سلام..
چرا من نمی تونم تاثیر Opacity Map رو توی ویو پورت ها ببینم؟ نباید این سیاهی دیده بشه.. مشکل از کجاست؟
موقع رندر گرفتن همه چی درسته...
سلام..
چرا من نمی تونم تاثیر Opacity Map رو توی ویو پورت ها ببینم؟ نباید این سیاهی دیده بشه.. مشکل از کجاست؟
موقع رندر گرفتن همه چی درسته...
محسن جان شما باید توی صفه ی اصلی متریال یعنی آخرین از Go to parent باشید(که دیگه Got o parent فعال نباشه) و show map in viewport رو بزنید نه توی کانال diffuse باشید و show map in viewport رو بزیند.
پیروز باشید.
وای چه اشتباهی! ممنون کوروش عزیز..
حالا امکانش هست سایه ی نوری که به صحنه اعمال می کنم فقط شامل سایه برگ بشه؟ یعنی صفحه ای که برگ روشه سایه اش نیفته.. فقط سایه ی برگ رو زمین بیفته...
اینو ساختم.. صفحه ی برگ رو Exclude کردم.. پر واضحه که برگ غیب شه! باید چه کار کم؟!
ویرایش: تازه این سایه ی برگ نیست.. بررسی ها نشون داد این خود برگه!![]()
Last edited by N O V A L I S; 02-09-2009 at 19:12.
اگه از وی ری استفاده می کنید اگه برای نورهاتون shadow رو Vray shadow بزارید مشکلش حل میشه ولی برای انواع دیگه ی سایه ها نمی دونم محسن جان.
ویرایش شد: سوال بعدی رو حالا دیدم.
به خاطر اینه که شما نور دیگه ای توی صحنه ندارید (دیفالت خاموشه) پس اون برگه تیره میشه دیگه.(این مشکل نیست بلکه طبیعی هست.) اگر نوری داشته باشه خودشو درست نشون میده.
Last edited by /.,mnb; 02-09-2009 at 19:34.
این جمله ی قرمز رو ندیده بگیر.. اشتباه شد.. منظورم سایه برگ بوده!صفحه ی برگ رو Exclude کردم.. پر واضحه که برگ غیب شه! باید چه کار کم؟!
اینجا دیگه قندم خیلی اومده پائین!!ویرایش: تازه این سایه ی برگ نیست.. بررسی ها نشون داد این خود برگه!![]()
![]()
ولی حق داشتم.. خوب کوروش جان تو این تصویر هم یه نور بیشتر تو صحنه نداریم و تصویر سیاه نیست:
ولی به هر حال همون طور که گفتی نور رو اضافه کردم برگه معلوم شد..
مشکل سایه بر طرف نشد که خیلی مهم نیست.. همون سوال مسخره ی اول اعصابم رو خرد کرده بود..
ممنونم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)