تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 36

نام تاپيک: تفكيك Nokia Nseries بر اساس كارايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض تفكيك Nokia Nseries بر اساس كارايي

به نام او كه اشك را آفريد تا شهر عاشقان آتش نگيرد.
    سلام به همه دوستان.
    ميخواستم مطلبي بنويسم در مورد Nokia Nseries و كارايي هر كدام از گروه هاش.
    حتما همه عزيزان ميدونند كه Nokia Nseries به 4 گروه تقسيم ميشه كه شامل:
    1-سري 7 (*Nokia N7)
    2-سري 8 (*Nokia N8)
    3-سري 9 (*Nokia N9)
    4-سري 100 (مانند Nokia N800 و يا Nokia N900)
    اما خوب حالا هر كدام از اين سري ها مختص كاري هستند يعني تمركز يه سري امكانات روي هر كدوم متفاوته.
    1) دسته اول يا همون سري 7 اختصاص داره به عموم كاربران يعني اينكه اين سري از لحاظ امكانات در حد قابل قبولي هستند و همه امكانات سري هاي ديگه رو در خود به طور متوسط دارا ميباشند و قيمت هاشون هم نسبت به ديگر سري ها كمي پايين تر هستش و طرفدارهاشون هم عامه مردم هستند مانند گوشيهايي همچون Nokia N70 , Nokia N73 ,Nokia N78 ,Nokia N79
    2) دسته دوم يا همون سري 8 اختصاص داره به كاربراني كه بيشتر دوربين گوشي براشون مهم هست و اولويت داره و گوشي هاي اين سري هم از لحاظ دوربين نسبت به ساير سري ها قوي تر و با كيفيت تر هستش مانند Nokia N80 كه از اولين گوشيهاي سري N نوكيا بود كه اولين دوربين 3 مگاپيكسلي رو هم دارا بود و يا Nokia N82 كه واقعا از لحاظ كيفيت دوربين يك امپراطور و ژنراله واسه خودش و همينطور تنها گوشي سري N نوكياست كه از فلاش زنون استفاده ميكنه و يا Nokia N86 كه اونم تنها گوشي 8 مگاپيكسلي نوكيا و همينطور سري N نوكيا ميباشد.
    3) دسته سوم يا همون سري 9 اختصاص به كاربراني داره كه حافظه گوشي براشون بيشتر اهميت داره و تمركز اين سري هم روي ميزان حافظه هستش مانند Nokia N91 4GB كه اولين گوشي بود كه از حافظه 4 گيگابايت كه در زمان خودش حافظه بالايي بود برخوردار بود و بعد هم مدل 8 گيگابايتي اين گوشي اومد به بازار و يا مدل Nokia N95 8GB كه اونم از حافظه ي بالاي 8 گيگابايت برخوردار هست و يا مدل Nokia N96 كه اونم حافظه بالايي داره و يا Nokia N97 كه اولين گوشي نوكياست كه از اين ميزان حافظه بسيار بالا استفاده ميكنه.
    4) دسته چهارم يا همون سري 100 مختص به كاربراني هست كه بيشتر به اينترنت اهميت ميدن تا ديگر امكانات و خوب طبيعتا گوشي هاي اين سري هم كارايي اينترنتشون نسبت به ديگر امكانات بيشتر و بهتره مانند Nokia N800 و يا مدل جديد Nokia N900.
    حالا كساني كه ميخواهند بروند و از سري N نوكيا گوشي بخرند بايد ببينند تا بيشتر كدوم امكانات گوشي براشون اهميت داره و جزو كدام دسته از افراد بالا هستند تا متناسب با نوع امكاناتي كه مد نظرشون هست بروند و گوشيشونو تهيه كنند.
    اميدوارم كه اين مطالب مفيد واقع شده باشه.
    با سپاس.

2. 14 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزیز این مطالب را هم خود نوکیا تعید کرده؟
    منظورم اینه که از جایی معطبر این مطالب را اورده اید یا خودتون تقسیم بندی کریدن؟

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

اتفاقا اگه بر مبنای قضاوت شخصی هم باشه کاملا درسته!

5. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

کمی حرفات ناسازگاره چون من n86 دارم برادر من این گوشی همه چی داره یعنی دوربینش که فعلا از همه بهتره باتریش هم از بهترین هاست.در مورد حرفت که گفتی سری 9 حافظه بالا دارن.این گوشی یه هارد 8 داره مموری هم میخوره تا 16 پس با حرفت ناسازگاره.کلا تا یه حددی حرفات درسته ولی نمیشه به این ها استناد کرد.کلا مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کمی حرفات ناسازگاره چون من n86 دارم برادر من این گوشی همه چی داره یعنی دوربینش که فعلا از همه بهتره باتریش هم از بهترین هاست.در مورد حرفت که گفتی سری 9 حافظه بالا دارن.این گوشی یه هارد 8 داره مموری هم میخوره تا 16 پس با حرفت ناسازگاره.کلا تا یه حددی حرفات درسته ولی نمیشه به این ها استناد کرد.کلا مرسی
    سلام دوست من.
    خوب عزيز دل من ، من هم كه گفتم سري *Nokia N8 از لحاظ دوربين نسبت به ديگر سريها بهتر و كامل تر و با كيفيت تر هستش و Nokia N86 هم جزو اين سري هست ديگه.
    و در مورد سري *Nokia N9 هم اگه كمي توجه كني گوشيهاي اين سري از اولي كه ميخري با ميزان حافظه داخلي بالا داري ميخري و ديگه نيازي نيست كه از طريق مموري ميزان حافظشونو افزايش بدي تازه اگر هم افزايش بدي باز هم به ميزان حافظه ي گوشي هاي اين سري نميرسن.
    به عنوان مثال و به قول خودت Nokia N86 حافظه داخليش 8 گيگابايت هستش و با رم 16 گيگ ميشه تا 24 گيگابايت حافظشو افزايش داد در صورتي كه Nokia N97 از همون ابتدا 32 گيگابايت حافظه داخلي داره و با يه رم 16 گيگابايتي ميشه حافظشو رسوند به 48 گيگابايت و در عوض همينطور نميشه كيفيت دوربين Nokia N97 رو از 5 مگاپيكسل مثل Nokia N86 رسوند به 8 مگاپيكسل و يا مثل Nokia N82 براش يه فلاش زنون انداخت و كيفيت عكساشو مثل Nokia N82 كرد.
    دوست خوبم اگه خودت بشيني و يه بررسي دقيق بين سري هاي مختلف Nokia Nseries بكني به همين نتيجه ميرسي.
    با سپاس.

