تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: جستجوی نام هنرپیشه های مشهور در اینترنت خطرناک است!

  1. #1
    آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    پست ها
    3,106

    پيش فرض جستجوی نام هنرپیشه های مشهور در اینترنت خطرناک است!

    شرکت ایمنی رایانه ای مک کافی با ارائه گزارشی از لیست 10 فرد مشهور برتر خطرناک در جستجوهای آنلاین اعلام کرد جستجوی نام این افراد در موتورهای جستجو می تواند باعث ورود انواع ویروسها به رایانه های شخصی شود. به گزارش خبرگزاری مهر، گزارش جدید شرکت ایمنی رایانه مک کافی نشان می دهد جستجوی نام بازیگران مشهور هالیوودی در موتور جستجوی تازه پای Bing و موتور Google می تواند تهدید جدی برای رایانه های شخصی به شمار رود.
    بر اساس این گزارش نام بازیگران هالیوودی چون "برد پیت" و "جسیکا بیل" در میان نام 10 جستجوی برتر آنلاین قرار دارد که می تواند مشکلاتی را برای رایانه ها و کاربران به وجود آورد.
    شرکت مک کافی نام "جسیکا بیل" را به عنوان خطرناک ترین فرد مشهور در فضای سایبر اعلام کرد. از میان هر پنج جستجوی آنلاین مرتبط با نام این هنرپیشه یکی از آنها به وب سایت، عکس، ویدئو و یا اسپمی ختم خواهد شد که می تواند ایمنی رایانه ها را با تهدید جدی مواجه سازد.
    نام "برد پیت" هنرپیشه مشهور هالیوودی نیز که در سال گذشته در ابتدای لیست خطرناک ترین‌های جهان سایبر قرار داشت اکنون به رتبه 10 تنزل یافته است. گزارش مک کافی نشان می دهد هکرها از اسامی و تصاویر این افراد مشهور برای گسترش انواع ویروسها و نرم افزارهای مخرب استفاده می کنند. به دلیل شهرت بسیار زیادی که بیل در حال حاضر دارد بسیار مورد توجه هکرها قرار گرفته و می تواند برای کاربران اینترنتی خطرساز باشد.
    به گفته یکی از تحلیلگران شرکت مک کافی، اطلاع داشتن از وجود این خطرات دلیلی بر استفاده نکردن از اینترنت نیست بلکه می توان با ورود و استفاده از محیطهای امن و قابل اطمینان فضای مجازی خطر را از رایانه ها دور نگاه داشت.
    بر اساس گزارش ای بی سی نیوز، مک کافی برای تهیه گزارش جدید خود در حدود 900 وب سایت و 150 قطعه موسیقی آنلاین را مورد بررسی قرار داده است. همچنین طبقه بندی افراد مشهور خطرناک بر اساس حضور نام آنها در نتایج جستجوها و همچنین حضور نام آنها در وب سایتهای مشکوک و خطرناک انجام گرفته اس

  2. #2
    آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر
    پست ها
    1,167

    پيش فرض

    خوبه ، پس بریم واسه تست

  3. #3
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    پست ها
    23

    پيش فرض

    خیلی جالبه
    پس بگید عکس ج.لوپز رو از کجا بیاریم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •