یک سایت بسیار خوب برای همه زبان آموزان در همه سطوح ( در سایت سطوح مختلف تفکیک شده اند و مثلا مبتدیان می توانند ویدئوهای سطح مناسب خود را ببینند). ویدئوها؛ هم با زیرنویس است هم بدون زیرنویس. بدیهی است که دستور کار همان است که قبلا نوشتم. چند بار ویدئو را بدون زیرنویس ببینید بعدا چند بار هم با زیرنویس.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آموزش زبان برای مبتدیان با زیرنویس! حتما دانلود کنید و لذت ببرید. فایل اصلی 3.66 گیگ بوده بدون زیرنویس. اما این نسخه 165 مگ بیشتر نیست زیرنویس هم داره:
کد:
کد:
بهترین شیوه آموزش زبان دیدن چنین فیم هایی است. هم موقعیت را می بینید هم کلامی که در موفعیت استفاده میشه؛ هم زیرنویس داره و حرفها رو می تونید بخونید.
یکی از کتاب های بسیار مفید برای مبتدی ترین افراد در یادگیری زبان انگلیسی کتاب Cutting Edge - starter - است.
کتاب با حجم 23 مگ:
کد:
سی دی اول کتاب:
کد:
سی دی دوم:
کد:
بسیار خوبه که از همین ابتدا رو لهجه تون کار کنید. آموزش لهجه آمریکایی رو دانلود کنید با حجم کمتر از 500 مگ:
کد:
کد:
کد:
کد:
Cambridge English For Schools Starter Student's Book + Audio
این کتاب هم برای مبتدیان عالی است. یک شروع خوب از پایین ترین سطح. آموزش از سلام کردن شروع میشه و ...
لینک هایی که براش پیدا کردم از مگا آپلوده و مستقیم نیست. من خودم چاپ قبلی این کتاب رو دارم. حتما چاپ جدیدترش بهتره. فایل های صوتی همراه کتاب هم در لینک ها هست. جمع حجم حدود 212 مگا بایته. اگه اینترنت سریع ندارید؛ این کتاب رو با سی دیش می تونید از کتاب فروشی بخرید.
کد:
کد:
کد:
کد:
اگه فایل ها پسورد نیاز داشتن؛ از tinku استفاده کنید.
امیدوارم این تاپیک به شما در آموزش زبان انگلیسی کمکی کرده باشه. موفق باشید.