سلام دوستان
من تو یه پستی یه عکسی رو از دسکتاپ ویندوز خودم گرفتم و اونجا گذاشتم،خیلا پیام دادن برا روشی و نرم افزاری که 7 رو اینجوریه میکنه
نرم افزارهای زیادی برای اینکار هست مخصوصا سری Transformation Pack و persian G Shell Pack و ...
اما من هیچکدام از اینا رو توصیه نمیکنم چون هم مقدار زیادی از سی پی یو رو اشغال میکنه هم رم زیادی مصرف میکنه.
اما 2 تا نرم افزار رو بهتون معرفی میکنم که خودم به شخصه نزدیک به 2 سالی هست که مدام با تغییر ویندوز اونارم نصب میکردم،خلاصه شدن قسمتی از ویندوز من،نه از رم و سی پی یو زیادی استفاده میکنن نه مشکلی برای ویندوز به وجود میارن
در کل سازگاری کاملی با ویندوز دارن از Xp گرفته تا 7
اولیش Vista Inspirent 2
اینو من برا دوستانی که از xp استفاده میکنن توصیه میکن،"میگم برا 7 چکار کنید"
با نصب این نرم افزار تو محیط ایکسپی یه چیز شبیه به این دارید البته تم اون دقیقا مثلا ویستاست و میتونید اونو تغییر بدبن،شکل تمام ایکونهارو دقیقا مثل ویستا میکنه،صفحه بوت و خروج رو بسیار زیبا میکنه،موس رو به شکل کرسورهای ویستا در میاره،صداهای ویستا رو پیش فرض ویندوز میذاره
خلاصه حال کنید"اینا رو برا ایکس پی گفتم ها"
نرید رو 7 نصب کنید بعدش صدتا فوش برا من بفرستید ها،گفته باشم،اینی که این پائین میبینید 7 هست که با هین نرم افزار زیبا شده اما من خیلی چیزاشو برداشتم،ایکس پی هم تو همین مایه هاست با همون نوار ابزار بالایی و همین ایکونهای 7 و ویستا اما تم پیشفرضش همون تم مشکی رنگ ویسناست.
![]()