سلام. من روی لپ تاپ قدیمیم ویندوز me داشتم و بعد از مدت ها دیروز تصمیم گرفتم که روش xp نصب کنم... از اونجایی که هارد لپ تاپم کلا 6 گیگ بود (!!!) و بیشتر هارد پر بود میبایست اول درایو c رو فرمت میکردم , اما یه مشکلی وجود داشت... ویندوز xp من داخل یک DVD بود نه CD . و از اونجایی که لپ تاپ DVD-ROM نداشت و فقط CD-ROM داشت , فایل های ویندوز xp رو از داخل DVD کپی کردم روی Flash و چون از روی فلش قابل بوت نبود میبایست از داخل خود ویندوز نصب میکردم ولی همون طور که گفتم هاردم جا نداشت و شروع کردم به صورت دستی خودم فایل هامو پاک کردم... البته به جز فولدر ویندوز... بعد رفتم کلی گشتم تا CD ویندوز XP رو خریدم و گذاشتم تا بوت بشه ولی ایندفعه این Error رو داد:
NTDLR is missing...
Press any key too reboot
تازه فهمیدم که اون وسط مسطا فایل NTDLR رو هم پاک کردم!!
حالا رفتم CD کامل نرم افزار های بوت رو خریدم تا Fdisk کنم و دوباره ویندوز نصب کنم ولی حتی اون CD رو هم بوت نمیکنه !
مینویسه :
Error booting from CD-ROM
press any key too restart
البته این رو هم بگم که این CD تو کامپیوترم boot شد و مشکلی نداشت ولی تو لپ تاپم بوت نمیشه و اون error که در بالا نوشتم رو میده... و البته از داخل BIOS setup تنظیمات رو درست کردم و اول گذاشتم رو CD-ROM و بعدیش رو گذاشتم رو Hard Disk ... پس به نظر شما دیگه مشکل از کجاست؟؟؟ من باید چی کار کنم؟؟ البته خواهشا نگید که دیگه فاتحش خوندست...!
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید...
مرسی.