تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدومو انتخاب میکنید؟

راي دهنده
36. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • apple iphone 3g 8GB

12 33.33%
  • HTC touch HD

2 5.56%
  • Nokia N97

4 11.11%
  • Samsung i8910 omnia HD

18 50.00%
صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: خرید گوشی با 700 هزار - انتخاب بین ...

داره خودمونی میشه h_chakavak_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

14 خرید گوشی با 700 هزار - انتخاب بین ...

سلام , عزیزان تصمیم بر این شد که تا آخر ماه بودجه به 700 تا افزایش پیدا کنه
    حال انتخاب نیز برای ما سخت گردیده.
    لطفا کمک کنید تا بین این 4 گوشی , یکی رو انتخاب کنم.
    اولویتهام رو میگم:
    1-ال سی دی هر 4 تا خوبه و برام قابل قبوله.
    2-دوربین مهم نیست
    3-بلندی صدای اسپیکر
    4-شیک تر بودن و زیبایی
    5-برنامه پذیری(تو این مورد بیشتر راحتی نصب برنامه مدنظرمه چون هر 4 گوشی برنامه پذیری خوبی دارند)
    6-کیفیت ساخت گوشی
    7-راحتی برنامه نصب کردن و کلا کارهای کامپیوتری گوشی هم خیلی خیلی مهمه نمیخوام اذیتم کنه.
    لطفا با دلیل و ذکر برتریهای گوشی مد نظرتون به بقیه , منو راهنمایی کنید.
    ممنون
    1- apple i phone 3g 8GB
    2- HTC touch HD
    3-Nokia N97
    4-samsung i8910 omnia HD

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

1- ال سی دی امنیا اچ دی بیشترین کیفیتو داره تاچشم مثل آیفونه فقط دوال تاچ نیست .... پس بهترین ال سی دی مال 8910 هست
    2-دوربینشم که از بقیه بهتره ولی خب برای شما مهم نیست
    3- صدای امنیا اچ دی تو اسپیکر از بقیه بلندتر و با کیفیت تره
    4-همشون شیک هستن
    5- نصب برنامه روی تاچ اچ دی راحت تره .... روی سیمبین باید ساین یا هک بشه .... روی آیفونم که یکم سخته
    6-کیفیت ساخت همشون بالاست
    7-اینم مثل همون 5 ه .... کلاً روی همشون میشه برنامه نصب کنی خیلی سخت نیست ولی اگه زیاد برنامه میخای آیفون انتخاب بهتریه

3. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fujin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

1- ال سی دی امنیا اچ دی بیشترین کیفیتو داره تاچشم مثل آیفونه فقط دوال تاچ نیست .... پس بهترین ال سی دی مال 8910 هست
    2-دوربینشم که از بقیه بهتره ولی خب برای شما مهم نیست
    3- صدای امنیا اچ دی تو اسپیکر از بقیه بلندتر و با کیفیت تره
    4-همشون شیک هستن
    5- نصب برنامه روی تاچ اچ دی راحت تره .... روی سیمبین باید ساین یا هک بشه .... روی آیفونم که یکم سخته
    6-کیفیت ساخت همشون بالاست
    7-اینم مثل همون 5 ه .... کلاً روی همشون میشه برنامه نصب کنی خیلی سخت نیست ولی اگه زیاد برنامه میخای آیفون انتخاب بهتریه
    هنوز هیچ گوشی به پای کیفیت تاچ و تصویر ال سی دی آیفون نیومده تو بازار .. نمیدونم چرا نسبت به آبفون انقدر کم لطفی میکنید ..
    دوربین و صدای آیفون نسبت به گوشی های هم رده خوب نیست ..
    شیک ترین گوشی به نظر من آیفون هست مخصوصا سفیدش ...
    نصب برنامه در آیفون از همه راحتره ... با فشار یک دکمه بیشتر از 100 تا برنامه کرک شده میشه ریخت تو آِفون بدون کوچکترین مشکلی و کار اضافی .. نمیدونم چرا شما میگین نصب برنامهش سخته .. راحتترین حالت نصب برنامه در آیفون هست ...
    کیفیت ساخت آیفون به نظرم از بقیه خیلی بهتره ... گوشی های هم ردش دستم بوده و دیدم .. تا از نزدیک نبینید نمیفهمید ..
    نمیدونم چرا نسبت به آیفون در کل کم لطفی میشه و همه جلوش موضع میگیرن ؟؟؟؟
    آیفون بهترین گوشی هست که من تو عمرم دیدم ولی بخاطر بعضی از محدودیت هایی که اپل روش گذاشته بعضی ها نمیرن طرفش در صورتی که بد نیست بدونید تقریبا تمام محدودیت هایی که روش بوده برداشته شده ...
    به راحتی میشه فایل با بلوتوث ردو بدل کرد ..
    مشکل delivery report هم حل شد ...
    و ...

5. 5 کاربر از fujin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

\
    و ...[/quote]

چه جوری حل شده؟ تو نسخه ی 3gs حل شده یا تو 3g هم میشه این کارا رو انجام داد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

هنوز هیچ گوشی به پای کیفیت تاچ و تصویر ال سی دی آیفون نیومده تو بازار .. نمیدونم چرا نسبت به آبفون انقدر کم لطفی میکنید ..
    دوربین و صدای آیفون نسبت به گوشی های هم رده خوب نیست ..
    شیک ترین گوشی به نظر من آیفون هست مخصوصا سفیدش ...
    نصب برنامه در آیفون از همه راحتره ... با فشار یک دکمه بیشتر از 100 تا برنامه کرک شده میشه ریخت تو آِفون بدون کوچکترین مشکلی و کار اضافی .. نمیدونم چرا شما میگین نصب برنامهش سخته .. راحتترین حالت نصب برنامه در آیفون هست ...
    کیفیت ساخت آیفون به نظرم از بقیه خیلی بهتره ... گوشی های هم ردش دستم بوده و دیدم .. تا از نزدیک نبینید نمیفهمید ..
    نمیدونم چرا نسبت به آیفون در کل کم لطفی میشه و همه جلوش موضع میگیرن ؟؟؟؟
    آیفون بهترین گوشی هست که من تو عمرم دیدم ولی بخاطر بعضی از محدودیت هایی که اپل روش گذاشته بعضی ها نمیرن طرفش در صورتی که بد نیست بدونید تقریبا تمام محدودیت هایی که روش بوده برداشته شده ...
    و ...

شما اگه مقایسه ال سی دی هارو که نینجا جان گزاشته بود میدیدی نظرت در مورد کیفیت عوض میشد
    ال سی دی 8910 رزولوشنش 640x360 هست و آیفون 320x480 بعدشم oled هست که کیفیت خیلی بالاتری داره پس شما انقد نسبت به ایفون تعصب نداشته باش ..... تاچشم که مثل آیفونه فقط دوال تاچ نیست

رو ویندوز موبایل برنامه رو میزنی نصب میشه بعد key شو وارد میکنی و برای همیشه ازش استفاده میکنی ... روی سیمبینم گوشیرو هک میکنی و برای همیشه راحت میشی .... ولی آیفون یکم دردسر داره ولی بازم انقد سخت نیست که بهش ایراد بگیریم .... به هر حال از اونا یکم سخت تره

کیفیت ساخت 4 تا گوشی کاملاً بالاست ....منم قبول دارم آیفون بهتره

من آخرش گفتم اگه میخای زیاد برنامه نصب کنی آیفون بگیر ولی شما هی میگی کم لطفی میکنی !

8. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس تا اینجا رسیدیم به این نکته که تنوع برنامه های آیفون بیشتره.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

شما اگه مقایسه ال سی دی هارو که نینجا جان گزاشته بود میدیدی نظرت در مورد کیفیت عوض میشد
    ال سی دی 8910 رزولوشنش 640x360 هست و آیفون 320x480 بعدشم oled هست که کیفیت خیلی بالاتری داره پس شما انقد نسبت به ایفون تعصب نداشته باش ..... تاچشم که مثل آیفونه فقط دوال تاچ نیست