8. 2 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در مورد سری n8x و n7x باهات موافقم ولی n9x رو نه
    مثلن n95 حافظش کجا بود؟

سری n9x به نظرم سری گرون قیمتن و معمولن یه طرح ویژه دارن مثلن n90 تو زمان خودش n92 بعد n93 بعد n95

10. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب یه چیزی
    مثلاً ان81 که اصلاً دوربینش خوب نبود و از ان73 ضعیفتر بود
    بعدشم ان81 8گیگ هم که سری 8 ه ولی حافظه بالایی داره
    یا مثلاً ان95 معمولی حافظه داخلی بالایی نداره
    یا مثلاً ان85 که بازم دوربینش چیز خاصی نیست و در کل فرقی با ان79 نداره

12. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

من یه چیزی رو بگم که این نتیجه گیری دوستمون بیشتر باید جنبه ی کلیتی واجتماعی رو داشته باشه تا تک تک...
    یعنی باید گفت جمیعا سری8 دارای دوربین ها ی خوب و جمیعا سری 9 دارای حافظه های بالا هستن ...
    یکی دیگه اینکه نوکیا چنین سیاستی رو نمی پسنده که تو هر کدوم فقط از یه چیز مایه بذاره اخه اینجوری یه مدل افت شدید میکنه و یه مدل بازار رو قبضه...
    بنابر این تو هر سری چه 8 و7 و9 و...مخلوط و گلچینی از همه ی خوبیها وکارایی ها هست مثلا82و 85و86 در 8 و95 و97 در 9
    و78و79 در 7 و....
    پس برمیگردیم به همون نتیجه که کلی نگر باشیم ئر اون صورت تا حدودی درست در میاد حرفهای دوستمون...

14. 2 کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

حالا شما چه گیری دادید دقیق هست یا نه ... به نظر من خیلی منطقی هست ...!
    حالا شاید تو یه گروه یه گوشی باشه که ربطی به گروه نداشته باشه ... کلا یک یا گوشی هستند که برای گروهش اسم انتخاب می کنند:
    97 و 96 و 95 8 گیگ ... سری N9X رو گذاشتن سری حافظه
    86 و 82 سری N8X رو گذاشتن دوربین
    و ...

16. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR_EVILPRINCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    آمل - مازندران

پيش فرض

سلام دوست من.
    خوب عزيز دل من ، من هم كه گفتم سري *Nokia N8 از لحاظ دوربين نسبت به ديگر سريها بهتر و كامل تر و با كيفيت تر هستش و Nokia N86 هم جزو اين سري هست ديگه.
    و در مورد سري *Nokia N9 هم اگه كمي توجه كني گوشيهاي اين سري از اولي كه ميخري با ميزان حافظه داخلي بالا داري ميخري و ديگه نيازي نيست كه از طريق مموري ميزان حافظشونو افزايش بدي تازه اگر هم افزايش بدي باز هم به ميزان حافظه ي گوشي هاي اين سري نميرسن.
    به عنوان مثال و به قول خودت Nokia N86 حافظه داخليش 8 گيگابايت هستش و با رم 16 گيگ ميشه تا 24 گيگابايت حافظشو افزايش داد در صورتي كه Nokia N97 از همون ابتدا 32 گيگابايت حافظه داخلي داره و با يه رم 16 گيگابايتي ميشه حافظشو رسوند به 48 گيگابايت و در عوض همينطور نميشه كيفيت دوربين Nokia N97 رو از 5 مگاپيكسل مثل Nokia N86 رسوند به 8 مگاپيكسل و يا مثل Nokia N82 براش يه فلاش زنون انداخت و كيفيت عكساشو مثل Nokia N82 كرد.
    دوست خوبم اگه خودت بشيني و يه بررسي دقيق بين سري هاي مختلف Nokia Nseries بكني به همين نتيجه ميرسي.
    با سپاس.
    با بیشتر حرفات موافقم ولی n97 فک کنم تنها نمونه ی حافظه بالا باشه.شاید یه سری حرفات درست باشه ولی بازم تناقض داره چون ما n81 8gb داریم n86 8gb داریم ولی این دلیل نمیشه که گروه 8x رو مثلا گروه حافظه اسم ببریم(مثال زدم که بدونی 2-3 تا گوشی دلیل نمیشه)در مورد دوربین هم فکر کنم اولین 5 مگاپیکسل نوکیا n95 بود(مطمئا نیستم).
    یه سوال هم برام پیش اومد اینکه شما میخوای 5800 رو تو کدوم گروه قرار بدی؟
    بازم میگم حرفات تا حدی قبول دارم ولی زیاد منطقی نیست.

18. این کاربر از AMIR_EVILPRINCE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •