سلام
یه تلویزیون سامسونگ مدل 40B650 گرفتم میخواستم بدونم چراغ روی پنل چجوری روشن میشه؟ (مثل عکس)
لطفا راهنمایی کنید...
![]()
سلام
یه تلویزیون سامسونگ مدل 40B650 گرفتم میخواستم بدونم چراغ روی پنل چجوری روشن میشه؟ (مثل عکس)
لطفا راهنمایی کنید...
![]()
سلام دوست عزیز
این عکسی که شما گذاشتید به نظر میاد مربوط به led باشه نه lcd ، من یه led دارم فکر کنم تنظیما تشون یجور باشه ، این هارو انجام بده :
اول میری تو menu بعد میری قسمت setting گزینه light effect رو میزاری روی waching tv .
موفق باشی .
همچین گزینه ای تو منوی تنظیمات نبود
-------------------------------------
اینم یه rewiew برای اطمینان از عکس و همینطور داشتن چراغ (تو یکی از عکسا چراغ روشنه و تو اون یکی خاموشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by KING OF SPEED; 05-09-2009 at 18:56.
دوست عزیز یه بار دیگه دقت کن شاید باشه ، ببین تو قسمت setting یه گزینه داره به نام ( اثرات نوری ) ، اگه دیدیش اونو بزار روی گزینه ( در حال دیدن )
موفق باشی .
منوی tv انگلیسیه و فارسی نداره و متاسفانه همچین گزینه ای نداره و گزینه هارو به دقت چک کردم ... گفتم شاید ترفندی چیزی داشته باشه که اینجا مطرح کردم
یه سوال دیگه هم دارم:
چطوری میشه رفت تو تلتکست دکمشو میدونم ...همون دکمه سورسه ولی چطوری تلتکست هم فعال میشه رو نمیدونم...؟؟!
دوست من این چیزی که من مگم ماله ال ای دی منه شاید با شما فرق کنه .
دوست عزیز اول بزار رو یه شبکه که تلتکست داره مثل شبکه 3، دکمه سورس هم که شما گفتید مربوط به کابل های ورودی هست نه تلتکست ، بعد رو کنترل tv من یه دکمه هست که اسمش زده TTX/MIX ، هر موقع اونو بزنی میره رو تلتکست .
امیدوارم کمک کرده باشم.
میره ولی فارسیو نمیشناسه و کلمه ها رو خرچنگ قورباغه نشون میده...تنظیماتی نداره که بزارمش رو عربی درست بشه...زیرنویس فیلمارو همینطوری تونستم درست کنم
راستش واسه Tv خودم اگه زبان پنل روی انگلیسی باشه تلتکست رو خرچنگ قرباغه نشون میده و هر موقع زبان پنل میزارم رو فارسی تلتکست هم درست میشه ، این کار رو بکن شاید بشه ، اگه نشد تلتکست رو روی شبکه های دیگه هم انجا بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)