هنگام کار با کامپیوتر یک هو 1 صفحه آبی میاد بعد سیستم ریست مشه در روز چند مرتبه این اتفاق می افته چکار کنم درست بشه
هنگام کار با کامپیوتر یک هو 1 صفحه آبی میاد بعد سیستم ریست مشه در روز چند مرتبه این اتفاق می افته چکار کنم درست بشه
دوست عزیز
درباره ی این مشکل در انجمن زیاد بحث شده.
دلایل گوناگونی رو میشه برای این صفحه ذکر کرد.
سخت افزار های جدید ، ورژن سیستم عامل ، اشکالات سخت افزاری ، وجود اشکال در رم - کارت گرافیک و ... از عمده ترین دلایل این اشکال هستند.
شما سیستم عاملتون رو عوض کنید اگر مشکل حل نشد باید پیگیر اشکلات سخت افزاری باشید![]()
به این صفحه میگن صفحه آبی مرگبار
اگر بعد از نصب سیستم عامل جدید مشکل رفع نشد نزدیکترین ایراد آن عمدتا از ایراد در حافظه رم می باشد
اما همانطور که دوست عزیزمون گفتند دلایل زیاد دیگری هم داره. که شاید دمای بالای سی پیو و یا خوب کار نکردن فن هم از متداولترین ایرادهای وارده باشه.
درود. همون طور که دوستمون در بالا گفتن بیشتر این ایراد ها از ram هست، به طور آزمایشی رم سیسمتون رو عوض کنید (از دوستتون رم بگیرید).
البته یه دلیل دیگه هم داره که به اصطلاح تداخل سخت افزاری هست به عنوان مثال دو سخت افزار روی سیستم که هر دو از یک سری چیپست استفاده میکنن (چیپست رو بوردشون هست) اگر با هم کار کنن این صفحه آبی ویندوز پدیدار میشه. تنها فرقشون اینه که اگه از رم باشه ویندوز خود به خود ریست میشه اما اگه از چیپست باشه سیستم ریست نمیشه و باید دستی ریست کنین.
معمولا چیپست های Conexant این مشکل ها رو زیاد دارن که این چیپست ها روی اکثر مودم ها و کارتهای تی وی و کپچر و میکس و همینطور کارتهای دی وی بی دیده میشن. تنها راهش هم اینه که یکی از سخت افزار ها رو یا Disable کنید یا به کل از سیستم جدا کنید.
سلام
گفته های تمامی دوستان بالا تایید می شه
فقط اگر دوتارم دارید یکی اش رو از روی سیستم بردارید با یکی اش کار کنید یه مدت، و بالعکس ببینید نتیجه چی میشه؟
یکی از رمها رو ورداشتم خوب شد
مسلما رمی که جدا شده مشکل داره
رم ها با هم یکی هستند؟
Last edited by vioman; 05-09-2009 at 05:48.
آره رم ها یکی هستند ولی متاسفانه مثل اینکه مشکل از رم نبود چون سیستم دوباره خاموش میشه
دوست عزيز رمي كه الان درآوردي رو جابزن و اوني كه الان توي كيست هست رودربيارآره رم ها یکی هستند ولی متاسفانه مثل اینکه مشکل از رم نبود چون سیستم دوباره خاموش میشه
همین کار را هم کردم ولی بازم خاموش میشه
فکر کنم مشکل از هارد باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)