با درود...
لطفا یک مارک خوب هارد اکسترنال 1 ترا بایت با قیمت مناسب (نه ارزون و کم عمر و... نه بیش از حد گرون) معرفی کنید.. در مورد این نوع هارد اطلاعات زیادی ندارم..
ممنونم..![]()
![]()
با درود...
لطفا یک مارک خوب هارد اکسترنال 1 ترا بایت با قیمت مناسب (نه ارزون و کم عمر و... نه بیش از حد گرون) معرفی کنید.. در مورد این نوع هارد اطلاعات زیادی ندارم..
ممنونم..![]()
![]()
H.D.D EXTERNAL 1TB SEAGATE
قیمت 105 هزار تومان
H.D.D EXTERNAL 1TB MAXTOR
قیمیت 107 تومان
ماکستور خیلی بهتره
ممنونم..
آیا مدل مادربرد هم به انتخاب هارد بستگی داره؟ من یه مدل نسبتا قدیمی دارم که ظاهرا با برخی کارت های گرافیکی جدیدتر سازگاری نداره.. مدل مادر برد: ASROCK 775DUAL-880
مدل ماکستوری که گقتین بهتره یا این: Western Digital --> model e Cavier
ااون طور که من شنیدم بستگی نداره فقط USB2 باشه !
هارد اکسترنال یه چیزی مثل فلش مموریه
ااا ِ ِ ... ممنون.. یه چند روز اینجا نبودم...
یعنی چی USB2 باشه؟!
الان من مادربوردت رو توی گوگل سرچ کردم اگه همینه![]()
USB 2 داره.
usb2 یه ورژن جدید usb هست که سرعتش خیلی بیشتره.برای اینکه بتونی از حداکثر سرعت هارد استفاده کنی باید مادربوردت2 usb داشته باشه.
خوب خدا رو شکر..! آخه مادربوردم خیلی در پیته.. طوری که شنیدم برای ارتقای کارت گرافیک باید ارتقاش بدم و کلا چیز زپرتی ایه!
ممنون..
دوستان هاردهای 1 ترا بایتی همشون آداپتور دارن؟ شنیدم هارد بدون آداپتورمناسب تره.. مثل فلش مموری ها ساده و بی درد سر.. دوستی پیشنهاد هارد 512 گیگ بدون آداپتور رو کرد و گفت نهایش اگر کم آوردی یکی دیگه می خری..
و این هم چه برند و مدلی؟
خوب بستگی به خودت داره اگه مثلا می خوای مرتب با خودت جابجا کنی که حتما باید همون 500 بدون آداپتور رو بخری چون اونایی که آداپتور دارن هم خیلی بزرگ هستن هم باید به برق وصل بشن ولی اگه مثل من می خوای برای بک آپ گیری فقط استفاده کنی و یه گوشه توی خونه بزاری 1 ترا رو بگیر.
پیشنهاد میکنم دور مکستور و سیگیت را خط بکشید. وسترن دیجیتال بگیر با گارانتی سازگار ارقام, من 2 تا دارم یکیش بیش از 1سال است و دومی را تازه گرفتم تمام مدت هم به سیستم وصل است و در حال کار اصلا سورسم برای رایت از روی اون هست معمولا هم از چند فایل همزمان استفاده میکنم. قیمتش هم 107 تا 108 هست. هارد بدون آدابتور هم هر چیزی میتونی بگیری من یک ترانسند ضد ضربه دارم که خیلی ازش راضیم حتی توی بارون از دستم افتاد وسط پیاده رو یه 5-6 متری هم رفت گفتم دیگه فاتحش خونده شده ولی آخم نگفت هنوزم مثل اولش عالیه مدلش StoreJet هستش. البته یکمقدار از بقیه گرونتره ولی واقعا اگه میخوای اینور اونور ببریش ارزشش را داره
Last edited by sepehr52; 10-09-2009 at 15:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)