سلام بچه ها..!!
یه خبر مهم دارم..!!
در مورد یه مسابقه ی خارجیه..!! سایت سی جی ارینا
یه مسابقه در با موضوع اتفاق..! (Accident) که شاید بعضیا فکر کنن که تصادف معنی میده..!
کار شما اینه که یه صحنه ی تری دی بسازی در مورد یه اتفاق یا تصادف باشه که می تونه حتی
تکرار صحنه ای از فیلم و یا تصویری باشه .اتفاقات احساسی و هر چی که شما در موردش فکر
کنید. این مسابقه یه مسابقه ی Work-In-Progress هستش که شرکت کننده ها باید در سایت
عضو شوید و کاراتون رو مرحله به مرحله پست کنید.(یعنی همون WIP )
شما اجازه ندارید گروهی اجرای این کار تری دی رو انجام بدید.! و حتی نباید فروخته باشید یا
قبلا در جایی ارائه کرده باشید..
جایزه هاااااااااااااااااااااااا ..!
نفر اول: $9770 که معادل 9700 هزار تومن خودمونه..!!!!!!!!!!.gif)
.gif)
.gif)
نفر دوم: $1392 که معادل 1380 هزار تومن خودمونه.!!.gif)
نفر سوم: $691 که معادل 680 هزار تومن خودمونه.!.gif)
از امشب دقیقا 34 روز و 15 دقیقه و 45 ثانیه دیگه وقت دارید..gif)
شاید خیلیا برای نفر اول شدن خودشون رو بکشن..!! چون تفاوت بین اول و دوم خیلی زیاده.!
ولی اینو بگم که اصلا نترسید که مسابقه ی خارجیه و شرکت کننده های خفن داره ..! نــــــه
اصلا این طور نیست.چون شرکت کننده های حرفه ای وقت ندارن که برای همچین مسابقه ای
وقتشون رو تلف کنن .اونا پول بیشتر می گیرن برا کاراشون. بعدش این که من فعلا کارای تمام
شرکت کننده ها رو دیدم واصلا کارای انقدر ضایعی دیدم حالم بد شد.!! البته چنــد تا کار خوب
هم دیدم.!!! اما خیـــــلی خفن نبود..!! من این قدرت رو توی پچه های خودمون دیدم که اینجا
تاپیک زدم.!! مطمئن باشید اگه نامرد بودم حتما تاپیک نمیزدم تا بقیه با خبر نشن..!! اما هیچ
وقت از رقابت بدون شرکت کنـنده بدم مــیاد..!!
و دوست دارم اگه مــقام مــیارم با رقابـای
خفنی رقابت کنم..!! پس یاد سریع کار کنید که اگه کار نکنید من بد جوری ناراحت مـــی شم.
حداقل از برو بچ حرفه ای مثل فرهاد جان.!! فرزاد جان، هادی جان و شهاب جان وخیلی های
دیگه که امشون الان خاطرم نیست انتظار دارم شرکت کنن.
پس یکی از علت های تاپیکم رو سر رفاقتم بزارید (یه وقت نگید علی بی مرامه)و یکی دیگه رو
این بزارید که دوست دارم رقابت کنم(و این که هر کس که لیاقت برنده شدن رو داره همون
برنده بشه) و من این لیاقت رو تو بچه ها میبینم.
پس دیگه سفارش نکنما..!!!
راستی یادم رفت لینک بدم..!
این لینک اصلی کل مسابقه س:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی این لینک گذینه Participate Now فوروم اصلی مسابقه هست که شما باید عضو سایت
بشید و یه تاپیک تو این فوروم درست کنید و توی موضوع تاپیک اسمتون و کشورتون رو بنویسید
مثل:
Ali Bitaraf - Iran
دیگه حالو حوصله ندارم کل سایت رو ترجمه کنم. دوستانی که نکته ی جدیدی فهمیدن حتما
اینجا پست بدن.!!
پیشاپیش ازهمه ممنونم.!
یا علی...!!