تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چرا با اينكه كارت صدام نصبه ولي صدايي روي سيستمم ندارم!!!

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض چرا با اينكه كارت صدام نصبه ولي صدايي روي سيستمم ندارم!!!

با سلام:
    دوستان با اينكه كارت صوتيم نصبه ولي اصلا" خروجي صدا ندارم (در واقع هيچ صدايي از نوت بوكم درنمياد!!!!) لطفا" راهنمايي كنيد مشكل از چي ميتونه باشه؟؟؟؟؟؟ يادآوري ميكنم كه كارت صوتي بدون مشكل نصبه و توي Device Manager هم هيچ Faultي ندارم
    بسيار ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام:
    دوستان با اينكه كارت صوتيم نصبه ولي اصلا" خروجي صدا ندارم (در واقع هيچ صدايي از نوت بوكم درنمياد!!!!) لطفا" راهنمايي كنيد مشكل از چي ميتونه باشه؟؟؟؟؟؟ يادآوري ميكنم كه كارت صوتي بدون مشكل نصبه و توي Device Manager هم هيچ Faultي ندارم
    بسيار ممنونم
    سلام دوست عزیز.این مشکل از یه ویروس جدیده هنوز راهای هم براش پیدا نشده یعنی آنتی ویروس درستی ندیدم.ولی یه بار دیگه سی دی کارت صدا رو نصب کن( سی دی مادربورد رودر سی دی رام بزار و به قسمت audio برو و اونو نصب کن ) 100 درصد مشکلت حل میشه.من تا حالا چند بار همین بلا سرم اومده

آخر فروم باز reza,n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.این مشکل از یه ویروس جدیده هنوز راهای هم براش پیدا نشده یعنی آنتی ویروس درستی ندیدم.ولی یه بار دیگه سی دی کارت صدا رو نصب کن( سی دی مادربورد رودر سی دی رام بزار و به قسمت audio برو و اونو نصب کن ) 100 درصد مشکلت حل میشه.من تا حالا چند بار همین بلا سرم اومده
    دوست من بعید میدونم مشکل از ویروس باشه.حقیقتش ویندوزم رو عوض و درایورها رو دوباره نصب کرد.منتها هنوز هم مشکل دارم.آیا ممنکه ویروس توی درایوهای دیگه باشه و بعد از نصب مجدد ویندوز دوباره فعال شده باشه؟؟بهرحال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •