تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: مشکل با پورت های Edifier R451

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مشکل با پورت های Edifier R451

سلام ببخشید اسپیکر من Edifier R451 هستش , بعد الان مشکلی که من دارم وردی صدا به اسپیکر این شکلیه :

بعد من این 6 تا پورت رو میبرم کنار کارت صدا یه غول میسازم این شکلی:

بعد اون ته که یه جک 3.5 میلیمتری درست شد اون رو وارد کارت صدا میکنم ( نمی دونم چرا فکر میکنم احمقانه ترین کار ممکن رو کرده ام)

حالا یکی بگه کار من اشتباهه یا نه چاره ی دیگه ای نیست همه همین کار رو میکنن !!!!!

(هر اسپیکری که دیدم یک ورودی داشت که آخر اون پورت خودش ختم میشد به یه جک 3.5 میلیمتری خلاص , ولی اسپیکر من تنها ورودی که داره همون 6 تا ورودی هستش که بالا عکسش رو گرفتم گذاشتم , 10 تا هم خوروجی که اونام بالا معلومه , به جز اینا هیچی)

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا یعنی این کار رو همه میکنن؟!! چون آخه وقتی به این غولی که ساختم یکی یه ذره فقط برخورد کنه صدای دو تا از 5 اسپیکر میره مثلا !!! یعنی هیچ راهی به جز این راهی که من استفاده کرده ام نیست؟! اصلا کسی دیده اسپیکر PC پورت های پشتش این شکلی باشه؟ (یکی میگفت " این اسپیکر تو مخصوص دی وی دی پلیر و ایناست نه PC واس همین 3.5 میلیمتری اصلا نداره " )

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بابا الان دو تا از اسپیکر های من اصلا صدا شون قطع شده کامل ! هر کاری هم میکنم هیچ صدایی ازشون در نمیاد ! یکی نیست یه کمکی به ما بکنه ؟!

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوست عزیز

این کار شما عملا قابلیت های اسپیکر به 10 درصد میرسونه

شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنید (یا حداقل برای هر 2 لاین یک جک و کابل استریو تهیه کنید)

اگر مادربورد شما به میزانی که نیاز دارید خروجی نداشته باشه باید یک کارت صوت 5.1 تهیه کنید تا پروسس و تفکیک 5.1 واقعی رو داشته باشید.

موفق باشید

5. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کاری که کردید اصلآ توصیه نمیشه چون قابلیت اسپیکر رو میکشه تو ایجاد صدای چند بعدی و تفکیک شده,جاش یک کارت صدا بگیر(مگه مادربردت مدلش چیه که ساپرت نمیکنه 5.1 رو)....

7. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز

این کار شما عملا قابلیت های اسپیکر به 10 درصد میرسونه

شما باید برای هر ورودی RCA یک جک و یک تبدیل تهیه کنید (یا حداقل برای هر 2 لاین یک جک و کابل استریو تهیه کنید)

اگر مادربورد شما به میزانی که نیاز دارید خروجی نداشته باشه باید یک کارت صوت 5.1 تهیه کنید تا پروسس و تفکیک 5.1 واقعی رو داشته باشید.

موفق باشید
    اول باید بگم , واقعا مرسی از راهنماییتون یه دنیا ممنون

من کارت صوتی PCI دارم که فقط یک خروجی داره , و با این حرف شما تصمیم گرفتم یک کارت صوتی 5.1 خریداری کنم , حالا درخواستی که از شما دارم اینه که بهم یک کارت صوتی 5.1 خوب معرفی کنید که قیمتش دور و ور پنجاه شست هزار تومن باشه تا بتونم باهاش به شکل مطلوب به موسیقی گوش بدم. ( با کارت صوتی به این قیمت میشه Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم حداکثر تواناییشون رو تجربه کرد , یا نه واس حداکثر توانایی این سه اسپیکر و هدفون باید به دنبال یه کارت صوتی گرونتر باشم؟ یعنی کارت صوتی با این قیمت به این سه اسپیکر و هدفون می خوره و توو یه سطح ان یا نه کارت صوتی کم میاره؟ ) اگه این قیمت خوبه توو این قیمت اگه میشه یک کارت صوتی معرفی کنید . ممنون

کاری که کردید اصلآ توصیه نمیشه چون قابلیت اسپیکر رو میکشه تو ایجاد صدای چند بعدی و تفکیک شده,جاش یک کارت صدا بگیر(مگه مادربردت مدلش چیه که ساپرت نمیکنه 5.1 رو)....
    مرسی دوست عزیز

والا کارت صدا که یدونه از اون باستانیاش دارم خودم Z-Cyber Nightingale Value فقط خوبیش نسبت به آنبورد اینه که صداش بیشتره وگرنه انگار نه انگار که کارت صوتی چیزی رو سیستمه 5.1 و اینا هم نمی دونه به چی میگن !

ولی با این اوصاف می خوام یه کارت صوتی جدید بخرم که خوشحال میشم نظر شما رو هم در کنار ویومن عزیز بدونم

مادربورد من هم اینه: ASUS P5KPL/1600 که فکر نکنم 5.1 و اینا رو ساپروت کنه (ساپورت هم اگه میکرد باز صداش کمه , مخصوصا توو هدفون , یه کرات صوتی درست حسابی باید داشته باشم)

پ.ن : الان باید برم بخش مشاوره ی خرید کارت های جانبی , تاپیک جدید بزنم یا عیبی نداره اینجا؟ فک نکنم مشکلی باشه ولی هرجور شما صلاح بدونید.
    Last edited by Atropates; 28-08-2009 at 02:18.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

اول باید بگم , واقعا مرسی از راهنماییتون یه دنیا ممنون

من کارت صوتی PCI دارم که فقط یک خروجی داره , و با این حرف شما تصمیم گرفتم یک کارت صوتی 5.1 خریداری کنم , حالا درخواستی که از شما دارم اینه که بهم یک کارت صوتی 5.1 خوب معرفی کنید که قیمتش دور و ور پنجاه شست هزار تومن باشه تا بتونم باهاش به شکل مطلوب به موسیقی گوش بدم. ( با کارت صوتی به این قیمت میشه Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم حداکثر تواناییشون رو تجربه کرد , یا نه واس حداکثر توانایی این سه اسپیکر و هدفون باید به دنبال یه کارت صوتی گرونتر باشم؟ یعنی کارت صوتی با این قیمت به این سه اسپیکر و هدفون می خوره و توو یه سطح ان یا نه کارت صوتی کم میاره؟ ) اگه این قیمت خوبه توو این قیمت اگه میشه یک کارت صوتی معرفی کنید . ممنون
    مرسی دوست عزیز

والا کارت صدا که یدونه از اون باستانیاش دارم خودم Z-Cyber Nightingale Value فقط خوبیش نسبت به آنبورد اینه که صداش بیشتره وگرنه انگار نه انگار که کارت صوتی چیزی رو سیستمه 5.1 و اینا هم نمی دونه به چی میگن !

ولی با این اوصاف می خوام یه کارت صوتی جدید بخرم که خوشحال میشم نظر شما رو هم در کنار ویومن عزیز بدونم

مادربورد من هم اینه: ASUS P5KPL/1600 که فکر نکنم 5.1 و اینا رو ساپروت کنه (ساپورت هم اگه میکرد باز صداش کمه , مخصوصا توو هدفون , یه کرات صوتی درست حسابی باید داشته باشم)

پ.ن : الان باید برم بخش مشاوره ی خرید کارت های جانبی , تاپیک جدید بزنم یا عیبی نداره اینجا؟ فک نکنم مشکلی باشه ولی هرجور شما صلاح بدونید.

دوست عزیز

اگر در توانتون هست ، برای کارت صوت بیشتر هزینه کنید و اگر براتون مشکله از این مبلغی که در نظر گرفتید کمتر هزینه کنید.

با این مبلغ میتونید کارت بخرید اما تفاوت این کار با یک کارت 30 هزار تومانی بیش از 20 درصد نیست ، پس بهتره که یا کمتر هزینه کنید یا بیشتر (بالای 80 هزار تومان)

برای پخش برند کریتیو رو پیشنهاد میکنم.
    هم میتونید از مدل های اکسترنال استفاده کنید و هم اینترنال.

اگر حداکثر بودجه ی مورد نظرتون رو بفرمایید من چند کارت رو بهتون معرفی میکنم

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز

اگر در توانتون هست ، برای کارت صوت بیشتر هزینه کنید و اگر براتون مشکله از این مبلغی که در نظر گرفتید کمتر هزینه کنید.

با این مبلغ میتونید کارت بخرید اما تفاوت این کار با یک کارت 30 هزار تومانی بیش از 20 درصد نیست ، پس بهتره که یا کمتر هزینه کنید یا بیشتر (بالای 80 هزار تومان)

برای پخش برند کریتیو رو پیشنهاد میکنم.
    هم میتونید از مدل های اکسترنال استفاده کنید و هم اینترنال.

اگر حداکثر بودجه ی مورد نظرتون رو بفرمایید من چند کارت رو بهتون معرفی میکنم
    ویومن عزیز بازم ممنون

والا چی بگم ! 80 تومن یه ذره زیاده الان واسم ! چون یه 100 تومن فک کنم باید بدم واس یکی از اون دو تا هدفونی که گفتم , یه 140 تومن هم برا SkyStar HD2 که نیاز دارم الان , اگه اینم بشه 80 تومن خیلی دیگه خرجم زیاد میشه ! واس همین با همون دور و ور 30 تومن پس یه کارت صوتی 5.1 معرفی کنید !

پ.ن : راستی این کارت صوتی دور و ور 30 تومن مقابل Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم زیاد کم نمیاره ؟ اصلا این کارت صوتی با اینا توو یه رده ست یا نه خنده داره این چیدمان (چه کتابی!!!) ؟ حالا نه این که به قول فرنگی ها پرفکت پرفکت باشن کنار هم ولی میخورن به هم کلا؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

ویومن عزیز بازم ممنون

والا چی بگم ! 80 تومن یه ذره زیاده الان واسم ! چون یه 100 تومن فک کنم باید بدم واس یکی از اون دو تا هدفونی که گفتم , یه 140 تومن هم برا SkyStar HD2 که نیاز دارم الان , اگه اینم بشه 80 تومن خیلی دیگه خرجم زیاد میشه ! واس همین با همون دور و ور 30 تومن پس یه کارت صوتی 5.1 معرفی کنید !

