اول باید بگم , واقعا مرسی از راهنماییتون
.gif)
یه دنیا ممنون
من کارت صوتی PCI دارم که فقط یک خروجی داره , و با این حرف شما تصمیم گرفتم یک کارت صوتی 5.1 خریداری کنم , حالا درخواستی که از شما دارم اینه که بهم یک کارت صوتی 5.1 خوب معرفی کنید که قیمتش دور و ور پنجاه شست هزار تومن باشه تا بتونم باهاش به شکل مطلوب به موسیقی گوش بدم. ( با کارت صوتی به این قیمت میشه Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم حداکثر تواناییشون رو تجربه کرد , یا نه واس حداکثر توانایی این سه اسپیکر و هدفون باید به دنبال یه کارت صوتی گرونتر باشم؟ یعنی کارت صوتی با این قیمت به این سه اسپیکر و هدفون می خوره و توو یه سطح ان یا نه کارت صوتی کم میاره؟ ) اگه این قیمت خوبه توو این قیمت اگه میشه یک کارت صوتی معرفی کنید . ممنون
.gif)
مرسی دوست عزیز
والا کارت صدا که یدونه از اون باستانیاش دارم خودم
.gif)
Z-Cyber Nightingale Value
.gif)
فقط خوبیش نسبت به آنبورد اینه که صداش بیشتره وگرنه انگار نه انگار که کارت صوتی چیزی رو سیستمه
.gif)
5.1 و اینا هم نمی دونه به چی میگن !
ولی با این اوصاف می خوام یه کارت صوتی جدید بخرم که خوشحال میشم نظر شما رو هم در کنار ویومن عزیز بدونم
مادربورد من هم اینه: ASUS P5KPL/1600 که فکر نکنم 5.1 و اینا رو ساپروت کنه (ساپورت هم اگه میکرد باز صداش کمه , مخصوصا توو هدفون , یه کرات صوتی درست حسابی باید داشته باشم)
پ.ن : الان باید برم بخش مشاوره ی خرید کارت های جانبی , تاپیک جدید بزنم یا عیبی نداره اینجا؟ فک نکنم مشکلی باشه ولی هرجور شما صلاح بدونید.