سلام
عزیزان می خواستم بدونم اصلا روی این لبتاپ Dell Vostro 1520 ، چیزی به نام بلوتوث هست ؟ اگه هست چجوری باید فعالش کرد؟
سلام
عزیزان می خواستم بدونم اصلا روی این لبتاپ Dell Vostro 1520 ، چیزی به نام بلوتوث هست ؟ اگه هست چجوری باید فعالش کرد؟
به دوست من هست به زدن fn + f3 یا سوئیچ رون و خاموش وایرلس
ممنون ، ولی سویچ وایرلس روشنه ، ولی عکس بلوتوث روشن نیست. توی ویستا هم اصلا درایور بلوتوث نیست
دوست من اگر از نصب درست درایور bluetooth اطمنیان کامل دارید لطفا برروی آیکون dell quickset در کنار ساعت در taskbar کلیک بفرمائید اونجا تنظمیات سوئیج وایرلس رو برروی Bluetooth , wierless بگذارید
![]()
Last edited by saman3230; 24-08-2009 at 14:58.
سلام
اصلا چیزی به نام بلوتوث توی Device Manager من نیست ، درضمن اینی که شما گفتی رو هم ندارم ، ولی یک DVD هست به نام Vostro ResourceCD که داخلش درایور ها موجوده ، که وقتی خواستم درایور Bluetooth رو نصب کنم، برروی پنجره ای به نام Bluetooth Software که داخلش نحوه ی راه اندازیش بود گیر کرد.
خوب دوست من شما لپ تاپ رو به صورت N Series (فاقد سیستم عامل) یا ویندوز روش داشت ؟
ویندوز داشت ، Vista Home SP1
خوب پس یعنی هیچ مشکل از نظر درایوری نداره
نباید مشکلی باشه پس شما با همون سوئیج وایرلس یا با تنیمات RADIO در DELL QUICKSET باید بتونید BLUETOOTH رو روشن کنید
البته اینم بگم اگر بتونی از error که وقع نصب بلوتوث داشتی عکس بگیری بهتر میشه کمک کرد
شاید موقعupdate frimewire ایراد میگیره
Last edited by saman3230; 24-08-2009 at 15:25.
خوب من Dell QuickSet رو ندارم، راستی درایور رو یجوری نصب کردم که آخرش گفت Device Not Found.
فکر کنم اصلا سخت افزارش روش نیست
دوست گلم هست خیالت جم روش هست
برای نصب کوئیک ست هم باید از دی وی دی ریکاروش قسمت application استفاده کنی
اگر میبینی الانم موقع نصب گیر میده واسه خاطر اینکه بلوتوثت خاموش مطمئن باش اگر کوئیک ست رو نصب کنی مشکلت حل خواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)