با سلام
ُShow Hide file & folder من در قسمت فولدر آپشن ناپدید شده با nod32 بروز هم اسکن کردم ولی درست نشد خواهش میکنم کمکم کنین![]()
با سلام
ُShow Hide file & folder من در قسمت فولدر آپشن ناپدید شده با nod32 بروز هم اسکن کردم ولی درست نشد خواهش میکنم کمکم کنین![]()
سلام دوست عزیز
این مشکل رو قبلا من هم داشتم
ولی از یک سیستم تمیز استفاده کردم برای دیدن فایلهام ولی چون win آسیب میبینه باید حتما عوض بشه
اول یک win روی یک هارد دیگه نصب کن و آنتی ویروس رو هم نصب کن من چون با vba32 امتحان کردم بهت اون رو پیشنهاد میکنم بعد هارد اصلی رو وصل کن بعد از ویروس کشی همه فایلهای مخفی و پاک شدت رو پیدا میکنی.
راستی آنتی ویروس vba32 رو هم از سایت زیر دانلود کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
auto remove رو بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو این فایلو دانلود کن
برای اجرا باید تاریخ سیستم به میلادی درست باشه وگرنه ارور میده
در هنگام اجرا هر پیغامی که داد ok کن
این برنامه چند نوع ویروس رو می کشه مثلfolderoption---newfolder.exeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در folder option اگر گزینه hide procted ...... هنوز است ، این گزینه را از حالت انتخاب خارج کرده و به داخل هریک از درایوها رفته و به راحتی ویروس ها را پاک کرده و سیستم را reset کنید...در غیر این صورت آنتی ویروس avira به همراه آپدیت را پیشنهاد میکنم...
لینکی که در 4share داده بودید پاک شده ، جهت اطلاع . ممنون
با سلام ، من آدرس بالا رو هم چک کردم صفحه اش باز نشد . حالا یا اشکال از اون ور آب بود یا اینترنت ذغالی من
نمی دونم ، اما اگه منبع دیگری هم از این فایل دارید ، لطفا رو کنید ممنون میشم . با تشکر ا همه
فايلي كه از 4shared پاك شده :
فايل دومي كه نتونستين دانلود كنين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه باز جواب نداد برنامه هاي پوشه زيرو اجرا كنين :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)