تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: آخرین آپدیتهای ویندوز رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض آخرین آپدیتهای ویندوز رو از کجا میتونم دانلود کنم؟؟

با سلام:
    دوستان من از SP3 استفاده میکنم که آپدیت March هستش.میخواستم بپرسم اگه من بخوام آپدیتهای اونو تا تاریخ جاری یکجا دانلود و نصب کنم از کجا میتونم این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟ در نظر بگیرید نخوام بزارم خود ویندوز آپدیت کنه. چون میخوام آپدیتهاش رو یکجا دانلود کنم و ضمنا" نگه شون دارم تا روی سیستم دیگه ای که توانایی اتصال به اینترنت رو نداره استفاده کنم.
    با سپاس
    رضا

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

میتونین سریال آپدیت ها (KBxxxxxx)رو تو سایت download.microsoft.com وارد کنین و فایل اجرایی آپدیت رو دانلود کنین.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونین سریال آپدیت ها (KBxxxxxx)رو تو سایت download.microsoft.com وارد کنین و فایل اجرایی آپدیت رو دانلود کنین.
    خب دوست من همین سریالها رو از کجا بیارم؟؟؟؟؟ اصلا" از کجا بدونم از مثلا" March تا حالا چه آپدیتهایی ارائه شده؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در قسمت آپدیت ویندوز check for updates but let me choose whether to download and install them رو بزن.بعد بزن چک

کنه.کنار ساعت برات یه notification میاره که اگه بازش کنی لیست آپدیت ها رو برات میاره.

5. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من آیا باید حتما" ویندوزم قانونی باشه؟؟؟؟در ضمن بعد از اینکه دانلود کرد از کجا میتونم Setup دانلودها رو بردارم تا بتونم جای دیگه ای استفاده کنم؟؟؟
    ضمنا" نرم افزاری برای اینکار(دانلود آپدیتها از جایی و یا سروری) موجود نیست؟؟؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوست من آیا باید حتما" ویندوزم قانونی باشه؟؟؟؟در ضمن بعد از اینکه دانلود کرد از کجا میتونم Setup دانلودها رو بردارم تا بتونم جای دیگه ای استفاده کنم؟؟؟
    قبلاً یکی گفته بود فقط آپدیت اون سیستم رو میتونی رو همون سیستم نصب کنی رو سیستمهای دیگه نمیشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من میخوام آپدیتها رو دانلود و اونها رو روی سیستم خودم و سیستمهای دیگه نصب کنم.نمیخوام فقط ویندوز خودم رو آپدیت کنم.مثلا" آپدیتهای ارائه شده از March تا الان رو بتونم دانلود کنم.البته یه نرم افزاری هست به نام Windows Update Downloader که دارم تستش میکنم.
    اگه دوستان اطلاعات دیگه ای دارن لطفا" ارائه کنند.
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نه لازم نیست.90 درصد آپدیت ها بدون نیاز به قانونی بودن ویندوز دانلود میشن.واسه اون 10 درصد هم با اپلای

کردن windows genuine patch میشه دانلودشون کرد.

نباید بزاری دانلود کنه.بزار چک کنه و لیستشو بهت بده.بعد شناسه آپدیت ها (همون kb ها) رو تو قسمت سرچ

سایتی که دادم بزن و دانلود کن.

قبلاً یکی گفته بود فقط آپدیت اون سیستم رو میتونی رو همون سیستم نصب کنی رو سیستمهای دیگه نمیشه.
    همینطوره.

دوستان من میخوام آپدیتها رو دانلود و اونها رو روی سیستم خودم و سیستمهای دیگه نصب کنم.نمیخوام فقط ویندوز خودم رو آپدیت کنم.مثلا" آپدیتهای ارائه شده از March تا الان رو بتونم دانلود کنم.البته یه نرم افزاری هست به نام Windows Update Downloader که دارم تستش میکنم.
    اگه دوستان اطلاعات دیگه ای دارن لطفا" ارائه کنند.
    ممنونم
    اگه فایل اجرایی آپدیت ها رو بگیری مشکلی نداره و میتونی رو سیستم خودت یا سیستم های دیگه نصبشون

کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abfat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عزیزان برای آپدیت حتما باید ویندوز قانونی باشد اگه نباشد تصب نمی شوند یا اگر نصب شوند هیچ تاثیری ندارند.در ضمن اگر از مایکروسافت دانلود کنید به ویندوز ربطی ندارد فقط باید قانونی باشد

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

عزیزان برای آپدیت حتما باید ویندوز قانونی باشد اگه نباشد تصب نمی شوند یا اگر نصب شوند هیچ تاثیری ندارند.در ضمن اگر از مایکروسافت دانلود کنید به ویندوز ربطی ندارد فقط باید قانونی باشد
    شرمنده ولی این حرفتون درست نیست.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •