دندان پزشکي يا مهندسي پزشکي؟
دندان پزشکي يا مهندسي پزشکي؟
هر دو پول می خواد(به غیر از زمان دانشجویی) خدایی این واقعا به علاقت بستگی داره
مثل این می مونه که می گی برق برم یا مکانیک
کسي ديگه نظر نداره؟
دندان پزشکی بهتره
به نظر منم انصافاً دندان پزشکی بهتره.
دوست من یه سوال خیلی واضحه
به نظر من دندان پزشکی خیلی سطحش بالاتر باشه
ولی بگم رشته راحتی نیست خیلی باید دقیق باشی
ولی از من میشنوی 100 % دندان
البته اگه اطلاعات زیادی از مهندسی پزشکی داری و علاقه هم بهش خیلی خیلی داری بیشتر مشورت کن. !
مقایسه این دو رشته عینا شبیه مقایسه مهندسی برق با پزشکی هست
مهندسی پزشکی چند گرایش داره مثل بیوالکتریک بیومتریال و بیومکانیک که مهمترینش همون بیوالکتریک هست که جز گرایشهای مهندسی برق هست.
اگه منظورتون از مهندسی پزشکی مهندسی پزشکی بالینی هست (حالا اگه این رشته توی ایران باشه...) خوب اون قضیه اش فرق میکنه یعنی کار شما کار با دستگاههای الکترونیکی داخل اتاق عمل هست که تفاوت زیادی با طراحی این دستگاهها داره....
راجع به دندانپزشکی هم همسایه مون دندانپزشکه و میگفت در مقایسه با پزشکی اصلا رشته سختی نیست و بیشتر عملی هست البته از پربودن بازار هم شکایت میکرد که مثلا رودست زیاد شده و ... ولی به نظر من مهمترین فاکتور علاقه است...
یه متخصص خوب توی هر رشته ای بهتر از یه متخصص متوسط یا بد توی فلان رشته است...
مهندسی پزشکی بازار کارش در ایران خوب نیست سوالتونم کمی عجیبه ذوستم مهندسی پزشکی می خونه در امیر کبیر ولی باید رشته ریاضی باشه دندانپزشکی باید تجربی باشی در کل رشته خوبیه ولی در ایران نه
100 درصد برو دندان پزشکی چون مهندسی پزشکی یه رشته ای است که زیاد بازار کار جالبی نداره و وقتی که تو یه بیمارستان استخدام هم بشی با توجه به اینکه دستگاها عموما ساخت خارج هستند و وقتی که مشکلی پیش اومد اون رو به کشور مبدا میفرستن و اجازه باز کردن دستگاه رو نمیدن .
اما دندان پزشکی واقعا یک رشته عالی است . همین الان بری پیش یک دندانپزشک خوب به تو حداقل یک هفته وقت میده چون سرشون خیلی شلوغه.
حالا انتخاب با شماست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)