با سلام
دوستان فیلم با فرمت FLV را به چه فرمتی باید تبدیل کنم تا در وی سی دی های خانگی قابل پخش باشه؟
در سی دی های فیلم 5 تا فولدر با این اسم ها هستتدVCD SEGMENT MPEGAV EXT CDI اینا را چطوری باید درست کنم؟
دوستان فیلم با فرمت FLV را به چه فرمتی باید تبدیل کنم تا در وی سی دی های خانگی قابل پخش باشه؟
در سی دی های فیلم 5 تا فولدر با این اسم ها هستتدVCD SEGMENT MPEGAV EXT CDI اینا را چطوری باید درست کنم؟
به avi یا mpg تبدیل کن.
بعد با nero رایت کن خودش اون پوشه ها رو میسازه شما نمیسازیش خود nero هنگام رایت این پوشه ها رو میسازه.
ممنون دوست عزیز
راستش این کار را هم کردم و با یه نرم افزار به این فرمت ها که گفتید تبدیل کردم ولی هم شکل ایکونی که میساخت فرق داشت و هم با این وجود رایت کردم ولی اون پوشه ها را هم نساخت و در وی سی دی هم اجرا نشد.![]()
دوستان مشکل من هنوز حل نشده لطفا راهنمایی کنید.شاید مشکل در فرمتی باشه که انتخاب میکنم.دقیقا اسم فرمتی را که باید به اون تبدیل کنم را بگید ایا باید به فرمت mpeg2 تبدیل کنم؟یا mpeg1 ؟یا فرمت دیگه ای؟ هر چند که هر دوی اینها را امتحان کردم ولی نشد.
سلام دوست من
شاید شما data رایت میکنی
درسته؟
اگه روی data رایت کنی فقط کامپیوتر نشون میده
ولی اگه بری تو قسمت video
خودش این پوشه ها رو میسازه
سلام دوست من
شاید شما data رایت میکنی
درسته؟
اگه روی data رایت کنی فقط کامپیوتر نشون میده
ولی اگه بری تو قسمت video
خودش این پوشه ها رو میسازه
دوست عزیز ممنون از لطفت مشکلم حل شد خدا خیرت بده
از نرو 9 استفاده میکردم فقط گزینه data داشت یه نرو قدیمیتر داشتم اونا نصب کردم و با اون رایت کردم.
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه فرق فرمت vcd با svcd و mpeg1 با mpeg2 چیه؟و کلا فرمت avi بهتره یا mpg ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)