دوستان من تازه عضو شدم. میخوام ببنیم که کدوم یک از لحاظ سرعت وشتاب سایر چیز ها بهتره.
من که خودم شخصا عاشق پرادو هستم.
خواهش میکنم.
دوستان من تازه عضو شدم. میخوام ببنیم که کدوم یک از لحاظ سرعت وشتاب سایر چیز ها بهتره.
من که خودم شخصا عاشق پرادو هستم.
خواهش میکنم.
سلام.
لطفا لینک قوانین مشاوره رو در امضای بنده باز کنید و مطالعه کنید.
![]()
دوست عزیز فرشاد منظورش اینه که انتظاراتتون رو از ماشین بگید .
اگه شما از پرادو خوشتون میاد بهتره پرادو رو انتخاب کنید .این خلاصه چیزی هستش که من میتونم به شما بگم .
تنها یک دلیل برای انتخاب یک ماشین کافی نیست پستها رو پر بار بزنید
منم میتونم با همین روشی که شما میرید روزی 500 تا پست بزنم .
تنها قدرت بیشتر معیار خوبی نمیتونه باشه.
خوب شما هم حداقل به جای اینکه پست بندرو نقد کنید پست میزدید که پر بار بشه گیری دادی ها ! وقتی صحبت از قدرت بیشترش میشه یعنی اینکه موتور بهتری داره .. تفاوت اصلیشونم تو همینه ... و نام برند و زیبایی حالا دوستمون سوالشون این بوده ... شاید بقیه مسائل رو بدونن .. قرار نیست که حتما بیاد تک تک رو بگه این میخوام اون میخوام تا شما بهش جواب بدی میتونی همون یک سوالی که براش پیش امده رو جواب بدی ..
Last edited by pulp_152; 18-09-2009 at 20:35.
شما اگه تمام جوانب رو میدونی بهتره بگی چون تنها دوستمون نیستن که از این تاپیک استفاده میکنن .
پست مشا رو نقد کردم چون حساسم به این نوع پستها .
پستی که مثلا با یه دلیل ماشینی رو توصیه کنه برای من یکی قابل قبول نیست و بهتره بدونید پرادو به خاطر ارتفاع زیادش بخصوص در نمونه دو در پایداری خوبی نداره .
قصد کل کل با شما رو ندارم .
برید و تاپیکهای دیگه که پستتون کامل بود رو نگاه کنید من به شما حرفی زدم؟
محض اطلاع خدمت دوستان که تازه با این بخش آشنا شدن اینجا برای زننده تاپیک قوانینی تائین شده که زننده تاپیک باید این قوانین رعایت کنه
سلام
با تشکر.
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
فرشاد واثقی![]()
ضمنا اینجا پست ها باید مفهومی باشه و با استفاده از اطلاعات درست و کامل زننده تاپیک راهنمایی کرد
صرفا اگه بخوایم جواب هر سوالی به صورت پست بدیم اینجا همش میشه اسپم
بله کاملا درسته .. سعی میکنم با ذکر با دلیل باشه ... لطفا دوستان هم خودشون رعایت کنند
از نظر کلی
. امکانات سانتافه و زیبایی آن نسبت به قیمتش مناسبه . در ضمن وجود سامانه ESP در آن اطمینان بالایی جهت پایداری خودرو ایجاد میکنه . معمولا هیوندا در درجه بعد از تویوتا هست هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کیفیت و اعتبار جهانی
و هیوندا سعی میکنه امکانات فراوانی را در اختیار شما بزاره . شما اگر بخوایین همه این امکانات را در تویوتا داشته باشین باید ده تا بیست میلیون بیشتر پول بدین .
به نظر من سانتافه سواری نرمتری نسبت به پرادو داره و بیشتر برای شهر مناسبه .پرادو فوق العاده محکم و قوی برای offroad و خارج از شهر هست و کمی خشکتر از سانتافه .
توصیه من در کل هیوندا سانتافه ! و بعد پرادو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)