سلام ...
خوب ما هم یه درخواست بدیم بد نیستش ...! : دی
دوستان یه برنامه ای میخواستم برای Chat کردن ...! معروف و خوب باشه ...! Java هم باشه ...!
ممنون میشم اگه سریع تر به درخواستم رسیدگی شه ...!
ممنون ...
سلام ...
خوب ما هم یه درخواست بدیم بد نیستش ...! : دی
دوستان یه برنامه ای میخواستم برای Chat کردن ...! معروف و خوب باشه ...! Java هم باشه ...!
ممنون میشم اگه سریع تر به درخواستم رسیدگی شه ...!
ممنون ...
بهترین برنامه چت جاوا به نظرم ShMessenger هست .
امکاناتش هم خوبه .... Invis هارو نشون میده ..... تمامی اسمایلی ها رو هم داره . مصرفش هم بد نیست .
قبلش یه اکانت تو سایتش باید درست کنی البته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار زیاده.از نیمباز گرفته تا میگ 33 و ... فعلا نیمباز بهترینه ولی مصرفش زیاده.
نه نه نه !!!فعلا نیمباز بهترینه ولی مصرفش زیاده
من جفت این هارو امتحان کردم
shmessenger خیلی بهتره! شک نکنید![]()
به این سایت یه سر بزنین تعداد دانلود نیمباز رو ببینین.
Nimbuzz 567,289 downloads last weekکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download the best free mobile messenger. All-in-one: free chat & calls. Supports: Yahoo! Skype Windows Live Google Talk AIM ICQ & more.
Total downloads: 19,004,755
دوستان کم مصرفترین مسنجر کدومه؟
جاوا یا سیمبیان؟
من چون تازه به شما پیوستم احساس میکنم که خیلی توی انجمن شما تنهام چرا یکی پیدا نمیشه که به من کمک کنه و من رو از تنهایی در بیاره یعنی تو ی انجمن شما نمیشه دوست پیدا کرد بابا من مردم از این تنهایی
باز هم سالم من ساکورا هستم ببینید من توی محل کارم عاشق کسی شدم که خیلی دوستش دارم
راستش من تا به حال عاشق نشدم اما از وقتی که این دوستاشتنی را دیدم بد جور عاشقش شدم که هنوز هم
خودم باورم نمیشه اما اون خیلی مغروره و اصلا چیزی نمیگه اما من خیلی دوستش دارم فردا میخواد بیاد محل کارم میخواد بیاد سیستم هامون رو درست کنه من از شما کمک می خواهم کمکم کنید که چیکار کنم هیچ کاری از دستم بر نمی یاد خواهش می کنم که کمکم کنید![]()
با سایت دوست یابی اشتب رفتیدر ضمن بره این جور کارا اصلا تو نت نیا و فیس تو فیس کار کن.با کسی هم اگه میخوای مشورت کنی سعی کن دوستات باشن نه افراد تو نت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)