تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 16 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 157

نام تاپيک: مقایسه پلاسما پنل G10 و S10

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض مقایسه پلاسما پنل G10 و S10

سلام
    چندتا از دوستان اینجا به این مسئله اشاره کردن که فرقی بین پنل G10 و S10 ندیدن منم از همین مسئله تعجب کردم و البته به چشمای خودم و چیزی که قبلا دیده بودم هم شک کردم و امروز برای دومین بار به چندتا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری و یک نمایندگی تو تقاطع شریعتی و طالقانی رفتم.
    نمایندگی پاناسونیک اول خیابان شریعتی یه دمو رو پنل گذاشته بودن که من اول که دیدم حالم از هرچی پلاسما پنل بود به هم خرد اول از همه اینکه تلویزیونها یکی در میون نویز داشتن وقتی از فروشنده پرسیدم گفت که کابل کشی نمایشگاهشون مشکل داره!! و یه دموی من در آوردی هم از خودشون درست کرده بودن که هر تیکش ماله یه دموی متفاوت بود این رو از این جهت عرض میکنم که من همه دموهای تبلیغاتی برندهای مختلف رو با کیفیت 1080p یا 720p از توی نت دانلود کردم البته لینک یکی از سایتهایی رو دانلود میکنم اینجا میزارم تا دوستان اگه خواستن برن دانلود کنن.
    لینک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    داشتم میگفتم که وقتی از فروشنده راجب سورس دموها سوال کردم متوجه شدم که دارن دموهارو از روی یک دی وی دی با کابل AV معمولی روی پنلها پخش میکنن که واقعا باید از این نظر بهشون در حماقت تبریک گفت هر چند از این نظر , دوستانی که برای خرید پنل میرن میتونن مطمئن باشن کیفیت دی وی دی معمولی روی پنلها اگر از اون چیزی که دارن میبینن بهتر نباشه 100 در صد بدتر نیست مگر اینکه از این دی وی دی 3-4 فیلمه ها بخواین روش نگاه کنین.
    به هر حال توی اون دموها پنل G10 تفاوت خاصی با پنل S10 نداشت فقط شاید به مقدار 10 درصد براقتر بود و مشکی جفتشون در یک حد بود بنابراین از این نظر حق کاملا با دوستانی بود که پنلها رو دیدن و احتمالا موضوع به همین ترتیب بوده.
    البته من کنترل جفت پنلهارو از فروشنده گرفتم و کنتراست جفتشون هم روی 100 بود فقط اشباع رنگشون رو روی هر دو تا 80 بالا بردم و با توجه به اینکه اشباع رنگ فیلمی که داشت پخش میشد پائین بود پنلها بدون هیچ مشکلی از نظر Oversaturate شدن رنگهارو پخش میکردن که 100 در صد اگر سورس پخش شده کیفیت استاندارد داشت در این اشباع رنگ با مشکل مواجه میشدن.

بعد از دیدن این نمایندگی به خیابون جمهوری رفتم که اونجا مسئله زمین تا آسمون فرق میکرد یک فروشگاهی بود بین خیابون یغما و لادن پلاک 754 که از یه سورس مناسب برای نمایش روی پنلها استفاده کرده بود واقعا وقتی کیفیت پنل G10 رو اونجا دیدم 10 دقیقه میخکوب شدم باید بگم کیفیت فیلمی که روی پنل داشت پخش میشد خیلی عالی بود و پنل G10 هم حسابی از خجالتش در اومده بود و با وضوح حرکت عالی و رنگ پردازی فوق العاده جذاب فیلم رو نمایش میداد و البته تفاوت بین پنل G10 و S10 اینجا واضح تر بود و مشخص بود که G10 براقتر و با دقت تر جزئیات رو نشون میداد.
    مغازه دیگه ای که رفتم فروشگاه پارس کالا جنب ساختمان آلومنیوم پلاک 107 بود که اونها هم سورس مناسبی داشتن البته نه به خوبی قبلی ولی یکی از فروشنده های مغازشون اطلاعات خوبی هم داشت و منصف هم بود.
    فروشگاه بعدی که دیدم فروشگاه جهان در پاساژ حافظ بود که فروشنده خوش اخلاقی هم داشت و هر تستی که دوست داشتی اجازه میداد انجام بدی ولی چون فروشگاه کوچیکی بود همه پنلهارو بقل هم نصب نکرده بود.
    خلاصه نتیجه اینکه پنل G10 در حدود 30 در صد از پنل S10 در هر زمینه ای که فکرش بکنید بهتر بود بنابراین به نظر من ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره مگر اینکه یا کسی پول نداشته باشه یا اینکه اصلا به فکر دیدن فیلمهای بلو ری یا بازی با کنسولهای بازی مثل 360 و PS3 نباشه.
    ولی در کل پنل S10 هم پنل قابل قبولی بود و در مورد پنل X10 هم من فقط میتونم بگم که به درد کسایی میخوره که بخوان با بودجه کم یک پنل 42 اینچی داشته باشن و البته کیفیت تصویر اون هم خیلی خوب بود به خصوص با توجه به قیمتی که پنلهای LCD هم اندازه و هم قیمتش داشتن.
    موفق باشید
    Last edited by *Alucard*; 27-08-2009 at 20:52.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یک چیز جالب:
    ظاهرا با آپدیت شدن نرم افزار G10 و تست دوباره اون سایت C|net بعد از یه آپدیت کوچیک رو ریویوی G10 اون رو دومین پنل بعد از V10 و بالاتر از B650 سامسونگ قرار داده.
    منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

G10 گزینه فوق العاده خوبی هست فقط دوتا مشکل داره : یکی کیفیت واقعا بد spekare ها و دومی upscaling نه چندان خوب برای افرادی که سورس با رزولوشن بالا براش ندارن

در مدلهای موجود در ایران از THX هم خبری نیست

5. 5 کاربر از mehban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

G10 گزینه فوق العاده خوبی هست فقط دوتا مشکل داره : یکی کیفیت واقعا بد spekare ها و دومی upscaling نه چندان خوب برای افرادی که سورس با رزولوشن بالا براش ندارن

در مدلهای موجود در ایران از THX هم خبری نیست
    دوست عزیز در مورد کیفیت بد اسپیکرها باهاتون موافقم ولی نه به این شدتی که شما عنوان کردین کلا کیفیت صدای پنلهای پلاسما و ال سی دی زیاد جالب نیستن مگر چند مورد استثنایی و خیلی گرون که جزو مدلهای لوکس به حساب میان ولی در مجموع با توجه به قیمتش و مقایسه با پنلهای دیگه خیلی هم بد نیست.
    در مورد Upscaler هم تا حدودی درست هست عملکرد خوبی در Upsacle کردن رزولوشن 480i نداره ولی این مشکل چندان جدی نیست البته من تو جمهوری برنامه های کانال 6 تلویزیون ایران رو روش دیدم که خیلی خیلی خوب بود.
    در مورد THX هم فکر نمیکنم کاربرای ایرانی از این مد در صورت وجودشم زیاد استفاده کنن چون این مد رنگهای و شدت روشنایی صفحه نمایش رو مثل یک سالن سینما تنظیم میکنه و مقدار زیادی از برایتنس تصویر رو کم میکنه که برای خیلیا چندان جالب نیست در عوض دوستان میتونن با تنظیمات دستی در مد سینمایی تصویر به تنظیمات معادل یا نزدیک به THX برسن فقط میمونه مد 24p برای فیلمها که کلا این پنل با توجه به Refresh Rate واقعیش مشکلی هم در اون براش پیش نمیاد.این THX مد بیشتر یک حالت Plug & Play داره و مثل یه Short cut عمل میکنه که پنل رو با فشار یک دکمه به سینمایی ترین حالت ممکن میبره!
    Last edited by *Alucard*; 28-08-2009 at 13:34.

7. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یک توضیحی هم در مورد کیفیت پخش تصاویر SD در همه پنلها بدم:
    کلا کیفیت تصاویر SD در همه جور پنلی فقط معطوف به عملکرد Upscaler پنل نمیشه گزینه های دیگه هم از جمله دقت رنگ و صداقت رنگ همینطور عملکرد پنل در نمایش حرکات و وضوح حرکات و موارد کلی دیگه به موازات هم روش تاثیر داره یعنی نمیشه یکی رو ارجح به اون یکی دونست اگر یک پنلی Upscaler عالی داشته باشه ولی در موارد دیگه ضغیف باشه مطمئننا مشکل بیشتر تو ذوق میزنه ضمن اینکه عملکرد منفی Upscaler پنل وقتی که شما از پنل خیلی کم فاصله داشته باشین به چشم میاد ولی بقیه موارد در هر حالتی قابل مشاهده هست.
    به طور کلی عملکرد Upscaler پنل G10 در یکی از رزولوشنها چندان خوب نبوده ود بقیه رزولوشنها خوب عمل کرده پس در مجموع عملکردش خوب هست.

