یک مشکل توگرافیک ها هست که سخت افزاریه و باعث می شه که تصویر دارای رد هایی به رنگ قهوای بشه
اگه کسی تو زمینه تعمیر سخت افزار می تونه کمک کنه > یا علی.........
یک مشکل توگرافیک ها هست که سخت افزاریه و باعث می شه که تصویر دارای رد هایی به رنگ قهوای بشه
اگه کسی تو زمینه تعمیر سخت افزار می تونه کمک کنه > یا علی.........
سلام.
این مشلک اگر نرم افزاری باشه میشه با توعیض درایور....حل کرد.
سخت افزاری هم باشه با تعیمرات و کم کردن فرکانس های گرافیک .......گاهی اوقات حل میشه.
مکشل شما چیه؟!
موفق باشید.
منم مشكل راه راه شدن هنگام بالا اومدن ويندوز دارم زماني كه لود مادربورد رو نشون ميده راه راه ميشه
مشکل اینه که سخت افزاریه کمک کنی باید من تو تعمیر سخت افزار در حد متوسط به بالا هستم
دوستان منم همین مشکل رو پیدا کردم ویندوزمم همین الان عوض کردم ولی حل نشد فقط تفاوتش با مشکل دوستمون اینه که راه راه نیست و نقطه نقطه هست داخل ویندوز هم گرافیک رو روش علامت تعجب زده!!! درایو جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد گرافیکم 9600 gt 1 گیگ هست!!!!ویندوزمم ویستا هست توی درجه ای که به سخت افزار کامپیوتر میده به گرافیک داده 1 در حالی که قبلا داده بود 5.9!!!!![]()
الان یه جا خوندم نوشته بود ممکنه از پاور باشه یعنی پاور ضعیف میتونه مشکل ساز بشه؟؟؟
اینم یادم رفت بگم که پاور سیستم من ضعیف هست خودم میدونم.
Last edited by rassool; 03-09-2009 at 23:17.
ببینید برای چی اینطوری شده؟می تونه از اورکلاک اشتباه ضربه فیزیکی اتصالی و دمای بیش از حد و ... باشه!
با بروز کردن درایور تهویه مناسب کاهش کلاکها و تست پایداری یه سری گزینه ها حذف میشن اگه خود gpu و چیپهای مموری آسیب دیده باشن که خلاص! اگه خازن یا موارد د یگه باشه بستگی داره امکان تعمیر زیاد هست و هینطور امکان خرابی مجدد سریع!
بچه ها منم کم وبیش یه چنین مشکلی دارم به این حالت که در یک سمت مانیتورم روی تصویر یه حاله ای مثل موج هست ! این مورد از زمان تعویض گرافیکم پیش اومده ! البته خیلی وقته وتا حالا برام مشکلی نداشته . کسی راه حلی داره واسش ؟!
از این موج عکس بزار ببینیم...بچه ها منم کم وبیش یه چنین مشکلی دارم به این حالت که در یک سمت مانیتورم روی تصویر یه حاله ای مثل موج هست ! این مورد از زمان تعویض گرافیکم پیش اومده ! البته خیلی وقته وتا حالا برام مشکلی نداشته . کسی راه حلی داره واسش ؟!
گرافیک و مانیتور؟ریفرش ریت؟فلترهای تصویری؟
اگه از مانیتور نباشه بررسی میشه![]()
من نه اورکلاک کردم نه هیچیز دیگه ای کلا 1 هفته هست سیستم رو بستم یه بار هاردش رو باز کردم (به دلیل مسائل امنیتی) گرافیک رو عوض کردم (گرافیک قبلیم همین نوع گرافیک بود که سوخت) گرافیک دیگه رو انداختم روش حالا نمیشناسدش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)