سلام دوستان
یه سؤال اساسی داشتم
میشه با ماهواره هم اینترنت رفت. یعنی اگه یکی دستگاه ماهواره داشته باشه, میتونه باهاش بره اینترنت؟
سلام دوستان
یه سؤال اساسی داشتم
میشه با ماهواره هم اینترنت رفت. یعنی اگه یکی دستگاه ماهواره داشته باشه, میتونه باهاش بره اینترنت؟
سوالتون رو بد پرسیدید.
اگه با همین دستگاه های معمولی ماهواره که به TV وصل میشه رو میگید که خوب نه نمیشه.
ولی به کارت --- که همون کار ماهواره رو تو کامپیتر میکنه میشه.تازه اونم باید Online باشه و با Offline نمیشه
تو اینترنت رفت !
سلام
با --- میشه!
فقط یک مشکل بزرگ داره که انلاین تا اون جایی که ما می دونیم نمیشه وصل کرد چون ... !
فقط اگر بخوای افلاین هر شب هم 100 150 200 گیگ دانلود کن!
البته من ندارم!
یکی میگفت من هر شب انقدر دانلود میکنم!
خیلی ممنون
حالا یکم قضیه ی آنلاین آفلاین رو توضیح میدین؟
یه سؤال دیگه: پولیه؟
کی گفته که آنلاین نمیشه وصل شد! فقط باید اکانتشو بخری! همین! فقط خیلی گرونه!
برای آنلاین وصل شدن بازم به خط تلفن احتیاج هست ؟
بله
![]()
در صورتی که بخوایم ارتباط یک طرفه یا همون 1way داشته باشیم آره تلفن احتیاجه! چون این دیش و ال ان بی که ما استفاده میکنیم فقط قابلیت دریافت اطلاعات رو دارن چیزی نمیتونن send کنن! خلاصه برای هر چیزی مثل دانلود یا همین باز کردن یه سایت احتیاج داریم که درخواستمونو به ماهواره بفرستیم که بدون داشتن send هرگز نمیشه! که با همین تلفنو کارتای اینترنت یا همون adsl راه میوفته!!! کارت های اینترنت سرعت بالا هم احتیاج نیست و با یک کارت اینترنت ارزون و معمولی به راحتی میشه اقدام به دریافت اطلاعات با سرعت بالا از ماهواره کرد!
Last edited by danial_crazy; 24-08-2009 at 01:33.
برای آنلاین و آفلاین نیاز به کارت --- هست فقط برای آنلاین شما دو راه داری یکی اینکه اکانت یکطرفه بگیری مثل کاری که گروه های ایرونی میکنند که سند رو تلفن (Adsl) انجام بدی و برای رسیو از کارت --- استفاده کنی این روش معمول در ایرانه...
میتونی هم اکانت دوطرفه ماهواره ای بگیری که به طبع قیمت بالاتری داره و در ضمن از طریق مخابرات هم براحتی قابل پیگیریه...
ببخشید من فکر میکردم با LND سند نیازی به خط تلفن نیست دیگه
یعنی هم دریافت و هم ارسال رو میشه انجام داد ولی اینطور که شماها گفتید اشتباه فکر میکردم انگار ؟؟؟
قیمتا و سرعت ها رو کسی میدونه چقدره تقریبا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)