درود
یه کارت گرافیک برای این سیستم بهم پیشنهاد بدید . .
Phenom II X4 965BE
MSI 790FX-GD70
رم ddr3 و 4 گیگ و فرکانس بالای 1600
نمی خوام با بازی هایی مثل جی تی آ کم بیاره ... محدودیت بودجه ندارم اما نمی خوام خرج الکی هم بکنم !
با سپاس
درود
یه کارت گرافیک برای این سیستم بهم پیشنهاد بدید . .
Phenom II X4 965BE
MSI 790FX-GD70
رم ddr3 و 4 گیگ و فرکانس بالای 1600
نمی خوام با بازی هایی مثل جی تی آ کم بیاره ... محدودیت بودجه ندارم اما نمی خوام خرج الکی هم بکنم !
با سپاس
در ضمن فیلم ها و شبکه های full HD هم زیاد نگاه می کنم
کیست که مرا یاری کند . . ؟
سلام
برای این که کارت قدرتمندی بگیرید و خرج اضافی هم نکنید
در رنج زیر 350 به ترتیب قدرت:
4850X2
GTX275
4890
کارت گرافیکهای خوبی هستند
کارت 4870 512mb از برند forc3d شده 205 اگه شما پاور مناسبی دارید میتونید دو تاش رو کراس کنید اگه نه که همون 4850x2 خوبه
از کدوم برند بگیرم . . ؟
با توجه به اینکه مادر بردم msi هست به نظرتون گرفتن مارک msi می تونه تاثیر بهتری داشته باشه یا تفاوتی در همسانی برند گرافیک با مادر برد و عدم هم سانی اسمش نداره ؟
با سپاس
فرقی نمی کنهاز کدوم برند بگیرم . . ؟
با توجه به اینکه مادر بردم msi هست به نظرتون گرفتن مارک msi می تونه تاثیر بهتری داشته باشه یا تفاوتی در همسانی برند گرافیک با مادر برد و عدم هم سانی اسمش نداره ؟
با سپاس
شما مدل رو انتخاب کن تا برند های خوبش رو بگیم
ببینید چون بعدا می خوام از کارت های گرافیکی که دایرکتیکس 11 رو ساپورت می کنن استفاده کنم . . فعلا می خوام کارت گرافیکی بخرم که افت قیمت خودش رو کرده باشه و در هنگام فروشش ضرر زیادی نکنم !
در نتیجه کارت گرافیکی که می خوام لازم نیست جطو قوی ترین ها باشه . . بلکه صرفا داشتن توانایی اجرای بازی هایی مثل جی تی آی و قابلیت نمایش خوب full hd برام کفایت می کنه . . و خلاصه خیال ندارم جایی کلاسش رو بذارم و این حرفا
حالا با توجه به این موارد چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد می کنید بگیرم . . ؟ یا هنوز نظرتون روی هموناست ؟
با سپاس
.................................................. .....................................
Last edited by newomega; 08-09-2009 at 13:37.
با این حساب یک کارت GTX260 Core 216 هم با حداکثر 250 تومن کارتون رو راه می ندازهببینید چون بعدا می خوام از کارت های گرافیکی که دایرکتیکس 11 رو ساپورت می کنن استفاده کنم . . فعلا می خوام کارت گرافیکی بخرم که افت قیمت خودش رو کرده باشه و در هنگام فروشش ضرر زیادی نکنم !
در نتیجه کارت گرافیکی که می خوام لازم نیست جطو قوی ترین ها باشه . . بلکه صرفا داشتن توانایی اجرای بازی هایی مثل جی تی آی و قابلیت نمایش خوب full hd برام کفایت می کنه . . و خلاصه خیال ندارم جایی کلاسش رو بذارم و این حرفا
حالا با توجه به این موارد چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد می کنید بگیرم . . ؟ یا هنوز نظرتون روی هموناست ؟
با سپاس
BFG GTX260 Maxcore OC حدود 250 هست که اورکلاک هم شده است
درود . .
به نظرتون منطقیه که بابت اور کلاکش پول بدم در حالی که خودم می تونم اورش کنم ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)