تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: MP3 player : مشکل فلش نشدن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 MP3 player : مشکل فلش نشدن

سلام

من خیلی خوشحالم که تونستم یه انجمن به فعالی پیدا کنم

من یه MP3 playre مدل QC PASS دارم که میخوام فلشش کنم

نه برنامه فلششو دارم و نه فرمت از طریق درایو میشه حالا میخواستم به من کمک کنید

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه MP3 playre مدل QC PASS دارم که میخوام فلشش کنم

نه برنامه فلششو دارم و نه فرمت از طریق درایو میشه حالا میخواستم به من کمک کنید
    مدل پلیر شما مشخص نیست ... نمی تونه مدلش QC Pass باشه چون این نام یه مدل نیست ؛ صرفا مخفف "کنترل کیفیت شده" هستش ... متاسفانه اکثر دستگاههای این تیپی اصطلاحا "متفرقه" هستند ، یعنی نشان و اعتبار درستی ندارند و مساله اینه که برای فلش کردن (آپدیت کردن نرم افزار) نیاز به مشخصات دستگاه داریم ...

بنابراین اگه دستگاه شما همینطوری اش هم داره شل کن و سفت کن کار می کنه ، بذار بحال خودش باشه این آخر عمری ... اگه نه که باید مشخصات بیشتر بدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه MP3 playre سامسونگ مدل PY-U2 دارم که سیستم اجازه نمیده فرمتش کنم چه کارکنم
    Last edited by shohreh2; 24-12-2009 at 13:40.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه MP3 playre سامسونگ مدل PY-U2 دارم که سیستم اجازه نمیده فرمتش کنم چه کارکنم
    سعی کردی از طریق محیط داس فرمتش کنی ؟ (run---> cmd) و بعدش مثلاً g: اگه اسم اون درایو باشه می زنی: فرمت g:

//

سعی کردی chkdsk انجام بدی؟ .. توی my computer از اون درایو properties می گیری و در قسمت tools باید error checking رو بزنی .. گاهی لازمه دستگاه رو restart کنی تا شروع بشه ..

//

اگه کارهای بالا جواب نداد، میتونی از برنامه های low level format استفاده کنی ... برنامه کوچکی هستند که خیلی راحت هم بصورت مجانی روی وب پیدا میشه و اجازه میده دستگاهت رو فرمت سطح پایین کنی .. مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •