با سلام خدمت تمامی دوستان و استادان محترم
راستش من چندی دیگه قصد خرید یک سیستم کامل رو دارم ....یکی از مهمترین پارامترهایی که روش حساسم سرعت در کارکرد با سیستم عامل هست...البته بازی و کار با برخی برنامه های مهندسی هم دارم اما نه اونقدری که با ویندوز و اینترنت سر و کله میزنم...
حالا بین AMD و اینتل موندم...البته بین آخرین سری هاشون یعنی Phenom 2 و Corei7 ....
راستش من خیلی وقت پیش یک سیستم تقریبا گرون بر مبنای اینتل بستم در صورتی که برادرم همون زمان یک سیستم بر مبنای AMD بست و ارزونتر...سرعت کار با سیستم عامل اون به مراتب بیشتر و سریعتر من بود و همچنین ویندوز اون حدودا 20 ثانیه سریعتر از من بالا میومد و اما در بازی بهتر جواب میداد سیستم من..سر همین قضیهAMD رو ترجیح میدم برای سیستم بعدیم..
اما چندی پیش در اخبار تکنولوژی خوندم که با Corei7 ویندور 7 حدودا 11 ثانیه بالا میاد و دلیلش هم استفاده ی ویندوز 7 از مستقیم شدن ارتباط پردازنده و رم توسط فناوری QPI است و همچنین مغناطیسی بودن هارد این سیستم امکان سرعت نوشتن و خواندن همزمان را تا ۲۰۰ مگابایت فراهم میکند
به هرحال دوستانی که اطلاعاتی دارن یا خودشون این پردازنده ها رو دارن اگر اطلاعات یا تجربه ای شخصی دارن بیان کنن ممنون میشم که بتونم تصمیم بهتری بگیرم برای انتخاب