تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: کسانی که هارد سیگت دارن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض کسانی که هارد سیگت دارن...

من 3-4 ماه پیش یک هارد سیگت 500 از یک فروشگاه معتبر خریدم و همون اول که هارد رو خریدم با نرم افزار HDDlife و Hard Drive Inspector که با استفاده از سیستم اسمارت هارد, احتمال خرابی هارد رو پیش بینی میکنه هاردم رو چک کردم که سلامتی هارد رو %34 نشون میداد.
    همون نرم افزار رو روی سیستم قبلی که 6 سال پیش خریده بودم و هارد مکستور 60G داره امتحان کردم سلامیش رو %100 نشون داد. رو چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم که برای همشون سلامتی بالایی نشون میداد.
    تا اینکه رو یک سیستم که هارد سیگت 500 داشت امتحان کردم و دیدم که سلامتی اون رو هم پایین (زیر %50 ) نشون می داد.
    بعد از مدتی تحقیق به این نتیجه رسیدم که سیستم اسمارت سیگیت با بقیه هاردها فرق داره و برای همین این نرم افزارها سلامتی اونا رو پایین نشون میدن.
    حالا می خواستم از کسانی که هارد سیگیت دارن خواهش کنم که یکی از این نرم افزارها رو روی سیستمشون نصب کنند و نتیحه اش رو بگن تا مطمئین بشیم که علتش همینه.
    در ضمن توجه داشته باشید که شرکت سیگیت یک شرکت بسیار معتبر هستش.
    و دیگه اینکه کسی تا حالا شده که هاردش در اثر همین موارد سیستم اسمارت خراب بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

يك احتمال اين هست كه اين نرم افزار به روز نيست و مناسب سنجش هاردهاي سابقتر است و لذا ارزيابي اون در مورد هارد هاي جديد چندان قابل اعتنا نيست مثلا بسياري ي از نرم افزارهاي مربوط به هارد نمي تونن مقدار كش هاردهاي جديد سيگيت رو تشخيص بدن فقط نرم افزار اختصاصي سي گيت مقدار كش رو نشون مي ده البته مد نظر من هارد
    sata 2 500 32 meg cash است.

3. این کاربر از فاطمه ذبيحي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

مال من سی گیت 500 گیگ هست چگونه باید تست کنم
    مرسی

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

يك احتمال اين هست كه اين نرم افزار به روز نيست و مناسب سنجش هاردهاي سابقتر است و لذا ارزيابي اون در مورد هارد هاي جديد چندان قابل اعتنا نيست مثلا بسياري ي از نرم افزارهاي مربوط به هارد نمي تونن مقدار كش هاردهاي جديد سيگيت رو تشخيص بدن فقط نرم افزار اختصاصي سي گيت مقدار كش رو نشون مي ده البته مد نظر من هارد
    sata 2 500 32 meg cash است.
    بله موافقم زياد هم به اين برنامه ها اعتماد نكن
    برنامه بهتري نشانتون بدم HD Tune هست كارش بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •