سلام دوستان
من مشکلی دارم با کارت گرافیک 4670 ASUS و مادربرد EP45-UD3R گیگابایت که وقتی می خوام درایور کارت گرافیک رو نصب کنم،هنگ می کنه و باید سیستم ریست کنم.البته بصورت دستی بدون هیچ مشکلی قابل نصب می باشد ولی برنامه catalyst نصب نمی شود!
سلام دوستان
من مشکلی دارم با کارت گرافیک 4670 ASUS و مادربرد EP45-UD3R گیگابایت که وقتی می خوام درایور کارت گرافیک رو نصب کنم،هنگ می کنه و باید سیستم ریست کنم.البته بصورت دستی بدون هیچ مشکلی قابل نصب می باشد ولی برنامه catalyst نصب نمی شود!
شما حتما یکبار به طور دستی درایور این کارت رو از لینک زیر بگیر و نصب کن ... آخرین ور÷ن 9.8 هست .. دقت کن بر اساس سیستم عاملی که داری و 32 بیتی یا 64 بیتی فایل مناسب رو بگیر :
برای ویندوز XP :
برای ویندوزVista :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبلش حتما تمام درایورهای قبلی رو بردار Uninstal کن و یکبار سیستم رو Restart کن .
اقا دقيقا من هم همين مشكل رو دارم.كارتم سافاير 4550 كه 512mb و ddr3 وزماني كه سي دي نصب كارت گرافيك رو مي زارم و مي خواهد وارد برنامه نصب درايور بشه قفل ميكنه وبايد كامپيوتر ريست بشه.
سایر مشخصات سیستم:
cpu E7400 -2.8GHz- core 2 duo
main: EP43-UD3L
HDD: WD-500 GIG -SATA
GRAPHIC: SAPPHIRE RADEON HD 4550 512MB DDR3
RAMDR2 SDRAM 2G GEIL
من هم از طريق ويندوز درايور رو از روي سي دي كارت گرافيك نصب كردم. ضمنا حتي درايور رو ان اينستال كرده و مجددا خواستم نصب كنم كه همون مشكل پيش اومد و قفل كرد. من هم مجبور شدم دوباره از طريق كنترل پانل ويندوز بنصبم. ضمنا ويندوز xp-sp3 است.
يك جوانمرد لوتي با صفا با معرفت كمك كنه.
Last edited by pinokio; 15-09-2009 at 20:05.
شما سیستمتو تازه خریدی!؟
ببر همونجا که خریدی ببین می تونه برات نصب کنه یا نه!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)