تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: نصب مودم rockwell در ويندوز xp

داره خودمونی میشه ghorbani1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مهد دلیران

پيش فرض نصب مودم rockwell در ويندوز xp

سلام دوستان من در نصب مودم در ويندوز xp مشكل دارم و دارم غاط مي زنم لطفا اگر شما مي تونيد كمكم كنيد :

مشخصات مودم:
    HCF V92 56K speakerphone PCI modem Rockwell

توضيحات:
    من در زمان نصب از قسمت add hardware براي نصب مودم اقدام مي كنم كه درايور مودم راكول را ايكس پي نمي شناسد و از سي دي آن را نصب مي كنم
    بعد بايد از روي سي دي فايلي با پسوند inf را انتخاب كنيم كه من در اين مورد هم مشكلي دارم
    چون در سي دي دو فايل با اين پسوند و با نام هاي mdmham و hamserwv وجود دارد و نمي دانم كه كدام يك را انتخاب كنم (البته من با جفتشون امتحان كردم)

بعد قسمت انتخاب پورت مي رسه كه در بين com1 و com2 نمي دانم كداميك را انتخاب كنم (همانطور كه در شكل مي بينيد)

بعد همان طور كه مي بينيد پيغام زير ظاهر مي شود و من ادامه را كليك مي كنم

بعد ابن پبغام ظاهر مي شود (هر دو گزينه را امتحان كردم)

اگر no را بزنم كه پيام پايان نصب ظاهر مي شه و اگر ok را بزنم شكل بعد ظاهر مي شود

كه اگر yes را بزنم كه كامپيوتر خاموش مي شه و اگر no را بزنم پيام پايان نصب ظاهر مي شود

بعد از همه اين قضايا همان طور كه مي بينيد ارور 692 مي ده و يعني : خسته نباشي

[
    از همه دوستان مي خواهم كه من را كمك كنند
    خيلي خيلي ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

آقا شما برو از توي دوايس منيجر نصب كن.
    خيلي راحته

بعدش برو روي نتورك آداپتور اونجا وقتي مودم نصب نباشه جاش علامت سوال هستش روي اون علامت سوال دوبار كليك كن و به نصب مودم بپرداز

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مهد دلیران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط amir_p30
    آقا شما برو از توي دوايس منيجر نصب كن.
    خيلي راحته

بعدش برو روي نتورك آداپتور اونجا وقتي مودم نصب نباشه جاش علامت سوال هستش روي اون علامت سوال دوبار كليك كن و به نصب مودم بپرداز
    ممنون كه جواب دادي ولي مي شه بفرماييد چگونه بايد از طريق ديوايس منيجر نصب كنم
    (چون وقتي از طريقي كه گفتم نرم در ديوايس منيجر از مودم خبري نيست)

داره خودمونی میشه hamed_rafat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگر مودم شما اگسترنال است كه روي com1& com2نسب ميكن شما اصلا آدرس سخت افزار تون رو اشتباه داده ايد . رروي علامت زرد رنگ كليك راست كرده وگزينه آپديت درايو رو انتخاب كن وبعد سي دي مودم راگذاشته دو گزينه در جلوي شما وجود دارد كه اولي مربوط به جستوجوي اتوماتيك است وشما آن را انتخاب كن خودش خود كار نسب ميگردد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فكر كنم مشكل از فايل inf باشه چون براي هر ويندوزي يك فايل مخصوص هست و اين فايلي كه شما نصب كرديد با ويندوز xp سازگار نيست. خود ايكس پي درايوري براي مودمهاي راكول دارد كه كارتان را راه مي اندازد. موقع نصب بايد بگذاريد ويندوز كارت را پيدا و با درايور خودش نصب كنه. در غير اينصورت جديدترين نسخه درايور مودمتان را از اينترنت پيدا كنيد ( براي ويندوز ايكس پي )

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مهد دلیران

پيش فرض

دوستان عزيز خود ويندوز كه درايور اين مدل مودم را ندارد و و اصلا علامت زرد رنگ وجود ندارد و اگر باز هم بخواهم آپديت كنم در قسمت اتوماتيك نمي تواند پيداكند

