تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید کارت گرافیک تا 200 تومن برای این سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض راهنمایی برای خرید کارت گرافیک تا 200 تومن برای این سیستم

سلام
    قطعات سیستم من یه مقدار قدیمی هست میخواستم ببینم با این قطعات آیا کارت گرافیک میتونه از همه توانایی هاش استفاده کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا آیا این پاور برای سیستمم کافی هست و برای گرافیک جدید هم کفایت میکنه؟

ممنون میشم یک کارت گرافیک مناسب پیشنهاد بدید

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    قطعات سیستم من یه مقدار قدیمی هست میخواستم ببینم با این قطعات آیا کارت گرافیک میتونه از همه توانایی هاش استفاده کنه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا آیا این پاور برای سیستمم کافی هست و برای گرافیک جدید هم کفایت میکنه؟

ممنون میشم یک کارت گرافیک مناسب پیشنهاد بدید
    سلام. اولأ به p30world خوش اومدین! (واالله مدیران تبریک نمی گن ، ما باید بگیم! ) البته فکر نکنی که این جا هم شوخ هستنا!! بر عکس سایر اعضا بسیار بسیار جدین!!
    برای کارت گرافیک توصیه می کنم که ati radeon hd4850 بگیرید که قیمتش حدود 160000 تومان هست و کارایی خیلی خوبی داره ، البته اگه مدل 1 گیگ رو بگیرید ، کمی بهتره.
    پردازنده ی شما برای این کارت گرافیک کمی ضعیفه ، اگه بتونید اون رو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک کنید ، می تونید از 100% کارایی تمام قطعاتتون استفاده کنید و واقعأ تفاوت کارایی رو احساس می کنید ، برای اورکلاک هم می تونید به بخش اورکلاک مراجعه کنید!
    پاور هم باید حتمأ عوض بشه و یک پاور 500 وات مثل green gp535 ab کاملأ کافیه و محصول کیفی و کم صدایی هم هست!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام. اولأ به p30world خوش اومدین! (واالله مدیران تبریک نمی گن ، ما باید بگیم! ) البته فکر نکنی که این جا هم شوخ هستنا!! بر عکس سایر اعضا بسیار بسیار جدین!!
    برای کارت گرافیک توصیه می کنم که ati radeon hd4850 بگیرید که قیمتش حدود 160000 تومان هست و کارایی خیلی خوبی داره ، البته اگه مدل 1 گیگ رو بگیرید ، کمی بهتره.
    پردازنده ی شما برای این کارت گرافیک کمی ضعیفه ، اگه بتونید اون رو تا 3 گیگاهرتز اورکلاک کنید ، می تونید از 100% کارایی تمام قطعاتتون استفاده کنید و واقعأ تفاوت کارایی رو احساس می کنید ، برای اورکلاک هم می تونید به بخش اورکلاک مراجعه کنید!
    پاور هم باید حتمأ عوض بشه و یک پاور 500 وات مثل green gp535 ab کاملأ کافیه و محصول کیفی و کم صدایی هم هست!
    ممنون
    یک گیگش هم DDR3 هست؟ ضمنا این 4770 شنیدم خیلی تفاوتی با 4850 نداره و رمش هم DDR5 هست و ارزون تر. درسته؟ نظرتون چیه
    و از nvidia چی پیشنهاد میدید. من سقفم تا 200 تومن هست

ضمنا پاور کولر مستر چی پیشنهاد میدید چون شنیدم بهتر از گرین هست

میخوام پاور یه مقدار هم بالاتر از سیستم باشه تا بشه روی ارتقای سیستم بازم فکر کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستی این CPU رو من تا 2.4 اور کنم شاهکار کردمچطور میگید تا 3 ببرمش. تاپیک خاصی هست که راهنمایی کنه؟ چون سیستم هنگ میکنه یکم که بالا میبرمش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نظری نبود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •