشواره و یکی دیگه هم حفظه محدود دارن (تا 100 مسیج) البته فکر کنم J300 این مشکلات رو نداره. اما به نظر من نوکیا سری 12 مثلاً 1204 یا 1208 بهترن و شارژ خیلی خوبی هم دارن.
به جز نوکیا و سونی اریکسون چه مارکی همچین گوشیی داره؟
موتورولا هم هست. اما نوکیا سری 12xx بهتر از بقیه است به دلیل:
1- حافظه بیشتری داره
2- USB داره
3- شارژ بالایی داره
4- از نظر استحکام خیلی قویه و میشه باش مسابقه پرتاب گوشی بازی کرد! (سری J در پشتش شل میشه)
5- SMS زدن باش راحت تره
6- بازیهای بهتر و رینگ تونای قشنگتری داره
و...
به نظر من سونی اریکسون بهتریننارو تو این رنج داره بعد سامسونگ بعد نوکیا ...
حالا ممکنه یک دونه نوکیا یا سامسونگ باشه که از همه سونی ها بهتر باشه ولی در کل بهترینارو تو این رنج سونی اریکسون میزنه .. البته نظر شخصیه
چند مدل سامسونگ معرفی میکنم .. اریسکون و نوکیا هم که دوستان معرفی میکنند
I6210
e1120 هست که 30 تومنه
e 1310
حالت لب تاپی زیاد هستش تو بازار که دوربین هم نداره .. هم از لحاظ استحکام فوق العادست ... زیر اتوبوس افتاد روشم گازوئیل ریخت به مدت یک ساعت ...الان داره کار میکنه فقط یکم صفحش نورش کم شده و خش افتاده و هم کیفیت صفحه خوبی داره و هم اینکه کلیدهاش فوق العاده نرم هستش کلا خوشدسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)