تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: مشكل در Restart سيستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض مشكل در Restart سيستم

با سلام به دوستان من به تازگي يك PC‌ گرفتم. خودمم اسمبل كردمش .اما يه مشكل دارم باش.
    موققعي كه REstart مي كنم ويندوز شات دون مي شه و مانيتور خاموش مي شه حتي چراغ هاردم همينتور. اما سيستم Restartنمي شه. ميره تو يه حالت خلسه چراغ Power ‌رروشن مي مونه اما اتفاقي نمي اوفته كه يا بايد Reset كنم كه تا ميزنم سيستم ادامه ي كارش رو مي ده و ريستارت مي كنه و يا بايد با نگه داشتن دكمه پاور خاموششش كنم.
    هر چي ور رفتم نفهميدم چشه؟؟
    اگه راهنماييم كنيد خيلي ممنون مي شم.
    مشخصات سيستممم اينه:
    main : P5QC
    CPU : Q9550
    POWER : GREEN 685 W
    HDD : SEAGATE 1TB
    پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

فيش هاي مربوط به دكمه ريست رو از روي مادربرد در بيار، سيستمو روشن كن و به يا پيچ گوشتي اون دو تا تيغه مربوط به ريست رو يه لحظه به هم اتصال بده ببين درست كار ميكنه يا نه؟

اين كارو چند بار تست كن اگه از اونجا درست كار ميكنه مشكل از دكمه ريست كيس شماست!

اگه اونجا هم اين مشكل وجود داشت ديگه بايد بري سربخت قطعات كه اصولا فقط برد ميتونه اين وسط مقصر باشه كه بعيد ميدونم مشكلي داشته باشه! چون اونه كه دستور ريست رو اجرا كنه و به پاور بگه كه بايد برق سيستم رو ازش بگيره تا ريست بشه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کابلهای پاور و ریست رو درست وصل کردی؟و دکمه ریست و پاور سالمه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آره مين رو هم بردم گارانتي ميگن سالمه
    اما نمي دونم چرا تو Restart كردن ويندوز اينجوري مي شه. ممكنه اياد نرم ازاري باشه يا Win‌مشگل داشته باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

اما نمي دونم چرا تو Restart كردن ويندوز اينجوري مي شه. ممكنه اياد نرم ازاري باشه يا Win‌مشگل داشته باشه؟؟؟
    شما اون كاري كه در مورد جدا كردن فيش هاي دكمه پاور و ريست بود رو انجام دادي؟ نتيجه چي بود؟

اگه با اينم نتيجه نگرفتي و با توجه به اينكه مادربرد رو بردي گارانتي و گفتن سالمه ايراد از پاورت ميشه!!!

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نرم افزار Registry Mechanic رو نصب کن بعد بزن Registry رو مرتب کنه احتمالا مشکلت حل بشه!!!
    Last edited by Shahin_Turk; 31-08-2009 at 09:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا ما برعکس مشکل این دوستمون رو داریم، سیستم رو تازه بستم بعضی وقتها که روشنش میکنم فن ها راه میفتن و بعد دیگه سیستم بوق نمیزنه ریستش که میکنم درست میشه میاد بالا همیشه هم اینجوری نیست از هر 7 یا 8 باری که روشن میکنم یه بارش اینجوری میشه. بایوس رو هم آپدیت کردم فایده نداشت جالبه که سیستم رو با OCCT و Prime 95 ازش تست گرفتم ذره ای مشکل پیدا نکرد دیگه حیرون موندم چیکار کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

حالا ما برعکس مشکل این دوستمون رو داریم، سیستم رو تازه بستم بعضی وقتها که روشنش میکنم فن ها راه میفتن و بعد دیگه سیستم بوق نمیزنه ریستش که میکنم درست میشه میاد بالا همیشه هم اینجوری نیست از هر 7 یا 8 باری که روشن میکنم یه بارش اینجوری میشه. بایوس رو هم آپدیت کردم فایده نداشت جالبه که سیستم رو با OCCT و Prime 95 ازش تست گرفتم ذره ای مشکل پیدا نکرد دیگه حیرون موندم چیکار کنم.
    اين مشكلات همش از تنظيمات اشتباه بايوس مادربرد و مخصوصا جامپرهاي درايو هاي نوري و هارد رخ ميده!!!

كابل هاي ديتاي درايوها و هاردت رو هم چك كن مثلا يه بار تمامي درايوهاتو بكش ببين سيستم درست مياد بالا يا نه؟

پاورت چه مدليه و چند واته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Neoonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ين مشكلات همش از تنظيمات اشتباه بايوس مادربرد و مخصوصا جامپرهاي درايو هاي نوري و هارد رخ ميده!!!

كابل هاي ديتاي درايوها و هاردت رو هم چك كن مثلا يه بار تمامي درايوهاتو بكش ببين سيستم درست مياد بالا يا نه؟

پاورت چه مدليه و چند واته؟
    خارک جان ممنون از راهنمائیت

ببین مشخصات قطعات اصلی من اینها هستش

AMD Phenom II x4 955 BE
    Asus M4A78T-E
    MSI 4890 OC
    Corsair 4GB 1333
    Green 785 B

تا حالا اینکار هارو کردم: رم ها رو در آوردم دوباره جا زدم و تک تک تست کردم نشد، گرافیک رو برداشتم و با گرافیک آنبردم تست کردم نشد. سی پی یو رو در آوردم دوباره جا زدم نشد. بایوس رو آپدیت کردم نشد. هاردم 500GB Seaget هستش و رایترم سامسونگ 22X از نوع IDE. یعنی اینا کلا می تونن به هم ربط داشته باشن چون اون ساتا هست و این IDE.

موقعی هم که این مشکل پیش میاد کلید پاور رو که میزنم فنها روی روال معمول با سرعت بالا راه میفتن چراغهای پشت گرافیک خاموش روشن میشن صدای چرخش هارد میاد بعد یهو همچی میره توی کما و جراغهای روی کارت گرافیک روشن میمونن و فقط فن ها با دور متوسط به کارشون ادامه میدن یک بار که ریست کنم همه چی اوکی میشه و سیستم سه سوت بالا میاد.

اینم بگم که سیستم تا امروز اثری از ناپایداری درش رویت نشده یکبار چند روز پیش موقع بالا اومدن ویندوز هنگ کرد و ریست شد لحظه ای که ویندوز داره نرم افزارها رو توی تسک بار بالا میاره اونموقع ریست شد که البته روش کاسپر اسکای ریختم و ویروس چک کردم چند تا ویرس یافت و پاکسازی کرد. دیگه گفتم زیر هر تستی که بگی بردمش و پایدار بود.

خلاصه خیلی دردناکه یک و خورده ای پول این سیستم رو دادم هر بار که روشن میکنم اینجوری میشه میره تو اعصابم بایوس هم همه چی دیفالت هستش فقط Cool'n'Quit رو فعال کردم و تنظیمات دور فن CPU رو گذاشتم روی Optimal وقتی همه اش دیفالت بود هم این مشکل بعضا رخ میداد.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

خارک جان ممنون از راهنمائیت
    خواهش ميكنم من واسه همين كارا اينجام

فيش هارد رو به كانكتور چندم مادروبرد وصل كردي؟

جاي كانكتور رو عوض كن و هر بار دوباره اينجوري شد همين طور جاي كانكتور ساتاي هاردت رو روي مادربرد عوض كن ببين رو كدومش درست كار ميده؟

بله بعضي وقتا اگه تنها يك ديوايس داشته باشي تنظيمات جامپر لازمه!!

پس جامپرهات رو كم و زياد كن اينم به صورت تجربي تست كن، مطمئنم از يكي از اين دوتا جواب مي گيري!

ضمناً نا اميد نباش از اين جور مشكلات وقتي حل شد خيلي حال ميده!
    Last edited by khark11; 31-08-2009 at 11:17.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •