سلام
به چند دليل از خريد تلويزيونهايي عالي چون سري g10 پاناسونيك منصرف شدم :
- قيمت بالا : بودجه موردنظر زير 1.5 ميليون است
- ضعيفتر بودن در پردازش و پخش برنامه هاي SD (تلويزيون - dvd و ماهواره و كلا برنامه هاي غير از HD 1080p)
-محدوديت شديد و غيررايج بودن برنامه هاي HD مثل Blue Ray و كانالهاي ماهواره اي HD حداقل تا چند سال آينده
- نامحسوس بودن جزئيات رزولوشون در سايزهاي متداول (مانند 42) و فواصل معمول (3 تا 5 متر) كه FULL HD را غيرالزامي ميكند.
در نتيجه بنظر مي رسد از پرداخت هزينه 1.800 براي 42g10 عملا استفاده اي نخواهم برد كه احتمالا در تصاوير معمول SD ضعيفتر هم خواهد بود ...
لذا فعلا به سري X يعني 42x10 با قيمت 1.300 رسيدم كه وقتي در فروشگاه ديدم بنظرم :
- تصاوير طبيعي خوبي داشت و برخلاف LCDهاي مجاورش (كه JVC بودند) شدت نوري اش بيش از حد اشباع نبود
- بنظر من رنگ سياه هم خيلي تيره و كامل بود
- متاسفانه انعكاس نور در صفحه اش برخلاف LCD ها زياده كه راحت خودم را در صفحه مي ديدم بخصوص اگر جايي تصوير سياه باشه
- مطمئن نيستم اما بنظر رنگ سفيدش كمي مات بود شايد هم طبيعي بود شايدهم بايد كنتراست تلويزيون را بالاتر مي بردند ؟؟؟
در قياس مدل فوق صحبت LG PQ60 شده كه اون هم 1:2000000 , 600Hz Sub Field هست و البته رنگ سياه اش كدر تر و ضعيفتر است اما بنظر پردازش SD و رنگ بندي بهتري داره ( اينجور كه طرفداراش بحث مي كردند)
قيمتش را هم نميدونم ؟
آيا با بودجه تا حداكثر 1.5 تلويزيوني كه SD باشه (و نه FULL) و بهترين تصوير SD را با جزئيات و رنگ بندي معقول بده ، با انعكاسي كه اذيت نكنه، و تصوير هم كدر بنظر نياد (بخصوص رنگ سياه و سفيد) و از FULL HD هم ساپورت كنه (در بيشتر LCDهاي قديم سامسونگ و سوني تصوير off ميشد) و ...
چه مدلهايي از پلاسما يا LCD را پيشنهاد مي كنيد ؟ انتخاب فعلي من پلاسما مدلهاي pana 42x10 يا LG 42PQ60( اگر ارزان باشه) هستش.
سوال ديگه : واقعا آمار خراب شدن و تمام شدن عمر پنل پلاسماها (به اصطلاح Break Dwon) آنها خيلي بالا و نگران كننده است ؟ (منظورم طول عمر اسمي آنها نيست )
متشكرم.