Nokia N97 mini
مشخصات :
Nokia N97 mini
مشخصات :
دستت طلا ولي اين كه
كلوپ نمي خواست
خود نوكيا هم اصطلاح ميني رو استفاده كرده بجاي تغيير نام
يعني اين گوشي فرق چنداني با مدل اصلي نداره
و كارهايي كه روش انجام شده در جهت پايين آوردن قيمتش بودواسه همين شده ميني !![]()
به نظر من تاپیک جدا لازمه ، هم به خاطر تفاوتهاشون (هر چند جزئی) و هم بخار بحثهاشون (اعم از قیمت و مشکلات و ...) که جدا از N97 عادی هست و ...دستت طلا ولي اين كه
كلوپ نمي خواست
خود نوكيا هم اصطلاح ميني رو استفاده كرده بجاي تغيير نام
يعني اين گوشي فرق چنداني با مدل اصلي نداره
و كارهايي كه روش انجام شده در جهت پايين آوردن قيمتش بودواسه همين شده ميني !![]()
حالا این مینی چه تفاوتی با معمولیش داره
0.3 LCD ایش کوچکتر شدهحالا این مینی چه تفاوتی با معمولیش داره
+
حافظه ی داخلی از 32 گیگ به 8 گیگ کاهش پیدا کرده ...!
بله . همون طوری که علی خان گفتند ، بعضی چیزاش رو کم کردن که قیمتش رو بیارن پایین و به نظرم حالا 450 یرو تعیین شده !!0.3 LCD ایش کوچکتر شده
+
حافظه ی داخلی از 32 گیگ به 8 گیگ کاهش پیدا کرده ...!
علاوه بر LCD اندازه کلیش هم کوچیکتر شده و ... میتونی جدول مشخصاتش رو با اصلی مقایسه کنی !
N97 و بقیه گوشیای قیمت بالا به نظر من واسه ایرانیا در حد N70 بیشتر کارایی ندارن !
وقتی ما از همه امکانات (مثل اینترنت و ...) محرومیم چه فرقی میکنه N97 ,N97 mini, N900 &... داشته باشیم...!
فرق میکنه ، جی پی اس و دوربین و اینا رو از قلم نندازین .N97 و بقیه گوشیای قیمت بالا به نظر من واسه ایرانیا در حد N70 بیشتر کارایی ندارن !
وقتی ما از همه امکانات (مثل اینترنت و ...) محرومیم چه فرقی میکنه N97 ,N97 mini, N900 &... داشته باشیم...!
من با اینکه از 97 متنفرم ولی بدجوری مریض این مینیش شدم ، خیلی باحاله ...
بدجور پایه ام اینو بخرم واسه اینکه هم ارزون تر از ان 97 هستش هم اینکه حجمش کمتره!!!
کسی نمیدونه کی وارد بازار میشه؟
زمستان 2009
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)