اگر شما دنبال یک پنلPERFECT میگردین (البته اگر وجود داشته باشه) باید پول خیلی خیلی زیادی رو هزینه کنین که به جای اون میتونین همون پول رو برای یک محصول دیگه در جهت کامل کردن پنلتون هزینه کنید مثلا عملکرد پنل G10 در کیفیت تصویر خیلی عالی هست میتونید برای رفع مشکل صدا از سیستم صوتی و برای DVD از یک DVD که Upscaler قوی تر داشته باشه استفاده کنید اونوقت میتونید یک مجموعه کامل داشته باشید بدون اینکه مثلا 7 میلیون تومن فقط بابت یه پنل خالی داده باشین که البته گیر آوردنشم خیلی سخت هست چون به غیر از پلاسمای پایونیر هنوز پنل دیگه ای نیومده که در همه جهات شاخ باشه .

9. 7 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza1974's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

باسلام
    در مجموع عملکرد کدام برند از نوع پلاسما یا ال سی دی را برای دریافت کانلهای تلویزیون ایران بهتر می دانید.

11. این کاربر از alireza1974 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پلاسما پنلها به خاطر بازتولید طبیعی تر رنگ و وضوح حرکات بهتر هستن حالا منبع میخواد کانال برنامه های تلویزیون ایران باشه یا دی وی دی یا ماهواره یا فیلم بلو ری.
    بین پلاسما پنلها ی مختلف هم بهترین برند از این نظر پایونیر بود بعد از پایونیر هم پاناسونیک البته بسته به مدلهای مختلف این قضیه فرق میکنه بین ال سی دی ها سونی و سامسونگ توی یک سطح هستن تقریبا باز هم بسته به مدلهاشون.
    Last edited by *Alucard*; 28-08-2009 at 16:19.

13. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عمل کرد کنترل های g10 چطوره ؟؟؟ مثل سامسونگ ضعیفه ؟ هرکی سامسونگ داره بد تعریف می کنه.
    کسی از بچه ها g10 داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    چندتا از دوستان اینجا به این مسئله اشاره کردن که فرقی بین پنل G10 و S10 ندیدن منم از همین مسئله تعجب کردم و البته به چشمای خودم و چیزی که قبلا دیده بودم هم شک کردم و امروز برای دومین بار به چندتا نمایندگی پاناسونیک تو جمهوری و یک نمایندگی تو تقاطع شریعتی و طالقانی رفتم.
    ...
    ...
    ...
    خلاصه نتیجه اینکه پنل G10 در حدود 30 در صد از پنل S10 در هر زمینه ای که فکرش بکنید بهتر بود بنابراین به نظر من ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره مگر اینکه یا کسی پول نداشته باشه یا اینکه اصلا به فکر دیدن فیلمهای بلو ری یا بازی با کنسولهای بازی مثل 360 و PS3 نباشه.
    ولی در کل پنل S10 هم پنل قابل قبولی بود و در مورد پنل X10 هم من فقط میتونم بگم که به درد کسایی میخوره که بخوان با بودجه کم یک پنل 42 اینچی داشته باشن و البته کیفیت تصویر اون هم خیلی خوب بود به خصوص با توجه به قیمتی که پنلهای LCD هم اندازه و هم قیمتش داشتن.
    موفق باشید
    مرسي از دقت و وسواس و اطلاع رساني شما ،

من فقط در رابطه با X10 و با فرض اينكه اصلا بفكر Blue Ray نباشم و اهل بازي هم نيستم، فكر ميكنم مديا ها به شبكه هاي تلويزيوني و ماهواره اي و فيلمهاي DVD محدود بشه براي mkv هاي High Def كه هم باز محدوديت در DVD Player داريم مگر مثلا WD HD Player كه دوستان معرفي كردند ...

پس در مجموع اگر فقط تصوير SD را مقايسه كنيم در x10 و g10 چقدر متفاوت است ؟ ميدونم سفيد در x10 كمي كدر است آيا اين تفاوت با g10 واقعا در حد 30 درصد است ؟ و تفاوتهاي ديگري هم وجود داره يا نه ؟ 600 هرتز كه هستند، مشكي شون هم كه هر 2 خوبه، رنگ بنديشون ؟ ... و مصرف كه بنظر كلا Full HD مصرف بيشتري دارند.

يك سوال ديگه بحث كاليبراسيون و همچنين نرم افزار پنل هاست،
    در تستهاي AvForm نوشته با كاليبراسيون كيفيت تصويرها خيلي بهتر ميشه و در حالت عادي با استانداردهاشون فاصله دارند
    همينطور در جايي گفتيد گويا نرم افزارهاي پنلها Upgrade ميشه و دركيفيت تصوير تاثير ميزاره، يكجا هم خواندم كه با رست كامل تنظيمات دستگاه (با دستورالعملي كه گفته بود) حتي سطوح مشكي بهبود پيدا ميكنند ...

ميخواستم بدونم اين عمليات چقدر دردسترس هستند و توسط استفاده كنندگان معمولي قابل انجامند ؟ و واقعا موثرند يا نامحسوسند ؟

البته باوجود محدوديت بودجه ام، اين بحث را از اين جهت ادامه دادم كه براي خريد g10 يك فروشنده حاضر شد نصف نقد و نصف اقساط 2درصد دريافت كند كه گرچه سخت است اما همانطور كه دوست ندارم اضافه و كم استفاده خرج كنم دوست هم ندارم پشيمان و ناراضي شوم ...

باز هم متشكرم.
    Last edited by mj_khayat; 29-08-2009 at 11:11.

16. این کاربر از mj_khayat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پس در مجموع اگر فقط تصوير SD را مقايسه كنيم در x10 و g10 چقدر متفاوت است ؟ ميدونم سفيد در x10 كمي كدر است آيا اين تفاوت با g10 واقعا در حد 30 درصد است ؟ و تفاوتهاي ديگري هم وجود داره يا نه ؟ 600 هرتز كه هستند، مشكي شون هم كه هر 2 خوبه، رنگ بنديشون ؟ ... و مصرف كه بنظر كلا Full HD مصرف بيشتري دارند.
    اگر شما فقط تصاویر SD مورد نظرتون هست پس دیگه اصلا دلیلی نداره دنبال G10 برین به نظر من همون X10 کفایت میکنه توی تصاویر SD تفاوت همه این پنلها با هم شاید به 10 در صدم به زور برسه.

در تستهاي AvForm نوشته با كاليبراسيون كيفيت تصويرها خيلي بهتر ميشه و در حالت عادي با استانداردهاشون فاصله دارند
    همينطور در جايي گفتيد گويا نرم افزارهاي پنلها Upgrade ميشه و دركيفيت تصوير تاثير ميزاره، يكجا هم خواندم كه با رست كامل تنظيمات دستگاه (با دستورالعملي كه گفته بود) حتي سطوح مشكي بهبود پيدا ميكنند ...

ميخواستم بدونم اين عمليات چقدر دردسترس هستند و توسط استفاده كنندگان معمولي قابل انجامند ؟ و واقعا موثرند يا نامحسوسند ؟
    دوست عزیز پنلهارو از این جهت کالیبره میکنن که نزدیک ترین تصویر ممکن به حقیقت رو از پنل بگیرن یعنی اینکه تصویری که پنل داره نشون میده به اون چیزی که تو واقعیت چشم شما میبینه نزدیک باشه سایت Cnet بعد از کالیبره کردن هر پنل تمام جزئیات رو در اختیار کاربرا میزاره که میتونید برید مطابق با همون پنلتون رو کالیبره کنید.
    ولی اینکه آیا اینکار توسط یه یوزر معمولی قابل انجام باشه جواب منفی هست چون هم وسایل میخواد و هم اطلاعات دقیق.

وقتی نرم افزار یک پنل آپدیت میشه معمولا مشکلات پنل رو برطرف میکنن مثل همون مشکل افت عمق رنگ مشکی که ناشی دشارج نشدن کامل پیکسلها موقع Shutdown کردن پنل بود یا میان تنظیمات Default پنل رو اصلاح میکنن.
    ولی آپدیت کردن نرم افزار پنل توسط کاربرای عادی ممکنه صدمه به پنل بزنه و تعداد پنلهایی که موقع آپدیت شدن صدمه دیدن زیاد هستن واسه همین اینکار توصیه میشه که توسط سرویس دهنده و فقط در موارد ضروری انجام بشه چون در مورد بعضی پنلها نیاز هست به باز کردن پشت پنل.

کلا یه فاکتوری تو تلویزیونها هست که بهش اصلاحا میگن "POP" یعنی اینکه سازنده ها بیشتر سعی میکنن تنظیمات تصویر رو طوری انجام بدن که مردم از دیدن پنل به وجد بیان و برای خریدش اغوا بشن.
    یه تعریف خوب اینجا برات میزارم که راجب این قضیه بخونی.

"pop" and impact:
    When a movie scene contains a mixture of bright objects and dark objects, the inter field, or ANSI, contrast ratio, is a measurement of the difference between the darkest blacks and the brightest images when both are displayed at the same time. High inter field contrast is essential to providing a punchy image with a high "wow" factor
    به همین خاطر هست که سازنده ها هیچ وقت به فکر این نمیوفتن که پنلشون رو روی طبیعی ترین حالت کالیبره کنن ولی خب معمولا پنلی که روی طبیعی ترین حالت ممکن کالیبره بشه و در عین حال بتونه WOW factor کافی هم داشته باشه باید خیلی Performance بالایی داشته باشه که پنل G10 تقریبا اینطوری هست البته به پای پایونیر و مدلهای بالاتر خود پاناسونیک مثل V10 و Z1 تو این قضیه نمیرسه.
    Last edited by *Alucard*; 29-08-2009 at 12:36.

18. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 16 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •