CPU چقدر در نرم افزارهای مهندسی مهمه؟ رم بالا مهمتره یا CPU ؟ شما کدومیکی رو برای کار با ETABSو SAP و SAFEو AUTOCAD پیشنهاد میدید؟
CPU CORE 2 DOU 2.53 GHZ + RAM 2GB DDR2
یا
CPU CORE 2 DOU 2.0 GHZ + RAM 4GB DDR2
کدوم یکی بهتره برای کار من؟
CPU چقدر در نرم افزارهای مهندسی مهمه؟ رم بالا مهمتره یا CPU ؟ شما کدومیکی رو برای کار با ETABSو SAP و SAFEو AUTOCAD پیشنهاد میدید؟
CPU CORE 2 DOU 2.53 GHZ + RAM 2GB DDR2
یا
CPU CORE 2 DOU 2.0 GHZ + RAM 4GB DDR2
کدوم یکی بهتره برای کار من؟
مدل لپ تاپ هم اگه مشخص کنی خیلی خوبه.
در هر صورت نظر من روی اولی هست. چون پروسسور تاثیرش تو سرعت محسوس تره و رم بیشتر از 2 گیگ هم برای کارهای معمولی مخصوصا تو XP زیاد فرق نداره. علاوه بر اون رمو میشه ارتقا داد کردش 4 گیگ.
براي برنامه هاي طراحي:
اولاگ مانيوترت 15 اينچ باشه كه اذيت نشي
دوما" چون محاسبات بازگشتي سنكين دارن بهتره سي پي يو اينتل كروتودو اقا" با 3 مگ كچ باشه 6 تا باشه كه چه بهتر
دل ووسترو 1520
دل استوديو 1537
اچ پي 1225
اچ پي 1070
برای etabs سی پی یو خیلی مهمتر از رم است، دستگاه فعلی من 2 گیگ رم داره اما موقع دیزاین قاب های خیلی بزرگ به ندرت memory usage به 60% میرسه
یک نکته دیگه اینکه ظاهرا نسخه های موجود etabs (من نسخه 9.1.4 رو چک کردم)توانایی کارکردن هم زمان با هردو هسته سی پی یو رو ندارند، بنابراین cpu usage هم از 50% بالاتر نمیره، شاید در نسخه های آینده این نقیصه اصلاح بشه
بنابراین کلاک بالاتر سی پی یو بیشترین تاثیر رو تو سرعت کارت خواهد داشت
اگه امکانش هست HP DV6-1225 رو بگیر، هم کلاکش خیلی خوبه(2.8) و هم num pad داره (من که بدون نام پد نمی تونم سریع کار کنم، شما رو نمیدونم) اگه نشد vostro 1520
قیمت :فکر کنم اولی حدود 1.600 و دومی حدود 1.150
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)