آقایون و خانومای محترم جون هر کی دوست دارین در مورد این ویروس کمکم کنید پدرمو در آورده
فقثط بیخیال فرمت کلی هارد بشید....![]()
آقایون و خانومای محترم جون هر کی دوست دارین در مورد این ویروس کمکم کنید پدرمو در آورده
فقثط بیخیال فرمت کلی هارد بشید....![]()
اين ويروس قبلا تاپيك داشت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا رو کلا خوندم ولی راه حل مشخصی نداشت.
دوستان کسی نیست که کمکم کنه؟
دوست عزیز این ویروس من چند روز پیش گرفتم و این ویروسو برای شرکت کسپرسکی فرستادم والان کسپرسکی به راحتی میتونه این ویروسو نابود کنه
سلام دوست خوبم
این ویروس رو vba32 میشناسه امتحانش هم دانلود اون از سایت زیره تازه میتونی نسخه یکماهش بگیری جالبه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی.
سلامتو قسمت C:\Documents and Settings هستش مخفی هم هست یه سرچی بزن پیدا میکنی تو پوشه ها.آنتی ویروس nod32 آپدیت شدش فک کنم پاکش کنه. از قسمت startup تو ریجستری هم پاک کن اونجا هم هست فک کنم.
ممنون از تمام دوستانی که لطف کردن و جواب دادن
دوست غزیز به این راحتی که شما میگی نیست .
علاوه بر چیزی که شما گفتی تو system 32 هم چند تا فایل میسازه (servers+readers+msword98.exe+...)
چند بار ویندوز عوض کردم با این حال بازم می آد.من موندم جچوری .چون هیچ فایل اتورانی هم نمیسازه.دوستان میشه راهنمایی کنید که کجا قایم میشه که بعد تعویض ویندوز باز می آد؟
دوست عزیز ممنون ولی من جون دایل آپ هستم نمیتونم فایل 60 مگ رو دانلود کنم.سلام دوست خوبم
این ویروس رو vba32 میشناسه امتحانش هم دانلود اون از سایت زیره تازه میتونی نسخه یکماهش بگیری جالبه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی پاک کردن دستیشو بلده یا لینکی در این مورد داره؟
ممنون![]()
شما برنامه تاپيك زيرو امتحان كردي ؟
به احتمال خيلي زياد جواب بده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تاپيك مربوط به ريدر هم اشاره شده برنامه Trojan Hunter تونسته پاكش كنه ، اگه برنامه بالا جواب نداد برنامه زيرو آپديت كن و اسكن بزن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینارو قبلا امتحان کردم.
به صورت موقتی پاک می کنند ولی بعد از مدتی باز می اد.
trojanHunter هم به فایل userinit.exe ایراد می گیره و میگه expected saze و باید با یه آنتی ویروس استاندارد اسکن بشه.
ولی هیچ کدوم از انتی ها ایرادی بهش نگرفتن.
دیگه دارم دیونه میشم.
تا به حال از دست هیچ ویروسی اینتوری الاف نشده بودم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)