لطفا اگر درايور اين مدل مودم براي وبندوز ايكس پي را شما مي دونيد از كجا بگيرم راهنماييم كنيد
    HCF V92 56K speakerphone PCI modem Rockwel

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

قرباني جان سلام
    من كه قبلا براي دوستانم مودم راكول رو نصب ميكردم در ايكس پي.از طريق دوايس منيجر ميرفتم روي نتورك آداپتور بعد روي علامت سوالي كه داشت (فكر كنم نوشته بود PCI COMINICATION يا يه چيزي توي همين مايه ها).بعدش روي ريي اينستال درايور كليك ميكردم و نصبش ميكردم.(البته چيپست اون مودم كانكستانت بود_ماله شما اسپيكر فونه) اتفاقا وقتي كه مي خواست نصب بشه پنجره ايي همانند عكس شماره 2 شما ميومد كه بايد روي كانتينيو اوي كليك ميكرديم.
    اما....
    در مورد مودم شما چون از نوع اسپيكر فونه احتمالا بايد يه جور ديگه نصب بشن.اولا بگم كه اين نوع مودم ها يه سي دي خاص دارن كه اكثرا موقع خريد اون سي دي اصلي رو به كاربرا نمي دن.(سيدي اصليش يه سي ديه با ليبل كامل بنفش كه روش نوشته:FAX Modem Driver VER:2 ).اين جوري كه من ديدم اكثرا يه سي دي به كاربرا ميدن كه ليبلش نصف سفيد و نصف بنفشه و روش با حروف درشت نوشته Rochwell و در سمت راست سي دي دستور نصب رو نوشته و در قسمت پايينش نوشته :RM56 HCF-J .*اين سيدي درايور اصلي مودم شما روش نيست.و هر چي هم شما مودم رو درست نصب كني باز پيغام ميده كه مودم درست نصب نشده.
    براي نصب مودم اسپيكر فون (راكول):
    شما ابتدا از داخل كنترل پنل بروي آيكن Phone and Modem Option كليك كنيد(البته اين نوع روش نصب ماله 98 و ME بود كه من انجام ميدادم.براي ايكس پي فرصتي پيش نيومد كه ببينم چه جوريه؟؟ ولي احتمالا همين جوريه) سپس از زبانه Modem رو انتخاب كنيد.بعدش كليد ADD رو بزنيد .از منويي كه براتون باز ميشه تيك قسمتي كه نوشته on't Detect My Modem .... رو حتما بزنيد.سپس بروي NEXT كليك كنيد.بعدش بروي Have Disk كليك كنيد و از سي دي مودمتون (همون بنفشه كه گفتم) فكر كنم از قسمت درايور بايد پوشه HCF رو انتخاب كنيد.و سپس ويندوز مورد نظر رو .اين كارها رو كه انجام داديد توي اون منوي اول درايور هايي كه براي مودمتون شناخته ميشه رو نشون ميده از منوي سمت راستش گزينه :راكول اسپيكر فون V.90 رو انتخاب كن و بعدش NEXT رو بزن .در منوي بعد ازت ميخواد كه پورتش رو انتخاب كني.شما COM 2 رو انتخاب كن و ديگه تموم.
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مهد دلیران

پيش فرض

امير جان ممنون كه توضيح دادي

احتمالا سي دي من هم اصل نباشه

شما گفتي ويندوز مورد نظر رو انتخاب كن ولي در سي دي فقط ويندوز98 وجود داره ولي با اين همه اين مودم را يه زماني يه مهندس كامپيوتر تو ويندوز ايكس پي با اين سي دي نصب كرد

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مهد دلیران

پيش فرض

عزيز نتورك آداپتور كجاست؟

ضمنا من تمامي راهي گفتي رو رفتم ولي باز هم مشكل داره و از ديوايس منيجر براي آپديت كه ميرم مي نويسه مشكلي وجود داره كه نمي زاره آپ ديت شود و من هم بارها ويندوز را نصب كردم و درايور رو فرمت كردم ولي باز هم مشكل داره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ميگم كه اون سي دي رو بايد پيدا كني.

حالا شما سي ديت رو با اينا يي كه من گفتم مقايسه كن ببين كدومه

در ضمن دوايس منيجر رو بي خيال فعلا Phone and Modem Option
    رو بچسب

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •