سلام
ميشه بگين چه جوري ميشه يه فرم ساخت كه توش پسورد و يوزر و بگيره به اگه درست بود فرم بعدي باز بشه كه تو اون فرم بسته به سطح دسترسي گزينه هاش فعال يا غيره فعال بشه اگه يه مثالم بدين خودم ته و توشو در ميارم خيلي خيلي ممنون
سلام
ميشه بگين چه جوري ميشه يه فرم ساخت كه توش پسورد و يوزر و بگيره به اگه درست بود فرم بعدي باز بشه كه تو اون فرم بسته به سطح دسترسي گزينه هاش فعال يا غيره فعال بشه اگه يه مثالم بدين خودم ته و توشو در ميارم خيلي خيلي ممنون
این برنامه که نوشتم یه نمونه خیلی ساده است که میتونه کمکت کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه پسورد رو 680 بزنی یه فرم بازمیشه که توش نوشته normal Accessکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه بنویسی eai یه همان فرم باز میشه که توش نوشته professional Access
و اگه اشتباه بزنی پیغام خطا میده
اگه بازم سوال داشتی بپرس
سلام
از پاسخ سرعت ممنون ولي فايلي كه ارسال كردي تو vb هستش من دارم با C#2005 كار ميكنم اگه بشه سورسي تو c بدي خيلي ازت ممنون ميشم
eai بعد از اینکه پسورد رو درست میزنیم و برنامه رو میبندیم توی پراسس ها میمونه ! و باید دستی اونا رو End Process کنیم!
---------------------------
Task Manager Warning
WARNING: Terminating a process can cause undesired
results including loss of data and system instability. The
process will not be given the chance to save its state or
data before it is terminated. Are you sure you want to
terminate the process?
Yes No
سلام
البته با اجازه eai عزیز
دوست عزیز شما می تونید از طریق سایت زیر کلیه کدهای #C و VB.Net را به هم تبدیل کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز در رویداد FormClosing فرم دوم تایپ کنید End
Last edited by naser_feb8646; 25-08-2009 at 12:03.
این به خاطر این هست که فرم لوگین رو hide میکنن و این کار اشتباهی است.....
برای ساخت لوگین کارهای زیادی میشه کرد ولی چیزی که من استفاده میکنم رو برات آپ کردم.ولی نه به این سادگی ولی کارت رو راه میندازه.....
نمی دونم چرا ضمیمه کردم غیرفعاله ولی یه جا دیگه آپ کردم....
..
..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید از این سایت هم استفاده کنید که سریع کاورت میکنه
اما در مورد سوالتون شاید این کد بدردتون بخوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eai; 25-08-2009 at 14:03.
از جوابي كه دادين خيلي ممنونم
يه سوال ديگه هم داشتم
ميشه يه datagridview درست كرد كه كاربر توش اطلاعاتو وارد كنه مثلا بشه چهار رديف بعد با زدن دكمه save كه دستور insert توش هست تمام رديفهارو باهم ببره تو ديتابيس SQL2000
اما تا قبل از زدن دكمه فقط تو gridview نشون بده
ممنون ميشم اگه جواب بدين
در ضمن اگه يه نمونه مثل قبل بهم بدين حتي اگه خيلي ساده باشه ممنون ميشم
من زیاد کار کردن با دیتا بیس رو بلد نیستم اما یک نمونه گذاشتم که بدردت میخوره
اگه نفهمیدی بگو تا برات توضیح بدم چکار کردم
البته من از دیتابیس access استفاده می کنم و sql ندارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من هنوز نتونستم وقتي پسورد وارد ميشه چك كنم كه چه گزينه هايي نشون داده بشه چه گزينه هايي ديده نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)