سلام دوستان
هر كي دوست داره مي تونه مشكلات خودش و مطرح كنه يا از بقيه راهنمايي بخواد
در اين قسمت سوالاتون و بپرسين يا به بقيه جواب بدين
پيشا پيش از همتون ممنونم
سلام دوستان
هر كي دوست داره مي تونه مشكلات خودش و مطرح كنه يا از بقيه راهنمايي بخواد
در اين قسمت سوالاتون و بپرسين يا به بقيه جواب بدين
پيشا پيش از همتون ممنونم
سلام
دوست عزيز مي تونستي تو يه تاپيك كه آقا وحيد زده اين كارو ادامه بدي
تاپيك جديد لازم نبود
ممنون از پيغامتون
ولي اينجا مربوط به بچه هاي كامپيوتر
اگه همچين چيزي هست نديدم
اشكال نداره دوست عزيزنوشته شده توسط tondar1
اگه مايلي براي بچه هاي كامپيوتر خودت يه چيزاي واسه كمك بزار من كه زياد با دروس شما و كارداني به كارشناسي سرم نمي شه
به هر حال مطلبي داري همينجا بزار
ممنون
سلام به همه
ممنون من خودم كامپيوترم و ميخوام براي كارشناسي بخونم
خوب من دنبال يه سري اطلاعات كامل ميگردم براي كارشناسي
خوب يه چيزايي پيدا كردم ولي كامل نيست
خوب قبول شدن تو كارشناسي اونم كامپيوتر حالا خيلي سخته خوب بگذريم
ممنون مي شم هر كسي كنكور كارشناسي شركت كرده تجربياتشو در اختيار بقيه بگذاره
بازم متشكر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دانشجویی کاردانی کامپیوتر بابل (سراسری ) هستم . دوست دارم با شماها همکاری داشته باشم .
بعنوان اولین سوال میخوام اینو بپرسم دروسی که در امنحان کارشناسی میایین چی هستن ؟؟
با تشکر ...
سلام
درس هايي كه تو ذهنم
سيستم عامل و برنامه نويسي پاسكال وسي و آمار و ساختمان داده و ذخيره و بازيابي اطلاعات و معارف و ادبيات و زبان
سلام به همگی
من کاردانی نقشه برداری از دانشگاه آزاد دارم و میخوام در کنکور کاردانی به کارشناسی تغییر رشته بدم و در کامپیوتر-نرم افزار شرکت کنم. (تو دفترچه کنکور نوشته میشه). رشته پیش دانشگاهی من ریاضی بوده.
ممکنه کمکم کنید چه کتابهایی را باید بخونم. هم دروس تخصصی هم عمومی
در ضمن کسی فهرست دروس (همون سیلابس) رشته کاردانی کامپیوتر-نرم افزار را اگه داره به من بگه ممنون میشم
Last edited by بهزاد_mb; 26-05-2006 at 18:44.
من کاردانی کامهستم میخوام کارشناسی کام
شرکت کنم !
![]()
باید چیکار کنم ؟![]()
من تا آخر تابستان پارسال كارداني كامپيوتر توي رودهن مي خوندم و از مهر ماه توي كلاس كنكور ثبت نام كردم و الان هم كه در خدمت شما هستم در حال تموم كردن ترم اول كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد تهران شمال هستم.سلام به همه
ممنون من خودم كامپيوترم و ميخوام براي كارشناسي بخونم
خوب من دنبال يه سري اطلاعات كامل ميگردم براي كارشناسي
خوب يه چيزايي پيدا كردم ولي كامل نيست
خوب قبول شدن تو كارشناسي اونم كامپيوتر حالا خيلي سخته خوب بگذريم
ممنون مي شم هر كسي كنكور كارشناسي شركت كرده تجربياتشو در اختيار بقيه بگذاره
بازم متشكر
والا به نظر من اگه فقط 1 ماه روزي 2 ساعت بخونين حتما قبولين.(البته به شرطي كه كلاس كنكور هم رفته باشين و خوب گوش كرده باشين وگرنه اگر بخوايين بدون كلاس رفتن درس بخونين بايد حداقل 3 ماه درس بخونين.)
من خودم زماني كه كلاس كنكور مي رفتم فقط گوش مي كردم و هيچ چيزي نمي خوندم تا اين كه 2 هفته مونده به كنكور پام رو گچ گرفتم و از حدود 10 روز متوسط روزي 3 تا 4 ساعت درس خوندم و قبول شدم.
به نظر من به اون چيز هايي كه توي دانشگاه يادگرفتين اصلا اميدوار نشين و از صفر شروع به خوندن كنين .( خودتون متوجه ميشيد كه استاد ها توي دانشگاه چقدر از درس رو پيچوندن)
tondar1 عزيز زحمت كشيدن و جواب شما رو دادن منم به درس هايي كه ايشون گفتن 2 تا درس رياضي و زبان تخصصي رو اضافه مي كنم.بعنوان اولین سوال میخوام اینو بپرسم دروسی که در امنحان کارشناسی میایین چی هستن ؟؟
Last edited by R£ɀД; 28-05-2006 at 11:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)