پ.ن : راستی این کارت صوتی دور و ور 30 تومن مقابل Edifier R451 ی که دارم یا هدفون Sennheiser HD 485 و Creative Aurvana DJ که می خوام یکیشون رو به زودی بخرم زیاد کم نمیاره ؟ اصلا این کارت صوتی با اینا توو یه رده ست یا نه خنده داره این چیدمان (چه کتابی!!!) ؟ حالا نه این که به قول فرنگی ها پرفکت پرفکت باشن کنار هم ولی میخورن به هم کلا؟
    دوست عزیز

من پایین ترین کارتهای کریتیو رو خدمتتون معرفی میکنم ، از قیمت دقیق این مدل ها در حال حاضر باخبر نیستم اما بالای 50 الی 60 هزار تومان قیمت ندارند.

Creative X-FI Extreme Audio PCI Express

Creative X-FI Extreme Audio

Creative X-FI Extreme Gamer

این مدل اکسترنال هم خروجی بسیار مناسبی داره اما قیمتش یک مقداری بالاست (حدود 90 هزار تومان)

کارت صوت حداکثر خروجی خودش رو زمانی عرضه میکنه که اسپیکر یا هدفون توانایی این کار رو داشته باشه
    اسپیکر یا هدفون هم وقتی حداکثر کیفیت رو داره که کارت صوت خوبی کنارش باشه.
    مطمئنن این کارت ها با کارتهای گرون قیمت تر تفاوت های کیفی بسیار زیادی دارند اما خیلی بهتر از چیپ صوتی مادربورد ظاهر میشن

شما هدفون رو برای چه منظوری نیاز دارید ؟
    موسیقی ؟ فیلم ؟ بازی؟ و...؟

13. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر منم بهترین انتخاب همین Creative هست....

اینم 2 مدل با قیمت مناسب:

creative sound card Sound Blaster 5.1 كارت صدا كريتيو بلستر 5.1
    قیمت:27.000تومن

مشخصات:
    Experience real-time digital audio & effects with head-turning 3-D positional audio from the EMU10K1 Digital Signal Processor
    Create CD quality MP3 or WMA files with a 320Kbps encoder & up to 9x encoding acceleration
    Surround yourself with theater-like Dolby Digital 5.1 audio in movies
    Easily connect to Cambridge SoundWorks DTT3500, DTT2200 and other Dolby Digital-ready 5.1 home theater systems
    Compatible with Windows 95/98/98SE/NT/2000/ME
    Warranty Parts : 12 Months
    Warranty Labor : 12 Months
    Software Included : All necessary software is included
    System Requirements : Intel Pentium class 166MHz/AMD K6 200MHz or faster processor, Intel/AMD/100% compatible motherboard chipset, 32MB RAM (64MB rec), open half-length PCI 2.1 compliant slot, Windows 95/98/98SE/NT 4.0/2000/ME, headphones or amplified speakers, CD-ROM

کریتیو Creativeنام تجاری: 1سالمدت گارانتیصدای فراگير
    صدای فراگير سينمايی برای فيلمها
    تجربه بازی واقعی با EAX
    صدای فراگير با بازيهای سه بعدیتوضیحات:

creative sound card Audigy Value كارت صدا كريتيو
    قیمت:34.000 تومن

مشخصات:

Signal Processor Creative Audigy 2Sound Output Mode 7.1 channel surroundSound Synthesis Method WavetableDAC Data Width 24-bitSample Rate 8 kHz (min) - 192 kHz (max)Max Speakers Qty 8Compliant Standards EAX, Dolby Digital EX, EAX 4.0, EAX ADVANCED HDSoftware Creative Wavestudio, Creative MiniDisc Center, Creative Diagnostic, Creative SoundFont Bank Manager, Tom Clancy's Splinter Cell, Creative Speaker Calibrator, Creative MediaSource 2, Creative Audio Console, Creative EAX Console, Creative Graphic Equalizer, Creative MediaSource DVD Audio Player, Creative MediaSource Go, Creative MediaSource Organizer, Creative MediaSource Player, Creative Restore Default, Creative Smart Recorder, Creative Speaker Settings, Creative Surround MixerSystem Requirements / OS Required Microsoft Windows Millennium Edition System Requirements / OS Required Microsoft Windows XP System Requirements / OS Required Microsoft Windows 2000 SP3 Peripheral / Interface Devices CD-ROM
    کریتیو Creative نام تجاری: 1سال نام صادر کننده ضمانتنامه/مدت گارانتیضبط و پخش صدا با EAX
    صدای فراگير سينمايی برای فيلمها
    صدای فراگير 7.1 کاناله برای بازيهای سه بعدي
    Realistic EAX® ADVANCED HD Effects توضیحات:

15. این کاربر از H.Operator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •