تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: درخواست رساله توضيح المسائل آيت الله جناتي

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض درخواست رساله توضيح المسائل آيت الله جناتي

با سلام

من رساله آيت الله جناتي رو مي خواستم، اين هم سايت ايشون:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشكر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام

من رساله آيت الله جناتي رو مي خواستم، اين هم سايت ايشون:
    کد:

با تشكر فراوان
    سلام دوست عزیزم
    من هم مدت زیادی هست که دنبال رساله ایشون هستم چه e-book وچه کتاب. متاسفانه در تهران نیست و فقط در انتشارات انصاریان در قم موجود هست هم تک جلدی داره و هم چند جلدی!! به علاوه ی یک جلد استفتائات ایشون.
    کاش می شد یه جوری یکی PDF می کرد اینجا.
    البته من بسیار میل فرستادم برای ایشون ... 3روز پیش شنیدم که قراره در سایتشون رساله هم بگذارند. امیدوارم این کار سریع تر انجام بشه..
    اگه شما هم خبری داشتید لطفا در پیام خصوصی برام بگذارید ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام

من يكي دو سال پيش، در قم هم پيدا نكردم رساله ي ايشون رو .....

اگر دوستان هم خبري داشتند، لطفا بگن

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایشون فرد خاصی هستند؟
    منظورم اینه چه علتی داره که اینقدر دنبال رساله ی ایشان می گردید. نظر خاصی در احکام دادن.اگر نه مگر رساله قحطه. من تا حالا اسمشون رو نشنیدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

ایشون فرد خاصی هستند؟
    منظورم اینه چه علتی داره که اینقدر دنبال رساله ی ایشان می گردید. نظر خاصی در احکام دادن.اگر نه مگر رساله قحطه. من تا حالا اسمشون رو نشنیدم.
    سلام

بله! خيلي از احكام ايشون، خيلي به روز و Update هستش! به همين خاطر من خيلي مشتاقم كه رساله آيت الله جناتي رو پيدا كنم. اگر كسي سايتي پيدا كرد كه رساله رو مي فروشه، لطفا اينجا اعلام كنه!

با تشكر فراوان

خودتون ببينيد:

کد:
    Last edited by p30time; 26-09-2009 at 17:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام به همه
    من رساله را حدود 2 ماه پیش اسکن کردم برای خودم بعد ی ایمیل زدم به سایت ایشون تا بپرسم اگه تکثیرش کنم از نظر شرعی مشکل داره یا نه ولی از جواب خبری نشد تا اینکه این ایمیل آخر اومد که می خوان رساله را در سایت قرار بدن. با توجه به این موضوع من نتیجه گرفتم که تکثیرش به اینصورت نباید مشکلی داشته باشه ورساله رو آپ کردم اینجا.
    موفق باشید
    صادق

کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان عزیز شما می توانید رساله ی توضیح المسائل ایشان را از طریق سایت و با کارت های اعتباری (پرداخت الکترونیک) تهیه نمایید:
    کد:
    در ضمن از این آدرس هم ظاهراً در تهران می توانید تهیه کنید: ميدان انقلاب_كوچه 12 فروردين _كوچه نوروز_~20undefined22~ اول_انتشارات ايده نو منبع:
    کد:
    این رو هم ببینید جالبه:
    کد:
    موفق باشید. یا علی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستی که لطف کرده بودند و scan رساله رو آپلود کرده بودند، امکانش هست دوباره آپلود کنند یا به ایمیل من(vliaghat ات جیمیل) بفرستند؟ واقعا کمک بزرگی هست، مخصوصا برای دوستان خارج از کشور که امکان خرید از داخل رو نداریم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مرحوم آيت الله محمد صادقي تهراني (ره)

با سلام
    دوستان عزيز از نظر من بهترين مرجع تقليد
    مرحوم آيت الله محمد صادقي تهراني (ره) مي باشد كه تقليد از ميت را جايز مي داند و اكنون مي توانيد از ايشان تقليد كنيد.
    هر چه در رساله نوشته برايش مدرك و دليلي از قرآن هم نوشته و خيلي جالب است.
    براي دانلود به آدرس زير مراجعه نماييد:
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

براي آشنايي با برخي از فتاواي مرحوم آيت الله محمد صادقي تهراني (ره) به اين آدرس مراجعه نماييد:

http://albalaq.com/post/50.htm

توجه کنید که مطابق توضیحات ایشان در بخش اجتهاد و تقلید رساله ایشان, تقلید ابتدایی از مجتهد میت اگر اعلم باشد جایز است.
    تاریخ وفات 1390/1/1

================================

ليست مراجعي كه در اينترنت داراي پايگاه اطلاع رساني هستند برايتان معرفي مي كنم که شاید بعضی ها را نشناسید اما جزو بزرگان باشند. بنده تمامی آنها را بررسی کرده ام.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد صادقی تهرانی (ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناصر مكارم شيرازي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروجردی(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روح الله الموسوي خميني(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسینعلی منتظری(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علي صافي گلپايگاني(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد تقي بهجت فومني(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد فاضل لنكراني(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميرزا جواد تبريزي(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد علي خامنه اي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد علي حسيني سيستاني
    سيد موسي شبيري زنجاني سایت اینترنتی ندارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسين وحيد خراساني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطف اله صافي گلپايگاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سید محمد صادق روحانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد صادق حسيني شیرازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوسف صانعي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسداله بيات زنجاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد عبدالكريم موسوي اردبيلي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد ابراهيم جناتي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جعفر سبحاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسين مظاهری اصفهاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسلم ملكوتي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد علي علوي گرگاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد سعيد طباطبايي حكيم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد محمد عز الدين حسيني زنجاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد علي گرامي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواد غروي علياري
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسين نوري همداني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد محمد حسيني شاهرودي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد محمد تقي مدرسي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبداله جوادي آملي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سید یوسف مدنی تبريزي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یداله دوزدوزانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد شاه آبادي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجتبی تهرانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرتضي تهراني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عباس محفوظی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد رحمتي سيرجاني
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد رضا نکونام
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محسنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محقق كابلي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد كاظم حسيني حائري
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسماعيل پور قشمه اي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علامه سيد محمد حسين فضل الله(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمد مفتي الشيعه الموسوي(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد عباس حسيني كاشاني(ره)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رحيمي آزاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حائری شیرازی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سید علی حسینی میلانی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد علي محمد دستغيب

Last edited by atguli; 04-06-2011 at 16:51.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •