سلام.....یه سوال... میشه پیغام خصوصی هایی که تو یه یوزر دیگه هست....رو انتقال داد به یوزر دیگه....نمیخوام تک تک..بفرستم.....منظورم اینکه همرو با همون مشخصاتی که هرکس فرستاده...انتقال بدم به یک یوزر دیگه....![]()
سلام.....یه سوال... میشه پیغام خصوصی هایی که تو یه یوزر دیگه هست....رو انتقال داد به یوزر دیگه....نمیخوام تک تک..بفرستم.....منظورم اینکه همرو با همون مشخصاتی که هرکس فرستاده...انتقال بدم به یک یوزر دیگه....![]()
اگر منظورم رو درست متوجه نشدید.... بیشتر توضیح بدم.......بازم ممنون
Last edited by Mahdi/s; 11-09-2009 at 18:20.
اگه منظورتونو درست متوجه شده باشم فکر نکنم يه همچين کاري بشه کرد . اگه هم بشه فقط مديرها . اون هم مديرهاي Admin .
البته اگه منظورتون اين باشه که من پيغام هايي که تو ليست پيغام خصوصي من هستن بفرستم تو ليست پيغام خصوصي شما .
کاری نداره که بک آپ بگیر و بعد تو هاردت داشته باش....
فکر نکنم بشه اگه بخوایی میتونی هر پیغام رو از یوزر قبلیت به فرستی به اون یوز فقط پایین هر پیغام اسم فرستنده اصلی رو بنویس![]()
درسته...منظورم همین بود......ممنون...البته اگه منظورتون اين باشه که من پيغام هايي که تو ليست پيغام خصوصي من هستن بفرستم تو ليست پيغام خصوصي شما
نمیخوام تو هارد باشه...میخوام تو همین پی سی باشه.....ممنون...کاری نداره که بک آپ بگیر و بعد تو هاردت داشته باش....
ممنون.....گفتم شاید راهی باشه..که این کارو نکنم....فکر نکنم بشه اگه بخوایی میتونی هر پیغام رو از یوزر قبلیت به فرستی به اون یوز فقط پایین هر پیغام اسم فرستنده اصلی رو بنویس![]()
راهی هست.................![]()
نه فکر نکنم بتونی / بخوای باید فوروارد کنی که بعد به نام خود فرستاده میشه !
یا زودتر کاربر فعال شو ..!
اصلاً چه دلیلی داره که توپی۳۰ باشه؟
این برنامه برای خوندن آفلاین پیامها بدک نیس:
http://vcldeveloper.com/downloads/vBulletin_PM_Reader.zip
کار یه ایرانیه.
ترجیحابهتره که اگه میتونی باهمون یوزرقبلی داون شون کنی.....حجمی هم روی هاردت نمیگیره...اگرهم نگران پریدنشون ویا زبونم لال...هستی میتونی با جی میل ویا هرچیز!!دیگه ای براخودت فورواردشون کنی...خب ..دراینصورت باتوجه به این که روی یک "سرور"دیگه به عنوان "بک آپ"ذخیره می شه..امنیت بالائی داره که فقط خودت بهشون دسترسی خواهی داشت...(تازه بعدشم میشه "آفلاین نگاهشون کرد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)