تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمک در شبکه کردن pc و لپ تاپ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض کمک در شبکه کردن pc و لپ تاپ

با سلام . اطلاعات زیادی در مورد شبکه کردن در این انجمن هست ولی من بدلیل اینکه توی این کار زیاد مهارت ندارم بازم مشکل دلرم اگه یکی از دوستان کمکم کنه خیلی ممنونش می شم:
    1- آیا میشه با کابل شبکه ای که همراه با مودم adsl هست pcو لپ تاب را با هم شبکه کرد و pc را با یو اس بی به اینترنت وصل کرد.
    2- آیا زمانی که می خوام کابل شبکه بخرم باید مشخصات خاصی را بگم یا همه کابلها یکی هستند؟
    3- قیمت هر متر کابل شبکه چند تومان است؟
    4- ضمنا اگه من کابل شبکه بخرم چطوری به کامپیوتر وصل کنم چون کابل شبکه مودم ای دی اس ال به کامپوتر وصل و جای دیگه ای پیدا نکردم؟
    متشکرم
    Last edited by hamed98; 25-08-2009 at 07:33.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

با سلام . اطلاعات زیادی در مورد شبکه کردن در این انجمن هست ولی من بدلیل اینکه توی این کار زیاد مهارت ندارم بازم مشکل دلرم اگه یکی از دوستان کمکم کنه خیلی ممنونش می شم:
    1- آیا میشه با کابل شبکه ای که همراه با مودم adsl هست pcو لپ تاب را با هم شبکه کرد و pc را با یو اس بی به اینترنت وصل کرد.
    2- آیا زمانی که می خوام کابل شبکه بخرم باید مشخصات خاصی را بگم یا همه کابلها یکی هستند؟
    3- قیمت هر متر کابل شبکه چند تومان است؟
    4- ضمنا اگه من کابل شبکه بخرم چطوری به کامپیوتر وصل کنم چون کابل شبکه مودم ای دی اس ال به کامپوتر وصل و جای دیگه ای پیدا نکردم؟
    متشکرم
    1- اون کابلش straight هست.بستگی به کارت شبکه دوتا سیستم داره اگه جدید باشه می شه ولی سرعتش یه مقدار کمتر می شه از حالتی که کابل کراس استفاده کنید. اگه کارت شبکه ها قدیمی باشن هم که اصلا کار نمی کنه

2- چیزی که فعلا بیشتر استفاده می شه Cat5 هست باید برای شبکه کردن دوتا کامپیوتر کراس بگیرید

3- کابل cat 5 کراس رو من 5 مترش رو خریدم 2500 یعنی به عبارت دیگه متری 500 (البته تو اصفهان بقیه جاها رو نمی دونم)

4- شما باید مودم رو با usb وصل کنید و کابل شبکه رو به جای اون بزنید
    می تونید یه کارت شبکه دیگه هم بخرید که خب ضرورتی نداره

موفق باشید

3. 3 کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

undertaker_ss عزیز بسیار از جوابت متشکرم
    1-وقتی من مودم رو به PC وصل کنم و در صورتی که PC به اینترنت نتصل نباشه آیا میشه از لب تاپ هم به طور مستقیم به اینترنت متصل شد ( یوزر و پسورد ) یا باید از PC به اینترنت متصل شد و بعد از لپتاب بصورت مشترک اینترنت استفاده کرد.
    2- این کابلی که معرفی کردید مارک خاصی داره یا هر مارکی گرفتم خوبه ( خوب و بد داره ) ؟
    3- سوکت سر کابلو خودشون متصل می کنند یا باید خودم جدا بخرم و وصل کنم و اگر خودم باید بخرم نوع و مارکشو بیان کنید.
    خیلی از شما متشکرم که وقت میزارید و جوابمو می دید
    Last edited by hamed98; 26-08-2009 at 13:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

undertaker_ss عزیز بسیار از جوابت متشکرم
    1-وقتی من مودم رو به PC وصل کنم و در صورتی که PC به اینترنت نتصل نباشه آیا میشه از لب تاپ هم به طور مستقیم به اینترنت متصل شد ( یوزر و پسورد ) یا باید از PC به اینترنت متصل شد و بعد از لپتاب بصورت مشترک اینترنت استفاده کرد.
    2- این کابلی که معرفی کردید مارک خاصی داره یا هر مارکی گرفتم خوبه ( خوب و بد داره ) ؟
    3- سوکت سر کابلو خودشون متصل می کنند یا باید خودم جدا بخرم و وصل کنم و اگر خودم باید بخرم نوع و مارکشو بیان کنید.
    خیلی از شما متشکرم که وقت میزارید و جوابمو می دید
    خواهش میکنم وظیفه است
    1- من درست متوجه نشدم یعنی می خواهید که مودم رو وقتی pc به اینترنت وصل نیست به لپ تاپ وصل کنید. اگه منظورتون همینه باید بگم می شه. فقط کافیه درایور مودم تون رو روی لپ تاپ هم نصب کنید

2- نه مارک خاصی نداره

3- سر کابل خودش سوکت داره نیاری به خریدن جدا نیست

6. 2 کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید منظورم از سئوال شماره 1 اینه که مودم به pc وصل است . ولی در حالی که Pc به اینترنت کانکت نیست .آیا امکان داره که از روی لب تاپ یوزر و پسورد اینترنت را وارد کرد و به اینترنت کانکت شد . امیدوارم که منظورمو رسونده باشم.
    ضمنا من حدود 15 متر کابل شبکه می خوام آیا با چنین متراژی کابل شبکه توی بازار هست یا اینکه باید سفارش برم برام درست کنند . اگه اینطوری هزینه سفارش و کابل و سوکت و .... حدودا چقدر میشه .
    بازم خیلی متشکرم
    Last edited by hamed98; 26-08-2009 at 21:48.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ببخشید منظورم از سئوال شماره 1 اینه که مودم به pc وصل است . ولی در حالی که Pc به اینترنت کانکت نیست .آیا امکان داره که از روی لب تاپ یوزر و پسورد اینترنت را وارد کرد و به اینترنت کانکت شد . امیدوارم که منظورمو رسونده باشم.
    ضمنا من حدود 15 متر کابل شبکه می خوام آیا با چنین متراژی کابل شبکه توی بازار هست یا اینکه باید سفارش برم برام درست کنند . اگه اینطوری هزینه سفارش و کابل و سوکت و .... حدودا چقدر میشه .
    بازم خیلی متشکرم
    باید PC به اینترنت وصل باشه و اینترنتو با لپ تاپ share کنی

9. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

بازم خیلی متشکرم
    همون طور که دوستمون گفتند نمی شه
    براتون همون جا سر هم می کنند. نه هزینه اضافه نمی گیرن

11. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashem_wolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خودتون هم میتونید انجام بدهید اگر به یک آچار شبکه دسترسی دارید

13. این کاربر از hashem_wolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان من فکر می کنم تمام کارهایی که باید از قبیل ست کردن آی پی و ... انجام دادم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. چطور می تونم بفهمم که دو کامپیوتر با هم شبکه شده و چطور می تونم فایلی را انتقال بدم.
    متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

دوستان من فکر می کنم تمام کارهایی که باید از قبیل ست کردن آی پی و ... انجام دادم ولی اتفاق خاصی نیافتاد. چطور می تونم بفهمم که دو کامپیوتر با هم شبکه شده و چطور می تونم فایلی را انتقال بدم.
    متشکرم
    اول از همه دو تا سیستم رو پینگ کنید ببینید جواب به هم می دن
    مثلا اگه ای پی یکی 192.168.100.1 هست توی command prompt سیستم دیگه بنویسید
    ping 192.168.100.1

اگه جواب داد برای انتقال فایل توی یکی از سیستمها یه فولدر بسازید بعد روش رایت کلیک کنید بعد properties بگیرید و بعد در تب sharing گزینه share this folder رو بزنید
    حالا از توی سیستم دیگه توی run بزنید \\ بعد از اون ip سیستمی که فولدر توش هست رو بزنید

16. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •