لطفا راهنمایی کنید چه موادی باعث می شود خشکی چشم کاهش یابد.
با سپپاس
لطفا راهنمایی کنید چه موادی باعث می شود خشکی چشم کاهش یابد.
با سپپاس
سلام.
برای کاهش دادن به خشکی چشم پلک زدن زیاد پیشنهاد میشه.
اگر در معرض باد شدید قرار گرفتید بستن چشم و استفاده از عینکهای آفتابی حتی اگر هوا ابری باشه..
نوشیدن آب به مقدار زیاد و البته در این روز ها که ماه مبارک رمضان هست در هنگام افطار تا سحر مصرف داشته باشید.
سعی کنید در هنگام مطالعه و یا استفاده از کامپیوتر زیاد خیره نشوید.
موفق باشید.
یک نکته ای هم من اضافه کنم ، در هنگام کار با کامپیوتر اگه میتونید بعد از هر یک ساعت کار به مدت 5 دقیقه چشماتون رو ببندید و یا اینکه چند مشت آب سرد به صورت خودتون بزنید تا صورت و چشم شما مرطوب بشه .
من یک مدت همین مشکل رو داشتم دکتر برام اشک مصنوعی تجویز کرد
سلام . . .
اشک مصنوعی دیگه چیه؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
سلام.
اشک مصنوعی رو اغلب برای کسانی که چشمشون بر اثر خشکی و سوزش ناشی از خشکی چشم ، باد و قرمز شدن بر اثر خشکی چشم بروز کنه تجویز میشه
افراد سالم هم اگر دچار خشکی ،خستگی ، و حتی گاهی خستگی بر اثر مطالعه ی کتاب یا خیره شدن به جایی باعث بشه میتوانند از قطره ی چشمی بدون نگهدارنده استفاده کنند بدین صورت هم هست که بعد از 16 ساعت به دور ریخته شود..
قطره های چشمی دارای نگدارنده بیشتر برای چشمهایی که درد و خارش نیز دارند تجویز میشه..
خوب شدی داداش؟
چه نوعی شو داد؟
ما الان 6 ماه هست می زنیم
خارجکی شو تازه
جیره بندی هم شده تو داروخونه ها
کم شده تو بازار
خوب شدیم
اما مشکل برقراره
سلامت به نقل از :Health Day چربي موجود در ماهي، نشانگان چشم خشك را درمان ميكند. بر اساس تحقيقات دانشمندان آمريكايي مصرف غذاهاي سرشار از امگا3- باعث كاهش 68 درصدي خشكي چشم ميشود. نشانگان چشم خشك، يك بيماري چشمي دردناك و طاقت فرساست كه در اثر كاهش كيفيت و ميزان اشك چشم ايجاد ميشود و از علايم آن درد، تحريك و خشكي چشم است. در صورت عدم درمان، اين بيماري، ممكن است به كوري منجر شود. در حالي كه امگا3- باعث محافظت و درمان خشكي چشم ميشود ولي امگا6- آنرا تشديد ميكند. مهمترين منابع اسيد چرب امگا3- ماهي و گردو است.
من بعد از یک ساعت کار با کامپیوتر چشام خشک میشه
ولی یه دکتره گفت برای رفع خشکی چشم پرتقال زیاد بخورید
شما پرتقال زیاد می زنی تاثیر هم داره؟ به نظرتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)