مرسي اگه كمك كنيد
خوب بستگی داره خوب رو چی بدونی ! ولی در کل گوشیی که دارای : ال سی دی تاچ داره با رزلوشن فوق العاده + صدای با کیفیت + وای فای + جی پی اس + سیمبین + ساتحکام مناسب + قیمت نسبتا مناسب + فروش فوق العاده هم تو ایران و هم جهان ! رو میشه گوشی خوبی دونست ! ولی مثلا اگه دوربین برات مهم باشه یه نگاه به فقط یکی از عکسای گرفته شده توسط این بنده خدا ( 5800 رو عرض میکنم ) که تو امثال جی اس ام آرنا فت و فراوون ریخته کافیه تا تورو از خریدش پشیمون کنه...
فاکتورای مهمت رو واسه خرید گوشی اگه مشخص کنی دوستان بهتر و تکمیل تر میتونن راهنماییت کنن...!
تنها ايراد 5800 كيفيت پايين دروبين عكسبرداري( و نه فيلم برداريش) هستش
و به نسبت امكانات به قيمت كاملا مطلوبه و واسه همين يكي از گوشي هاي پر فروش شده
قيمتش هم كاملا افت خودشو كرده
پست بالا تائید میشه
اگه دوربین برات مهم نیست بگیر فکر نکنم پشیمون بشی![]()
سلام
به نظر من هم درسته.
دوربین 5800 فقط مشکل داره.
ولی همه میدونن اکسپرس میوزیک های نوکیا، همتا ندارن.
از لحاظ صدا شما شک نکن قدرتمنده.
اگر صدا مد نظرت باشه، 5800 عالیه.
ولی دوربین ...
البته نباید انتظار دوربین دیجیتال داشته باشی.
به نظر من دوربینش هم بدک نیست!
نسبت به قیمتش از بقیه محصولات نوکیا بهتره ولی مثل اینکه دوربین چیز کمی هستش ! .. همونو یک دوربین بهتر با یک تاچ بهتر میزاشتن قیمت میرفت بالای 400 تا 450 ... دوربین یکی از وسایل پر هزینه در گوشی های موبایل برای کارخانه های سازنده محسوب میشه
5800 فقط به دلیل تاچ بودن تا حدودی لذت بخش میباشد اگه از تاچ صرف نظر کنیم در این محدوده قیمت بهترین گوشی ان79 یا ان82 میباشد.
گوشی عالییه از همه جهات البته نسبت به قیمت ولی اگه 1 بار از دستت بیوفته... پیشنهادهای بعدی F480 F490
general hamid_____________________________________________ ________________________
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)