رو ویندوز موبایل برنامه رو میزنی نصب میشه بعد key شو وارد میکنی و برای همیشه ازش استفاده میکنی ... روی سیمبینم گوشیرو هک میکنی و برای همیشه راحت میشی .... ولی آیفون یکم دردسر داره ولی بازم انقد سخت نیست که بهش ایراد بگیریم .... به هر حال از اونا یکم سخت تره

کیفیت ساخت 4 تا گوشی کاملاً بالاست ....منم قبول دارم آیفون بهتره

من آخرش گفتم اگه میخای زیاد برنامه نصب کنی آیفون بگیر ولی شما هی میگی کم لطفی میکنی !
    میشه فرق oled رو با lcd برامون بگید؟
    من تا جایی که میدونم عمر oled بسیار کمتره نسبت به lcd و تا حالاهم جایی ندیدم و نخوندم که نسبت کیفیت oled با lcd خیلی بالاتر باشه شاید oled کیفیت بهتری داشته باشه و خیلی بالاتر فکر نکنم

11. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

میشه فرق oled رو با lcd برامون بگید؟
    من تا جایی که میدونم عمر oled بسیار کمتره نسبت به lcd و تا حالاهم جایی ندیدم و نخوندم که نسبت کیفیت oled با lcd خیلی بالاتر باشه شاید oled کیفیت بهتری داشته باشه و خیلی بالاتر فکر نکنم
    oled در مقایسه با tft کنتراست بالاتری داره در نتیجه کیفیتش بالاتره مصرف باتریشم حدود یک سوم tft هست
    انعطاف پذیر ترم هستند و اگه بهشون ضربه وارد بشه امکان شکستنشون کمتره
    سامسونگ تو خیلی از گوشیهای جدیدش از این نوع ال سی دی استفاده میکنه .... حتماً عمرشون انقدا هست که مشکلی پیش نیاد .... نوکیا هم تو ان85 و ن86 از oled استفاده کرده
    سامسونگ تو تلوزیون هاشم از این تکنولوژی استفاده کرده ( led tv )

13. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

هر 4 تا هم کیفیت ساخت بالایی دارند ولی htc touch hd با کمی استفاده و گذاشتن و در اوردن تو جیب رنگش میره.که باید تو کیف نگهداریش کنی.
    از لحاظ اسپیکر که صدای 3g تعطیل هستش.
    ولی صدای اسپیکر رو بخواهیم بین 3 تا گوشی n97 و i8910 hd و touch hd مقایسه کنیم بترتیب زیر هستش.
    1:i8910 hd.
    2:htc touch hd.
    3:n97.
    از لحاظ شیکتر بودن هم انصافا هر 4 تا هم شیکه و این میمونه به سلیقه انتخاب شما.
    از لحاظ برنامه پذیر بودن هم هر 4 تا هم عالیه ولی اگه حوصله کار با آیتونز ایفون رو نداری به هیچ وجه طرفش نرو که ممکنه بد جوری پشیمون بشی.
    البته برای بعضی ها مثل خودم کار با آیتونز ایفون ممکنه تنوع خوبی باشه و برای بعضی ها هم عذاب اور باشه.
    در مورد تاچ اچ دی اچ تی سی هم با توجه به اینکه ویتدوز موبایل هست از لحاظ برنامه هم که انعطاف پذیری بالایی داره و تو برنامه خور بودن کم نمیاره.
    سیمبین هم که با گرفتن فایل cer و key دیگه کارت حل میشه و هر برنامه ای دلت خواست بعد از هک گوشی توش میریزی که اینم تو برنامه خور بودن عالیه.
    از لحاظ ال سی دی هم اگه بخواهیم مقایسه کنیم:
    1:i8910 hd.
    2:iphone 3g
    3:htc touch hd
    4:nokia n97
    به صورت بالا رتبه بندی میشه.
    تو کارهای کامپیوتری اگه نمیخواهی اذیت بکشی برو طرف سیمبین و وین موبایل و مک رو بیخیال شو.
    موفق باشی.

15. 10 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال free_touch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    جایی که 12 درصد نفت دنیا و 16 درصد گاز دنیا را دارد اما...

پيش فرض

تایید برای آیفون.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •