با دليل كامل بگين كدوم برتره
با دليل كامل بگين كدوم برتره
شما بیشتر برای چه استفاده ای میخای ؟
نینجا جان که هر 2 تارو داره میگه اگه واسه اینترنت میخای ان97 بهتره البته 8910 هم تو این زمینه بد نیست ولی تو بقیه موارد 8910 سه سرو کله از ان97 بالاتره
تو موبایلستانم یه نفر هست به اسم امیر که قبلش ان97 داشت و کیلم روش تعصب داشت ولی الان 8910 خریده و راضیه
برتري 97...كيبورد...+...جافظه داخلي بيشتر...+...FM Transmitter....اينترنت..اينا مهمترينن...ولي از بقيه جهات 8910 خيلي راحت 97 را ميخوره...
حالا نیس این n97 اینجا قابلیت های اینترنتش اصلا به درد میخوره؟ کلا اگر گوشی سیمبین میخوای بگیری برو سراغ همون Omnia HD حداقل در بدترین شرایط نمایشگرش AMOLED ـه که کلا همون برای چشم پوشی از n97 می ارزه. ضمنا من سرعت نویگیشن در منوها خیلی برام مهمه برای همین اگرم بخوام از بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم اون Omnia HD ـه که پردازنده 600 مگاهرتزی داره. در مقابل 434 مگاهرتزیه اون.
از نظر من تنها مزیتی که n97 داره همون کیبورد QWERTY ـش و دیزاین شه. از بقیه جهات کاملا Omnia HD سره.
دوست عزیز یکی از مواد مهم در انتخاب این دو گوشی کیبرد میباشد اگه به کیبرد نیاز دارین 100 در100 ان97 در غیر این صورت 8910 هم میتونه گزینه ی خوبی باشه.
(البته اگه کیبرد براتون مهم نیست بر روی مواردی دیگر میشه بحث کرد تا انتخاب بهتری داشته باشید.)
مثلا؟......
مثلا احتياج به مموري بالا
يا ترنسميتر
يا اندازه كوچكتر
يا نوكيا بودن
البته در هر صورت در مجموع اچ بهتره
فقط كاش طراحي بهتري داشت...
خوب اين امر كاملا صليقه ايه...اما به نظر اينترفيسش زيادي خشكه...
مموری بالا! 48 گیگ سقف حافظه اچ دی هستش
و 64 گیگ هم سقف حافظه 97
ان97 گوشی خوبیه
من الان 1 ماه دارم که خیلی ازش راضیم هر سوالی داشتی در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)